Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.

• Συναγωνιστες καλησπερα! Με τα πολλα καταφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader και στο δευτερο xiaomi και περασα την beta 6.9.29 που μου εκανε link o geoanto555 . Απο χτες προσπαθω με το twrp να περασω την ελληνικη gtv 6.9.29 που εχω κατεβασει απο εδω φυσικα και την εχω και γω στο δικο μου ,αλλα δε γινεται τιποτα. Endless loop στην οθονη με το Mi logo που στο κατω μερος γραφει android και εχει τελιτσες για να δειχνει οτι φορτωνει....Γενικα δοκιμασα ξανα fastboot με miflash και ολα πανε ρολοι...Οταν π…

• Ευχαριστω geoanto555

• αν δε σου ειναι κοπος δωσε μου ενα λινκ να δοκιμασω.

• Παιδια εχω θεμα παλι... Ηρθε το μηνυμα για ξεκλειδωμα του bootloader στο Redmi 3s το δευτερο που πηρα για την κοπελα μου και στο Mi unlock Tool κολλαει στο 50% λογω different account .... Φοραει ομως 8.0.4 Global stable και οχι chinese dev Rom που απ'οτι εχω διαβασει ειναι απαραιτητο για να λειτουργησει το Mi unlock Tool. To θεμα ειναι πως να περασω chinese dev rom οταν o bootloader ειναι κλειδωμενος και αρα δε λειτουργει to Miflash και γενικα οι fastboot εντολες.... TWRP επισης δεν μπορω να καν…

• Μια χαρα....135 ειναι τζαμπα για αυτο το κινητο....εγω εδωσα 190 για το δικο μου και θα τα δινα παλι.....

• Billphone συγχαρητηρια που τα καταφερες και μπραβο για την επιμονη και την προσπαθεια! Τα εχω περασει και γω αυτα με το δικο μου 3s .Στης κοπελας μου το 3s o updater εβγαλε αναβαθμιση την 8.0.4 MALMIDG global stable και τη θεωρω καλη ROM . Στο δικο μου ποτε δεν ασχοληθηκα με τιποτα αλλο παρα μονο με ελληνικες και στα σιγουρα ειμαι ικανοποιημενος φιλαρακι.Δοκιμασε αφοβα την 6.9.29 και γρηγορο και αναλαφρο και μπαταρια μια χαρα...κυριλε καταστασεις ....δε θα την εβαζα την ξενη δηλαδη δεν ειδα τιπο…

• Λοιπον πηγα εκανα sign out τα παντα....Το Mi unlock αναγνωριζε αλλον λογαριασμο στο ονομα Ελενα και αλλον εδειχνε το τηλεφωνο της...Αφου τα ρυθμισα σωστα ολα ,δοκιμασα και με αλλον browser που προταθηκε παραπανω billphone και ....τελος καλο ολα οκ !!! Περιμενω τωρα να μου ερθει το μηνυμα για ξεκλειδωμα.Ευχαριστω το φορουμ για ακομη μια φορα!!!

• geoanto555 πηγα στο λινκ που εδωσες και κατεβασα το μι τουλ...δεν εχει εκει πουθενα να λογκαρω σε κατι...τεσπα πατησα home και ειμαι ηδη λογκαρισμενος απο πριν με το δικο μου λογαριασμο οχι της κοπελας μου...για να δουμε...

• ΝΑι βγαζει επιλογη Go .Το εχω κανει.Σε παει για να κατεβασεις το Mi unlock tool. Για την ακριβεια γραφει... : Your device isnt supported by Mi Unlock Go to unlock.update.miui.com to apply for Mi Unlock support and view the progress. E παω και κατεβαζω το Unlock Tool....και μια απο τα ιδια...

• Billphone kai NasDriver ευχαριστω για το ενδιαφερον και το χρονο σας. Μιλαω για το Mi UNLOCK TOOL με σκοπο να ξεκλειδωσω το κινητο. Οτι και αν εχω δοκιμασει καταληγω στο μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται απο το mi unlock tool. Ετσι λοιπον αρχισα να το ψαχνω και καπου πηρε το ματι μου οτι το Mi Unlock Tool δουλευει μονο με DEV ROM . ΟΚ λεω παμε να φλασαρουμε μια dev και εκει αρχιζει το προβλημα. α) Δεν μπορω να εγκαταστησω την twrp γιατι μου βγαζει μηνυμα στο CMD " partition flash is not all…

• Καλησπερα σε ολους. Μετα απο ενα μηνα και κατι που χρησιμοποιω το Redmi 3S Prime ,ηρθε και το δευτερο Redmi 3S Prime που πηρα για την κοπελα μου.... Το πρωτο ,το δικο μου ,ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και με τις οδηγιες σας ( )και λιγο διαβασμα ,κλειδωδηκε και ξεκλειδωθηκε σωστα και Επισημα με μονο 2-3 μερες αναμονη για το sms.... Το δευτερο redmi 3s που πηρα ,ηρθε κλειδωμενο και με εγκατεστημενη τη ROM MIUI Global Stable 7.5 και το εκανα αμεσα αναβαθμιση με χρηση της εφαρμογης του updater του …

• Οκ αναμονη λοιπον ! Ευχαριστω για τις οδηγιες και το χρονο σου!!!

• Ζορικα τα πραγματα....Μπηκε η 6.9.15 αλλα απο περιεργεια μιας και δεν ειχα πια ουτε twrp ουτε SU ,εκανα το τεστ για να δω αν ειναι ο bootloαder ξεκλειδωτος ακομα....Τελικα εχει κλειδωσει...!!! Εκανα αιτηση και περιμενω τωρα να ερθει η σειρα μου για να ξεκλειδωθει με τον επισημο τροπο....Το παω καλα η θα επρεπε να ξερω καποιες λεπτομερειες....Εχω μπερδευτει με το θεμα ξεκλειδωματος με επισημο η ανεπισημο τροπο...ΑΝ το ξεκλειδωσανε απο το μαγαζι με ανεπισημο τροπο ,πρεπει να το κλειδωσω (ναι αλλα …

• ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος το εχω ψαξει με τους οδηγους απο εδω.ξεκλειδωτο ηρθε και me την 7.3.10 που ειναι unoficial rom αν δεν κανω λαθος....δεν εχω γνωσεις ομως και αν και θα ηθελα να το επαναφερω σε κλειδωμενο και να το ξεκλειδωσω με το σωστο τροπο....μου φαινεται ζορικη διαδικασια...σιγα σιγα μαθαινοντας θα το κανω.Δεν το αφηνω.Χαιρετω φιλε μου!!!

• Ναι και στα δυο.64 μπιτα και test mode ...Λοιπον....Το αφησα να φορτιζει καμια ωρα και το ριξα στο διαβασμα των οδηγων....Γυρισα ....το ενεργοποιησα να ξεκινησω τις διαδικασιες....και .... εμφανισε την οθονη εισαγωγης MIUI 8 ....το αφησα να κανει εγκατασταση ελπιζοντας οτι θα μου βγαλει αυτη που ειχα την ελληνικη ως τωρα....και μου περασε ....την 6.9.15 που ηθελα... Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε ....μπηκα τωρα και κοιταω να δω τι παιζει και βλεπω 6.9.15....Υπαρχει περιπτωση λογω χαμηλ μπαταρ να…

• meta apo restart kai egkatastasi miflash kai Pcsuite pali to vlepei san android phone enw to pcsuite leei i syskeyei den ypostirizetai...katevazw twra tin Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download apo to official

• οκ θα το αφησω να φορτισει και το παλευω μετα...παντως κατεβασα fastboot rom απο τον οδηγο αυτο land_global_images_V7.5.9.0.MALMIDE_20160805.0000.29_6.0_global_470b843c10 πριν λιγο και οταν το τρεχω με win rar δε βρισκει τιποτα μεσα....περιεργο....την ξανακατεβαζω τωρα ....

• adb drivers eixa perasmenous re gmt kai stin proigoymeni tin elliniki pou flashara to evlepe 9018 ..προσπαθω αλλα δεν καταφερνω κατι και εχω 2 πραγματα στο μυαλο μου...το πρωτο ειναι αλλες 2 προσπαθειες και...καταργειται η συσκευη...και το αλλο η μπαταρια που ειναι στο 35%...

• android phone....

• Καταρχας ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση. Αυτη προσπαθησα να περασω miui_HM3SGlobal_6.9.15_f7d33b2934_6.0 και αυτη ειχα περασει ηδη και ηταν μια χαρα ως τωρα αλλα το μικροβιο του update... Αυτη λοιπον xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_GTV-6.9.8 Ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος απο το μαγαζι οπως το πηρα....Δε γνωριζω αν ηταν με τον official τροπο....Παντως η 6.9.8 η ελληνικη που κατεβασα απο αυτο εδω το σαιτ μια χαρα μπηκε και λειτουργουσε αψογα.... Ναι ειχα περασει το twrp μονος μου και μεσα απο…