Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.
-
Απορίες πρωτάκια
Jason-S - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο unlocked που λέει δεν εννοεί πως θα είναι unlocked ο bootloader αλλά πως θα μπορείς να χρησιμοποιείς όποιον πάροχο θελεις.Mi account θα φτιάξεις έτσι και αλλιώς και μετά εάν θέλεις ξεκλειδωνεις τον boatloader.Ας έρθει με το καλό το κινητό σου και μετά κάνεις ότι θέλεις, ανάλογα με ποια ROM θα έρθει θα ακολουθήσεις τον ανάλογο οδηγό. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
Jason-S - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από geoanto555: “Τι μας νοιάζει εμάς..... Εμείς αντουταρουμε 160 χήνες και με miui-στοκ kernel. ” δεν ανεβαζω αλλο antutu γιατι θα σας παρει απο κατω.....και ειναι κριμα..... α και κατι αλλο εδωσαν σημερα νεο update kernel για miui...... [KERNEL][MIUI][UBER][GRAPHITE][O3] [Nougat] … | Xiaomi Mi 5 ” Τάσο δες λίγο τι παίζει τώρα .Πέρασα τον v2 kernel. Και ενώ ρολαρει κανονικά ,μετά από 2 λεπτά σε deep sleep , δείχνει τους 2 big clusters σαν stopped . Δες το όταν μπο…
-
May the luckiest win!!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “MIUI Global stable Nougat based 8.2.1 releas… | Xiaomi Mi 5” Τάσο αυτό για μένα το ποσταρες; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jason-S: “Υπάρχει καμία λύση ; ” Αν εννοείς twrp backup μπες σε twrp - συνδεσε το και κάνε αντιγραφή..” Ναι twrp backup εννοώ. Να μπω στο recovery εννοείς να το ενώσω με το pc και να το κάνω αντιγραφή ; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από plankton69: “Εδώ είμαι: Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Μια χαρά είσαι,την προηγούμενη έχεις απλά δεν κατάλαβες πως βγήκε η 8.2 Sent from my MI 5 using Tapatalk =============== Μαρ 10th 2017, 4:54pm =============== Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV/XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από plankton69: “ Οπότε να φλασαρω, μην περιμένω OTA update? Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Εάν έχεις ελληνική δεν έχει OTA update. Την κατεβάζεις και την φλασαρεις ναι. Ελπίζω να τα λέω καλά
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από plankton69: “Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα, κάτοχος ενός Mi5 32GB/3GB RAM εδώ κι ένα μήνα περίπου. Εκπληκτικό τηλέφωνο πραγματικά! Έβλεπα νωρίτερα πως ξεκίνησε η διάθεση του MIUI 8.2 για όσα τρέχουν την κινεζική ROM και ακολουθεί η παγκόσμια. Όσες τρέχουν την ελληνική stable ROM (που κατεβάζουμε από εδώ), θα λάβουν παράλληλα με την International αναβάθμιση; Ευχαριστώ και πάλι καλώς σας βρήκα! Sent from my MI 5 using Tapatalk” Η 8.2 η ελληνική είναι ήδη διαθέσιμη από εδώ dd883da6…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jason-S: “Θέλω να ευχαριστήσω τον @tasosko για τον χρόνο που διέθεσε χθες το βράδυ για να περάσουμε τον kernel και να κάνει το κινητό μου τουρμπισιο Όντως αξίζει να αλλάξεις kernel και δεν έχει κανένα θέμα με θερμοκρασίες !!! Sent from my MI 5 using Tapatalk” 5adeda1669c3ce6d2a95fb992ffc709d.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από chrisnik: “Κατ εμε τα εχουν κανει σκατα με την nougat. Τρελο λαγκαρισμα η συσκευή! Κ σε εμενα κλειναν οι δυο πυρηνεε.... Αναγκαστικα με την βοηθεια του φιλου μου @tasosko κ φλασαρα αλλον κερνελ κ πεταει το κινητο... Για την αυτονομια της μπαταριας δεν μιλαω καν... Θα έπρεπε να το ειχαν διορθωσει τοσο καιρο θεωρω.... ” Πόσο εύκολη ή δύσκολη διαδικασια ειναι να περασεις τον νεο kernel @tasosko. Tι χρόνο παίρνει? μπορείς να επιστρέψεις στον παλίο αν χρειαστεί? Υ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Jason-S: “Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος μήπως θήκη και τζαμακι για mi5 που να του περισσεύει για πώληση; Βέροια μένω ,οπότε εάν βρεθεί κάτι από Θεσσαλονίκη θα είναι πολύ εύκολο. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Δες στις αγγελίες του forum.” Thanks, αν και τις είδα,θα τις ξαναδώ Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Παράθεση από Jason-S: “Παράθεση από markito: “Mου ήρθε σημερα η παρακάτω θήκη απο aliexpres την οποια κατα λάθος παραγγηλα για το mi5 αλλά ειναι για mi5s Οποιος τη θέλει ας μου στειλει π.μ. ” Καλησπέρα φίλε μου, την έδωσες την θήκη; Για mi5 η για mi5s είναι; Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Καλησπέρα! Σημερα την εστειλα σε ένα παιδί από εδω. Για mi5s ηταν” Οκ τότε, για mi5 με ενδιέφερε έτσι και αλλιώς Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Mου ήρθε σημερα η παρακάτω θήκη απο aliexpres την οποια κατα λάθος παραγγηλα για το mi5 αλλά ειναι για mi5s Οποιος τη θέλει ας μου στειλει π.μ.” Καλησπέρα φίλε μου, την έδωσες την θήκη; Για mi5 η για mi5s είναι; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλημσπερα. Μπορει καποιος φιλος που εχει την τελευαταια stable να μου πει ποια εκδοση κερνελ φοραει απο μαμα ??? Την 3.18.31 η καποια αλλη?? ^^” 8eb53ca253ef8d828e14b85bbdbc9749.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dajannis: “Παράθεση από Jason-S: “Δοκίμασε από honorbuy ” απο τον σύνδεσμο eu-direct ή όλα τα προιόντα της honorbuy ερχονται απο eu?” Αυτά που λένε Stock in Europe. Sent from my MI 5 using Tapatalk