Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 93.
-
Ανετα πρώτοι με διαφορά.. ψήφισα ως Jasongr
-
προβλημα touch screen mi5 pro
Jason-S - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤο θέμα είναι με το firmware, το οποίο firmware αναβαθμίζεται όταν αναβαθμίσεις /αλλάζεις την ρομ. Εάν κανείς τα βήματα που σου είπαν τα παιδιά κατά 90% θα λυθεί.Φτάσε σε αυτό το βήμα και μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα μετά. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
προβλημα touch screen mi5 pro
ΜήνυμαΈνα screenshot απο την έκδοση της ρομ που έχεις; Είναι θέμα firmware!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE: αναβαθμισεις
ΜήνυμαΠαράθεση από xristofkekos: “ειμαι νεος στην σελιδα σας και εχω θεμα με το mi 5 που πηρα προσφατα, το κινητο εχει την miui 8.2.2.0 και δεν μου εχει κανει αναβαθμιση τι μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ.” Καλησπέρα, Δεν έχεις κανένα θέμα.Εχεις την τελευταία ρομ περασμένη. Αναβάθμιση σε global stable δεν έχει άλλη προς το παρόν ! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “@Jason-S κατσε δλδ εχω ηδη στα χερια μου QC 3.0 ;;; ελα ρε δεν το χα παρει χαμπαρι :lol:” Και γω στην αρχή όταν διάβαζα ,όχι δεν είναι QC3 , όχι είναι QC2 λέω μα γιατί ? Μετά που άρχισα να φλασαρω άλλες ρομ και κερνελ ,κατάλαβα πως ήταν θέμα κερνελ τελικά και πως μια χαρά QC3 είναι ο φορτιστής. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos17: “Παράθεση από flxas: “@tasos17 Εγω με την αλλαγη kernel σε miui διαφορά εκτος από τα σκορ στο antutu δεν ειδα. Βεβαια δεν μπηκα και σε διαδικασια να κανω επιπλέον ρυθμισεις κατι το οποιο σιγουρα θα εκανε καποια διαφορα. Μονο με την αλλαγη kernel μαλλον χειροτερο lug θα εχεις. Πρεπει να ξερεις να κανεις ρυθμισεις με kernel auditor και να πειραματιστείς αρκετά. Οσο για τους ugreen φορτιστες είναι μια χαρουλα. Καλη κατασκευή αλλα μην περιμενεις να εχεις πιο γρηγορη φορτιση απο…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jason-S: “Παράθεση από mixfighter: “καλησπερα συμφουριτεσ!!!εχω το xiaomi mi5 και προσπαθω να φλασαρω aosp στην κινητουμπα μου και βγαζει σφαλμα....τι κανω λαθοσ??? lineage 14.1 την περναω κανονικα...” Από Los σε aosp πρέπει να κανεις καθαρή εγκατασταση. Όχι απλά να την περάσεις από πάνω . Sent from my MI 5 using Tapatalk” Κατέβασε το telegram και κάνε μας add. Tasosko και Jason syna Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixfighter: “καλησπερα συμφουριτεσ!!!εχω το xiaomi mi5 και προσπαθω να φλασαρω aosp στην κινητουμπα μου και βγαζει σφαλμα....τι κανω λαθοσ??? lineage 14.1 την περναω κανονικα...” Από Los σε aosp πρέπει να κανεις καθαρή εγκατασταση. Όχι απλά να την περάσεις από πάνω . Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από Jason-S: “Για να γυρίσεις στην 7.5.11 ενώ έχεις περάσει την 7.5.18 ,απλά κανεις wipe dalvic και cache?” Ακριβώς ίδια διαδικασία είτε downgrade είτε upgrade Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και όταν κάνεις wipe το system τα apps και τα settings μένουν τα ίδια; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από Jason-S: “Για να γυρίσεις στην 7.5.11 ενώ έχεις περάσει την 7.5.18 ,απλά κανεις wipe dalvic και cache?” Ακριβώς ίδια διαδικασία είτε downgrade είτε upgrade Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ήθελα να σιγουρευτώ, Thaaanks Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasarm8694: “Παράθεση από Jason-S: “Οι οδηγίες είναι αυτές που πρέπει να κάνεις αλλά εκεί που λέει click here to unlock it first έχει και μια διαδικασία, πρέπει να κάνεις αίτηση πρώτα να σου έρθει η άδεια και μετά να μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί εδώ στο forum. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Κάπου το είχα διαβάσει αυτό!Για αίτηση για ξεκλείδωμα θέλει mi account έτσι? Θα ξεκινήσω την διαδικασία και θα ενημερώσω.” Θέλει mi account ναι, μετά εάν γράψεις miui u…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasarm8694: “Δυστηχως τίποτα! Πήρα βέβαια απάντηση από τον Κινέζο! Λέει ότι είναι θέμα ρομ! Sorry for the problem with your phone Xiaomi Mi5 in order 26976190. We suggest you to install the latest global rom for your phone, en.miui.com/a-234.html If the problem still the same, we suggest you to repair the phone in your local store. After you have the phone repaired, we will refund repair cost for you only if the cost is less than the phone, would you accept? Μπαίνοντας στο site ρωτά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasarm8694: “με το ότι το κινητό δεν αναγνωρίζει το wifi και παγώνει μετά από λίγη ώρα χρήσης μπορώ να κάνω κάτι;” Κάνε πρώτα αυτό που σου είπα, να δεις εάν σου έρθει το update, εάν βέβαια μπορείς μέσω wifi η 4g, αφού είπες πως υπάρχει πρόβλημα.Εαν έρθει κάνε το update. Και μετά δες εάν έχεις τα ίδια προβληματα. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasarm8694: “οτι καλύτερο μπορούσα... Ελπίζω να φαίνεται.” Έχεις global stable αλλά είναι mm, Το mi5 έχει πάρει nougat. Κάνε όντως αυτό με την Ινδία να δεις εάν σου έρθει update, εάν σου έρθει κάντο. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από vasarm8694: “Καλημερα και καλό μήνα παιδιά. Ενημερωτικά είναι η πρώτη μου αγορά κινητού Xiaomi! Θα ήθελα αν γίνεται σας παρακαλώ την βοήθεια σας! Μόλις σήμερα παρέλαβα από banggood ένα xiaomi mi5 ! Έχω θέμα ! Το κινητό ανοίγει και μετά από 1 το πολύ λεπτό χρήσης κολλάει. Το έκανε στο σεταρισμα, το κάνει συνέχεια τώρα! Κάνω επανεκκίνηση και μετά από ένα λεπτό πάλι τα ίδια δουλεύει και ξαφνικά παγώνει το κινητό. Επίσης δεν μπόρεσε από την αρχή να συνδεθεί στο wifi και στην φόρτιση ζεσ…