Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.

• RE:

vasilakis1 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Παράθεση από vasilakis1: “Καλησπερα. Έχω εγκατεστημένη την nitrogenOS 7.1.2 stable. Τρέχει μαζί με το κερνελ της. Ήθελα να ρωτήσω. Η συγκεκριμένη ρομ υποστηρίζει quick charge? Αν όχι, υπάρχει γενικα κάποιος που να έχει καταφέρει quick charge στο κινητό μας; Διάβασα σε ξένες σελίδες διάφορες απόψεις αντικρουόμενες μεταξύ τους απόψεις και δεν έβγαλα άκρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θυμαμαι πιο παλια με τον radon kernel ειχες και QC 2 κανονικα.”…

• Καλησπερα. Έχω εγκατεστημένη την nitrogenOS 7.1.2 stable. Τρέχει μαζί με το κερνελ της. Ήθελα να ρωτήσω. Η συγκεκριμένη ρομ υποστηρίζει quick charge? Αν όχι, υπάρχει γενικα κάποιος που να έχει καταφέρει quick charge στο κινητό μας; Διάβασα σε ξένες σελίδες διάφορες απόψεις αντικρουόμενες μεταξύ τους απόψεις και δεν έβγαλα άκρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα έκανα μετάβαση από dev σε stable της κοινότητας. Παρατήρησα ότι το twrp γύρισε από 3.1.1 σε 3.0 και κινέζικο(κατάφερα να αλλάξω τη γλώσσα σε αγγλικα) και ότι δεν υπήρχε πουθενά το αρχείο supersu.zip ώστε να κάνω root. Πού μπορώ να βρω το συγκεκριμένο αρχείο; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

• Καλημέρα. Παιδιά το πρωί το ξυπνητήρι χτύπησε κανονικά και μετά από λίγο η συσκευή έκλεισε ενώ υπήρχε κανονικά τροφοδοσία με ρεύμα. Έβγαλα και ξαναέβαλα τον φορτιστή αλλά μόνο το κόκκινο λαμπάκι ανταποκρίνεται, σε recovery δε με βάζει καν. Δοκίμασα και με άλλο φορτιστή αλλά τίποτα. Τι έχει συμβεί; Πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί το θέμα; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

• Παιδιά καλησπέρα. Έχω φρικάρει. Πριν από λίγο στην οθόνη στο κέντρο δεξιά ένα σημείο έγινε κίτρινο. Τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά τα Apple earpods όταν τα βάζω στο κινητό λειτουργεί κανονικά ο ήχος αλλά όχι το μικρόφωνο. Υπάρχει κάποια λύση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά. Νομίζω πως έχω βρει ένα bug της ρομ. Στο Kate μου όταν πάω στην επιλογή δικτύου, αν βάλω 3g δουλεύει κανονικά, αν όμως βάλω 2g επιστρέφει στο 4g και δε λειτουργεί η επιλογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι στην 7.4.6 και όπως πήγα να περάσω τη νέα ρομ με πάει διαρκώς σε fastboot άρα από ότι κατάλαβα ότι έχει κλειδώσει ο bootloader. Διάβασα οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω για να ξεκλειδώσει ξανά αλλά δεν έχω περάσει κάποιο fix που λένε όλοι. Τι να κάνω; στην αρχή δεν ήταν κλειδωμένο γιατί πέρασα κανονικά το randon kernel και το xposed framework. Δεν ξέρω πότε κλείδωσε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Για να περάσω την 7.4.13 πρέπει να κάνω κάτι wipe; έχω την 7.4.6 και δε θέλω να περάσω τα πάντα από την αρχή πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από vasilakis1: “αν κάνω φορμάτ data και επειδή δεν έχω sd πως θα κάνω install το αρχείο; επίσης, εγώ μέχρι τώρα πατούσα advanced wipe και επέλεγα dalvik,data,cache ” Θα κάνεις αμέσως μετά reboot σε recovery και mount data και θα μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσω MTP σύνδεσης από το PC. ” σε ευχαριστώ πολύ. δούλεψε κανονικά και η ρομ περάστηκε. τελευταία ερώτηση: η ρομ είναι pre-rooted ή εγώ έκανα κάποια βλακία;

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από vasilakis1: “είχα την xtrv global stable στην οποία επίσης μου είχε βγάλει το ίδιο σφάλμα αλλά σέταρα κανονικά το κινητό και πριν είχα την developer rom της xiaomi γιατί την χρησιμοποίησα για να ξεκλειδώσω το κινητό. ” Δηλαδή σε μετάβαση από επίσημη ROM σε ανεπίσημη (η XTRV είναι ανεπίσημη), δεν έχεις κάνει ΠΟΤΕ format data ? Αν ναι, να κάνεις (αφού πάρεις αντίγραφα από οτιδήποτε θες από εφαρμογές ΚΑΙ τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αφού το format θα τα σβήσ…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από vasilakis1: “Καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω την συγκεκριμένη ρομ στο redmi note 3 pro kate μου. Αφού κάνω factory reset και πάω να κάνω install μου βγάζει σφάλμα 7. Περνάει κάποια ώρα και μετά σετάρω το κινητό από την αρχή αλλά δεν περνάει τίποτα από τα επιπλέον στοιχεία που έχουν προστεθεί στη ρομ. Τι να κάνω; Με έχει πιάσει απελπισία ” Πριν περάσεις την XTRV είχες επίσημη ROM μέσα ? ” είχα την xtrv global stable στην οποία επίσης μου είχε βγάλει το ίδιο σφάλ…

• Καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω την συγκεκριμένη ρομ στο redmi note 3 pro kate μου. Αφού κάνω factory reset και πάω να κάνω install μου βγάζει σφάλμα 7. Περνάει κάποια ώρα και μετά σετάρω το κινητό από την αρχή αλλά δεν περνάει τίποτα από τα επιπλέον στοιχεία που έχουν προστεθεί στη ρομ. Τι να κάνω; Με έχει πιάσει απελπισία

• Καλησπέρα σκοπεύω να περάσω αυτήν την έκδοση. Τώρα έχω την ελληνική global stable στο redmi note 3 pro. Τι πρέπει να κάνω wipe για να γίνει καθαρή εγκατάσταση και χωρίς επιπλοκές; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω το redmi note 3 pro Kate. Πέρασα την συγκεκριμένη ρομ αλλά δεν ειχε μέσα το SwiftKey και δεν ξέρω αν έχει και τα υπόλοιπα προνόμια. Επίσης, δεν έχει μέσα το supersu ώστε να το περάσω χειροκίνητα και να κάνω root. Υπάρχει κάπου διαθέσιμο το συγκεκριμένο αρχείο για να το περάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• οι οδηγίες αυτές και το twrp λειτουργούν και για kate?