Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 182.
-
ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ REDMI PRO
Gus - - RedMi Pro (Omega)
ΜήνυμαΔε νομίζω ότι είναι θέμα μπαταρίας γιατί το δικό μου το είχα 2 εβδομάδες και το άνοιξα ο ίδιος!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Μην γράψετε public τα IMEI σας:)” Σε καμία περίπτωση.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από oceanus: “Υπαρχουν στην παρεα μου 3 redmi pro τα δυο δουλευουν αψογα στην καμερα το δικο μου κανει το θορυβο συνεχεια δηλαδη χιονια και δεν ακουγεται ουτε απο το μικροφωνο ουτε απο το ηχειο ακουγεται απο τα κηνιτα μερη της πισω καμερας.τα 2 τηλεφωνα εχουν τι ρομ την ελληνικη την stable το αλλο εχει μια μαιμου ρομ απο κινεζομαγαζο.οποτε δεν ειναι θεμα rom αλλα hardware δηστυχως” Αφού είναι στην παρέα σου μπορείς να συγκρίνεις το ΙΜΕ αν είναι κοντινό περίπου;
-
Άμα ψάξεις καλύτερα θα δεις thread και από εμένα και έχω κάνει post και στο international και ευρωπαϊκό και πριν τα κάνω αυτά έψαξα και δεν είχα δει κανένα παρόμοιο thread και όλες οι απαντήσεις ήταν για ρομ, μάλιστα κάποιος στο international μου είπε ξανά περνά τη ρομ με sp flash tool αλλά τίποτα!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koziris: “ναι καταλαβα... αν παρεις βιντεο ο θορυβος μπαινει και στο βιντεο?” Ναι περνάει και στο βίντεο αλλά πρέπει να υπάρχει ησυχία και ακούγεται ξεκάθαρα.