Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.

• RE:

Jason-S - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “Παράθεση από tasosko: “κοιταξε αμα ειναι να αγορασεις φορτιστη κοιταξε τους qiuick charge....αλλα δοκιμασε και με αλλον πρωτα.επειδη ξαφνικα σου εγινε γι αυτο σου λεω να κανεις παλι εγκατασταση την rom o κερνελ δεν ειναι τιποτα ενα flasarisma και περναει δεν θελει τιποτα παραπανω.... αμα θελεις να δοκιμασεις παρε full back up απο το twrp και μετα φλασαρε αυτο χωρις κανενα wipe απλο φλασαρισμα και reboot Release Production Build 2 for MIUI and LOS based ROMs · zeroblade198…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mrvaggos: “Οκ ευχαριστώ! Τώρα είχα το κινητό κλειστό και ήταν σαν να μην φόρτιζε. Δεν πρέπει να κάνει κακή επαφή το καλώδιο τελικά. Και δεν έχω εύκαιρο type c. Μάλλον θα αγοράσω ένα” ']Νομίζω πως δεν είναι θέμα ρομ γιατι το είχα και με την παλιά το πρόβλημα.. Ξαφνικά μου έγινε. Επίσης σε περίπτωση που χάλασε ο φορτιστής είδα εναν 2Α με 2000 mah είναι καλά? Τον kernel δεν γνωρίζω πως τον αλλάζω[/quote] 2000mah σημαίνει πως είναι Qc2 και όχι qc3 που υποστηριζει το κινητό. Επειδή έχω α…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Jason-S Σε εσένα είχε αποτέλεσμα? την global rom dev έχεις? ρωτάω για να μην κάνω άδικα πειράματα. ” Εγώ έχω los και συγκεκριμένα RR δεν έχω miui Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Την σωστή open gapps 7.0 micro.” Εγώ αυτό έχω!! 9a92e20b6aff679777e41c564a7092d5.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Και οι 4 παίζουν, μην ασχολείσαι με το τι γράφει Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Λάθος μου, δεν ξέρω αν είναι για miui!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Olsar: “Παράθεση από Jason-S: “Επιτέλους γύρισαν από Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο γύρισαν αλλά είναι και φορτωμένοι με καρύδες!!!! Και οι 4!!!f77bfb9a4b4441fefe1d177842c7d2fc.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Στο δικό μου οι δύο γράφουν stopped... Πού οφείλεται?? Μήπως στην 8.2.1.... Εκτός από το play store παίζει και με δύο πύρινες τώρα???” Βγήκε πριν λίγο καινούριος xceed, αν μπορεί ο @tasosko να το κάνει share Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Επιτέλους γύρισαν από Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο γύρισαν αλλά είναι και φορτωμένοι με καρύδες!!!! Και οι 4!!!f77bfb9a4b4441fefe1d177842c7d2fc.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από notakos86: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από notakos86: “Καλησπερα παιδια και απο μενα, Εντελως νεος κατοχος του mi5 (3/64) ΜΙUΙ VERSION 8 GLOBAL 7.3.30 ΒΕΤΑ (android version 7.0 nrd90m) ” Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος αστο οπως ειναι απλα θα κανεις update καθε εβδομαδα διαφορετικα πρεπει να πας σε stable. οπως θες ” Το οτι ειναι βετα η εκδοση περαν του καθε εβδομαδα update για εμενα σημαινει κατι? Επισης αν εινα κλειδωμενος 'η ξεκλειδωτος ο βοοτlo…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “Παράθεση από PRESEUS: “Πας settings--->sim cards and mobile networks--->GR COSMOTE(το δύκτιο σου αν έχεις άλλο πάροχο)--->preferred network type---->prefer LTE ” στο δικό μου βλέπω τις επιλογές” Το ίδιο λέμε, ξέρεις πιο να βάλεις Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alpeppas: “Παράθεση από PRESEUS: “Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G μου?Με την γνωστή 800αρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Δοκιμασα να βάλω τον xceed kernel με την τελευταία dev που έχω τώρα και δε μου δουλευε κανένα κουμπί (πίσω, Home, και μενού). Τα Volume δεν δοκίμασα. Ξαναγύρισα σε στοκ.” Ελπίζω να μην πέρασες αυτον για los αλλά αυτον που ποσταρε ο @tasosko Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SEFIS33: “Παιδες ποιος είναι ο καλύτερος κερνελ για mi5 Global stable 8.2.1.0 nougat 7.0 χωρίς επανεκκίνησης και να είναι σταθερος” Αυτός που θα σου κάτσει καλυτερα :p .Γιατί ξέρω πως ο @tasosko θα σου πει xceed Εγώ έχω dragonxia OC και παει σφαίρα. Απο εκεί και πέρα είναι και ή μπαταρία πως θα πηγαινει! Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ? Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε? ” παρε ενα back-up κατεβασε το magisk manager απο playstore και μην πειραξεις το su λογικα θα δουλεψει ειναι συμβατο με τις εφαρμογες αλλα αν εχεις andr…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “Δες λίγο στο ex kernel η ακόμα και στο cpuz αν του μεγάλους πυρήνες στους δείχνει stopped ..Δεν σημαίνει πως δεν λειτουργουν απλα θέλω να δω. Περιμένω να πεις και για την μπαταρία σου. @Jason-S Εξακολουθεί να τους δείχνει ψόφιους. Είναι miui tτο θέμα....” Δεν είναι μονο miui γιαυτό σε ρωτησα .και σε RR το ίδιο που εκανε. Αν και ο @tasosko δεν έχει τέτοιο θέμα Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από tasosko: “[KERNEL][LOS/CM] Xceed [Mi5][Updated:2/13] | Xiaomi Mi 5 post 334 ” Τhnx για την πληροφορία. Στα σχόλια είδα οτι το δοκίμασαν και πάιζει μια χαρά. Στην δική μας ρομ το περνάμε / το πέρασε κανείς γνωρίζουμε? ” περασε τον ” Επιβεβαιώνω οτι παίζει σε xtrv stable 8.2 , και είναι καλοοοός @tasosko . Απόκριση και κύλιση σαφώς καλύτερα απο τον μαμά. Περιμένω να δώ και μπαταρία τώρα αν και απο χθές που τον πέρα…

• Θυμάμαι και γω είχα το ίδιο πρόβλημα όταν το πέρασα (όχι το καινούριο) ,το προηγούμενο , και νομίζω αυτό που έκανα ήταν να το κάνω restart σε twrp πάλι ή έπαιξα λίγο με τα κουμπιά (έκανα συνδιασμούς ) και δουλεψε. Τα κουμπιά του ηχου και το home εννοώ. Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “ή να έχει μόνο ένα πυρήνα σε λειτουργία οι άλλοι να είναι αραχτοί σε καμιά παραλία. Φυσικά προς ικανοποίηση των κατόχων Mi5s.” κάπου εκεί στον Άγιο Δομίνικο παρέα με τον σπαλιαρα :p Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Παιδιά,εάν σβήσω το Xiaomi service framework θα έχω κάποιο πρόβλημα; 7e2ace58833eb7ed3d6408fcab9beacf.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Jason-S - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από soxas: “καλησπέρα! έχω πάρει το οκ για unlock boot loader και μόλις πάω να το κάνω φτάνει 50% καιλέει:Could'tverify device Current account is different from theaccount infoonthedevice. τιείναιαυτόρεπαιδιά? redmi note 4” Το mi account της συσκευής σου και το account που έχεις πάρει άδεια ξεκλειδωματος είναι διαφορετικό Sent from my MI 5 using Tapatalk