Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Πρόβλημα με 5s Plus
Μήνυμααυτη που λες kyrgeo χρειάζεται ξεκλειδωτο bootloader και τα συναφή ;
-
Πρόβλημα με 5s Plus
Μήνυμαεπι του θέματος έχω έτοιμο το mi suite . Φαντάζομαι όταν περάσω την επίσημη που μου ειπες θα διαγραφούν όλα τόσο οι ρυθμίσεις - παραμετροποιησεις μου όσο και οι εφαρμογές επαφές μέιλ κλπ . Αυτό φτιάχνεται , Ελληνικο πληκτρολόγιο θα μπορέσω να έχω όμως σαν αρχικό και σαν δεύτερο το λατινικό ;
-
Πρόβλημα με 5s Plus
ΜήνυμαΚαλα ας οψεται που ήθελα δικαρτο κινητό και που ξενερωσα με τα φετινα iphone . Διαφορετικά είχα στήσει ωραίο οικοσύστημα με τα mac . Από το 4 και μετά έχουν περάσει ολα τα μηλοφωνα από τα χέρια μου και ουδέποτε είχα πρόβλημα . Πέρα από το 7 Plus που μου φάνηκε σαν το 6s Plus που είχα με λίγο καλύτερη κάμερα και σαν έξτρα το ότι ήταν ανθεκτικό στο νερό . Είχα να πιάσω ανδροιδες από το xperia mini pro άρα με έτρωγε και ή περιέργεια . Διαφορετικά δεν το αλλαζα με τίποτα το μηλοφωνο παιδιά .
-
Πρόβλημα με 5s Plus
Μήνυμαοκ θα κανονισω να βρω πρόσβαση σε υπολογιστή με windows για να βαλω το mipcsuite μου φάνηκε εύκολη διαδικασία και ενημέρωνω εδώ . Ευχαριστώ και πάλι .
-
Πρόβλημα με 5s Plus
Μήνυμαοκ αγγλικά ξέρω άλλωστε , ή διαδικασία για να τη βάλω ποια είναι ;
-
Πρόβλημα με 5s Plus
Μήνυμαποια είναι ή πρόταση σου τι να προτιμησω ;
-
Πρόβλημα με 5s Plus
ΜήνυμαΕπειδη οπως ανέφερα και παραπάνω δεν έχω πρόσβαση προς το παρόν σε υπολογιστή με windows θα στείλω εδώ να ενημέρωσω μολις το κανω για την περαιτέρω διαδικασία . Mi account έκανα με το που αγοραζα τη συσκευή για να συντονίζεται και με το cloud (επαφές κλπ).
-
Πρόβλημα με 5s Plus
Μήνυμαυπαρχει κάποια official με ελληνικα χωρίς να χάσει το κινητό σε ταχύτητα ; Υ.Γ παρατήρησα ότι ή διαδικασία χρειάζεται υπολογιστή με windows , κάτι που δε διαθετω επομένως θα χρειαστεί να μάθω τη διαδικασία και να την κάνω σε σπίτι φίλου . Ελπίζω να μην είναι δύσκολη .
-
Πρόβλημα με 5s Plus
ΜήνυμαΑρχικα ευχαριστώ για την απάντηση . Βεβαίως και μπορώ παραθέτω την εν λόγω φωτογραφία από κάτω . Screenshot_2017_01_29_13_31_36_805_com_android_s.png
-
Πρόβλημα με 5s Plus
ΜήνυμαΧαιρετω τους απανταχου συμφορουμήτες! Παρέλαβα και εγώ το 5s Plus , εντάξει στην αρχή ήμουν ενθουσιασμένος εκτός από την κάμερα ή οποία και περίμενα ότι θα είναι μέτρια. Όμως ή χαρά μου δεν κράτησε πολύ . Σήμερα το πρωί προσπάθησα να κατεβάσω από το Google Play την εφαρμογή Capture ή οποία μετά που εγκαταστάθηκε δεν λειτούργησε ποτέ . Κολλούσε στην αρχική εικόνα του loading. Απεγκατεστησα και δοκιμασα ξανά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα καθώς εξακολουθει να μην ανοίγει . Παρατήρησα ομως ότι πλέον δεν α…
-
Mi5s Plus
ΜήνυμαΧαίρεται, ήθελα να ρωτήσω τον apsogos επειδη είμαι καινούργιος τοσο στην εταιρία (περαν του αγαπημενου μου battery bank) όσο και στα android , με την διαδικασια που εκανες τι κερδισες; Θα χρειαστει να την κανω και εγω οταν παραλαβω ή ειναι προαιρετικη για αυτους που ζητανε το κατι παραπανω; Τελος τα κινητα αυτα εχουν τη δυνατοτητα αναβαθμισης android οπως τωρα π.χ που θα βγει η nougat;
-
Καλώς σας βρήκα ακόμη δεν είμαι κάτοχος αλλά έχει ταχυδρομηθεί . Έχω να ψάξω πολλά καθότι προέρχομαι από iOS ( συγκεκριμένα τώρα γράφω από 7Plus το οποίο θα συνεχίσει να είναι η κυρία συσκευή μου) . Το 5s Plus το αγόρασα πάνω που έψαχνα δεύτερη συσκευή για να πειραματιστώ με τα android και ειχα καταλήξει στο P9 . Παρόλα αυτά η προσφορά που πέτυχα πιστεύω να δικαιώσει την επιλογή μου . Οποιεσδήποτε εισηγήσεις / προτάσεις για διάβασμα δεκτές .