Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εχω δοκιμασει πια με το σωστο τροπο σχεδον οτι κυκολοφορει απο custom rom για το jason.Εβαλα την 8.4.26 την Ελληνικη aroma και ησυχασα.Δεν εχει unlock με face detection αλλα παει τρενο....Ερωτηση για τους ειδικους.Η καμερα του Mi 8 SE ειναι πολυ καλυτερη απο του Mi note 3? Οσον αφορα το hardware γιατι και η δικη μας με λιγο πειραγμα απογειωνεται αποτι βλεπω.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εχω δοκιμασει διαφορες ρομ και τις ελληνικες φυσικα και τωρα το εχω μονο για σερφαρισμα, με την ελληνικη 9.5.5(MALMIFA) σταθερη μιας και την καρτα sim οτι και να δοκιμασα απλα δεν....H καρτα ειναι whats up και ειναι καινουρια 2-3 μηνων....ουτε την παλια την εβλεπε....καπου πηρε το αυτι μου για προβληματα στη μητρικη αλλα ακομη και ετσι αξιζει να το επισκευασω αν δεν ξεφευγει τρελλα το κοστος...
-
Παιδια μπορει καποιος να με παραπεμψει σε καποιο αρθρο - συζητηση σχετικα με την αδυναμια να διαβασει την καρτα SIM και γενικα να συνδεθει σε οποιοδηποτε δικτυο τηλεφωνιας το redmi 3s ? Υπαρχει λυση ?Μιας και μετα την αγορα του Mi note 3 ενα απο τα redmi 3s που εχω θα παει για τον πατερα αν καταφερω και το φτιαξω .
-
Φλασαρα την 8.4.26 και το αποτελεσμα εχει ως εξης : καταναλωση μπαταριας : συστημα android 18% ( !!! ), απο κατω android 7,9% και μετα ξεκινανε τα παιχνιδια clash royale 4% headball2 4% κτλ κτλ.Εχω κανει factory reset ,wipe cache /dalvik ,data τα παντα πριν την περασω. Ισως φταιει το οτι ειχα πριν το redmi 3s και επαιζα ολο το πρωι και επεφτε 30% η μπαταρια χαχαχαχχχ δεν ξερω ,θα δουμε στο μελλον ισως ερθει μια ακομη καλυτερη διαχειριση της μπαταριας με καποια νεα ρομ. Για την καμερα δεν ειμαι ε…
-
To ιδιο συμβαινει και στο δικο μου.Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα αρκετες custom (AURORA 9.5.8.0-English, Epic_Miui9_MiNote3-8.2.8-global_MrRaines_v.1.2 ,lineage-14.1 κ.α ...) και ολες οπως ειναι λογικο εχουν τα θετικα τους αλλα και τα αρνητικα τους.... Εβαλα προσφατα την xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_arΩma_Stable_V9.5.4.0 την οποια χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη και ειμαι ικανοποιημενος γενικα, αλλα στο θεμα μπαταριας οχι, ειναι εμφανες οτι εξαντλειται γρηγορα ...ελπιζω σε μελλοντικη βελτιωση αν και δε βλ…
-
Εγω θεωρω σημαντικο επισης το γεγονος ,πριν δοκιμασω καποια ρομ να δω τι εχουν να πουνε οσοι τη βαλανε ηδη. Οταν ειναι ελληνικη η ρομ,μπαινω διαβαζω και ρωταω και απευθειας αν χρειαστω κατι. Αλλιως ειναι να σου απανταει καποιος στα ελληνικα και γρηγορα ,αλλιως στα αγγλικα και οταν ερθει η σειρα σου..... Και επειδη δοκιμασα και global και china και ελληνικες και απολα....νομιζω οι ελληνικες ειναι πιο κοντα στη δικη μας πραγματικοτητα... Δε χρειαζομαι 300 εφαρμογες να τρεχουν που δε θα τις χρησιμο…