Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.

• RE:

Jason-S - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από damakrit: “Καλησπέρα στην ομαδα εχω ενα πρόβλημα με το mi5. Εχω στο στουντιο μουσικης μια κεραια κοσμοτε τελειο σημα και με το mi5 δεν πιανει καθόλου σημα,ενω και με το redmi note 2 που ειχα αλλα και με το Rn3pro επιανε κανονικα.Ξερει κανεις τι μπορεί να φταίει.” Καλησπέρα, όταν λες κεραία της cosmote να φανταστώ εννοείς το router το οποίο εκπέμπει σήμα για το internet? Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dinpapa: “Χαχα, φίλε @Jason-S δεν θα το πιστέψεις,αλλά τόσην ώρα από το honorbuy κοιτάζω το prime ακριβώς επειδή το έχουν σε ευρωπαϊκή αποθήκη :thumbsup:” Δεν έχω πάρει από εκεί ποτέ αλλά βλέπω πως έρχονται γρήγορα . Το δικό μου το mi5 μου ήρθε από GearBest μία βδομάδα πριν. Έκανε περίπου 13 μέρες(που είναι πολύ καλό) και μου το έστειλαν με Sweden post. Δεν πέρασα τελωνείο. Και μένω στη Βέροια . Δεν ήρθε κατευθείαν Θεσσαλονίκη,από Αθήνα Θεσσαλονίκη και μετά σε μένα. Οπότε από ότι βλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dinpapa: “Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα @dinpapa εδώ και 3 μήνες περίπου έχουμε θέμα με το τελωνείο. Δηλαδή οι έλεγχοι είναι ποιο εντατικοί, αυστηροί με αποτέλεσμα το 70% με 80% να μπαίνει στο τελωνείο για τους αναλογούν δασμούς. Για αυτό ρώτησε εδώ Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό πως θα αποφύγεις τελωνείο. Όσο αφορά την rom θα είναι unofficial apo gearbest. ” Καλησπέρα. Ακόμα δηλαδή και με το απλό ταχυδρομείο να παραγγείλει κανείς θα μπει τελωνεί…

• Πηγαίνεις στη πρώτη σελίδα του οδηγού που είμαστε τώρα και εκεί τα βρίσκεις όλα Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Όπως είχε πει και κάποιος εδώ μέσα, μπορείς να κάνεις αίτηση χωρίς να έχεις καν το κινητό στο χέρια σου ακόμα Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Jason-S - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από it_stallion91: “Φίλε μου έτσι είναι ήδη δεν χρειάζεται να κάνω κάτι.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε ένα καινούριο APN με τα ίδια στοιχεία, άσχετο εάν υπάρχει ήδη, και διάλεξε το μετά. Θα έχεις internet μετά Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Σας ευχαριστω πολυ @tasosko και @spideman3 .Οταν περαστει μια ρομ, απο εκει και περα μπορουμε να την αφεραισουμε απο το internal storage? Τον zip φακελο!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Εδώ το link xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-1-9-0-Xiaomi-MI-5/#files πρέπει να κάνεις factory reset γιατί θα κάνεις μετάβαση από developer se stable και πρέπει πρώτα να περάσεις το νέο TWRP για nougat.@Jason-S” Δεν θέλω να περάσω σε nougat επειδή από ότι είδα, διορθωστε με αν κάνω λάθος , ακόμα έχει κάποια μικρό προβλήματα. Στην τελευταία MM ήθελα Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μπες σε recovry λειτουργία WIpe σύρε το βέλος προς τα δεξιά έτσι θα κάνεις FR. Και μετά εγκατάσταση την rom. @Jason-S” Δεν πρόλαβα να απαντήσω και κατευθείαν απαντήθηκε η απορία μου , Sent from my MI 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “μεσο twrp περασε την στο κινητο” Πρέπει να κάνω wipe κάποια πράγματα; Μήπως σου είναι εύκολο να μου δώσεις link για την ROM? Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Καλημέρα σας.Θελω να περάσω την τελευταία MM την stable την ελληνική στο κινητό μου, πρέπει να την περάσω στη μνήμη του κινητού και από εκεί να πάω στο updater; Η πρέπει να το κάνω μέσω recovery; Αυτή τη στιγμή έχω την παρακατω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. bc3948ee46409d6fef4bf2a78d7017cd.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Jason-S: “Υπαρχει καποιος συγκκριμενος χρονος απο τη στιγμη που περνεις εγκριση μεχρι να ξεκλειδωσεις το κινητο σου? ” Είναι περίπου 3 μήνες αλλά τελευταία βλέπω τρωνε πόρτα πολλοί λογαριασμοί.. Ίσως αυτοί που δεν είναι ενεργοί στο φόρουμ τους...” Σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση και βοήθεια σου. Αναμένω για την έγκριση και παλι τωρα

• Καλησπερα σας. Ειμαι νεο μελος στην κοινοτητα σας και συντομα κατοχος του mi5. Οπως εχω διαβασει καλο ειναι περιμενοντας να ερθει η συσκευη , να κανουμε apply για unlock του κινητου. Ενω πηρα εγκριση στις 7 του μηνος και σημερα που μπηκα στο λογαριασμο μου για να κατεβασω το unlocking tool, ειδα πως δεν ειχα πλεον εγκριση. Αυτο που εκανα ειναι να ξανακανω apply. Υπαρχει καποιος συγκκριμενος χρονος απο τη στιγμη που περνεις εγκριση μεχρι να ξεκλειδωσεις το κινητο σου?