@iakoboss7 Οντως δεν έχω περάσει ουτε το supersu ουτε έχω ενεργοποιήσει το root μέσα απο cm . Παρόλαυτα novago και αλλές banking εφαρμογές βρίσκουν οτι είμαι rooted. Μ ενα google που εκανα λένε για αφαίρεση su binaries απο bin & xbin αλλά δεν ξέρω τον τροπο.
Παράθεση από koofinhio: “ντροπη που το λεω... σκεφτομαι την επομενη ωρα να βαλω την ρομ σε redmi note 3 pro 3/32 αν λεμε... αν δεν μαρεσει.... μπορω να ξαναγυρισω στην MIUI Greek του φορουμ? ” Δεν θα ξαναγυρίσεις
Οταν περνας το play μεσω google installer την πρωτη φορα θα κανεις log in στο google play κανε reboot πηγαινε στο mi store γραψε google θα βγουν δυο εφαρμογες πατα οποια θες πηγαινε πιο κατω και θα δεις οτι υπαρχουν updates. Κανε και τελειωσες
Παράθεση από gkalen: “@dionisis121 Που είναι ή Stable που εβαλες ?? Αν θες δώσε ένα λινκ να την τσεκαρω λίγο .. ” @gkalen Φίλε λέω για την ελληνική kenzo 8.0.1.0 που βγήκε σήμερα
Παιδιά γεια σας και από εμένα έχω το κινητό (RN3 PRO) της υπογραφης μου και περασα με αυτον τον οδηγο την china 8.0.1.0 stable. Μεχρι εδω ολα καλα εκτος που δεν ειχε playstore το περασα μεσω το μαρκετ της miui και ολα καλα. Επειδη ομως ηθελα την global προσπαθησα να περασω μεσω updater. Τοτε αρχισαν α προβληματα ελεγε cant verify Ε λεω να κανω reset μπας και φτιαξει τιποτα και εκτος αυτου δεν μπορω να μπω πλεον και στο google store. Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη A και αν μπορει ενας moderato…