Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 182.
-
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ και ήρθε με την 8 κάτι official chinese και έκανε update μόνο τού στην 8.1.2.0 αλλά τα ιδια, πέρασα τη ρομ ξανά και ξανά με όλους τους τρόπους που αναφέρει το επίσημο σάιτ πάλι τα ίδια και μετά την ξανά πέρασα με mi tool, sp fash tool τα ιδια, το μόνο που δεν δοκίμασα ήταν να κάνω downgarde ρομ. Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Gus - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα προσπαθώ να κάνω το 3ο τρόπο αλλαγής ρομ, κατέβασα το κινέζικο μι πισι σουιτ και έβαλα το κινητό σε ρικοβερι μοουντ αλλά μου βγάζει αυτές τις επιλογές και δεν ξέρω τι να πατήσω για να ξαναπεράσω την ιδια ρομ απο την αρχη, μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ;;;
-
RE:
Gus - - RedMi Pro (Omega)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dermatis: “Καμια βοηθειααα; ” Βάλε βρε μια official με sp flash tool να μην παιδεύεσαι..” Μήπως μπορείς να μου πεις οδηγίες για το πώς περνάς μία ρομ με SP flash tool σε παρακαλώ?? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου, ναι έκανα reset 2 φορές και ξαναπέρασα τη ρομ που την κατέβασα από το mui.com και έκανα τα βήματα που λέει να την αντιγράψω μέσα στο φάκελο download και να την περάσω από τον updater τίποτα, έπειτα δοκίμασα τη 2η μέθοδο να την μετονομάσω και να την βάλω στο ρουτ αλλά όταν ανοίγω με +&power μου δείχνει μόνο ότι πρέπει να συνδεθεί με το mipcsuite και δεν κάνει τίποτα άλλο, μέχρι εκεί!! Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Γεία σας είμαι κάτοχος εδω και 2 εβδομάδες ενος Redmi Pro το οποίο είναι με κινέζικη ρομ χωρίς να το έχω "πειράξει" καθόλου, εχω πρόβλημα ενεργοποιόντας την κάμερα ακούγεται ένας βόμβος, ήχος απο το ακουστικό του τηλεφώνου εάν όμως επιλέξω την εμπρός κάμερα ο ήχος σταματάει και παράλληλα δεν λειτουργεί η δεύτερη κάμερα απο την πίσω πλευρά, επίσης πολες φορές δεν ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα!!! Μια βοήθεια με αν γνωρίζει κάποιος να μου πει κατι σχετικό σας παρακαλώ;;;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Gus - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΟχι αυτο, απο τη στιγμη που στειλανε τον κωδικο σε ποσο καιρο ληγει;; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Gus - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΥπαρχει περιορισμος για το ξεκλειδωμα του λογαριασμου;; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Gus - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι εχω παρει κωδικο θα το κανω ετσι, γι'αυτο που γραφει στο ανλοκιν τοολ ;;; Ξερει κανεις να πει τι ρομ ειναι αυτη που εχω τωρα;;
-
Gus - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤωρα δεν εχει αναβαθμιση, οταν το πρωτοανοιξα ναι ειχε και εκανε ενημερωση σε αθτο που φαινεται στη φωτο νομιζω ειναι η κινεζικη ρομ. Για να περασω την ελληνικη πρεπει να βαλω πρωτα κινεζικη ντιβελοπερ η δεν χρειαζεται;