Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Με Cosmote συνέχεια με 4G και μέχρι τώρα παντού, από Έβρο έως Λεπτοκαρυά Πιερίας.” υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim μου? αλλά με το g2 δεν είχα θέμα... μήπως η rom? δεν ξέρω... Με τι ρομ είσαι? και όταν το πήρες δούλευαν κανονικά? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
καλησπέρα παιδιά ξέρω τι έχω αναφέρει πολλές φορές αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... όλοι από εδώ πιάνετε οκ σήμα 3g και γενικά έστω και λίγο 4g? είμαι με 7.3.7 global. αν κάνω καθαρό install την ελληνική η την global πάλι παίζει να φτιάξει? ρωτάω Γτ είναι φασαρία να το στήσω από την αρχή. (δλδ. παίζει να έχει γίνει κάποια βλακεια στο install της rom που έχω βάλει? είχα dev και πήγα σε stable με mi flash) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με κεφαλαία γράφεις 160 χαρακτήρες/sms.” αυτό μόνο στην ελληνική έτσι? είμαι με global stable 7.3.6 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από referravag: “Παράθεση από filthydwarf: “@referravag υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις κάμερας , face detection. αν ειναι ενεργοποιημένο αν εντοπίσει πρόσωπο κάνει mirror την φωτογραφία ” Συμφορουμίτη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όπως εξήγησα όμως και στο post με τις φωτογραφίες που έχω παραθέσει, το μενού με τις ρυθμίσεις μέσα στο οποίο υπάρχει και το face detection, αφορά μόνο την κύρια κάμερα. Την πίσω!!! ΌΧΙ την μπροστινή... Και εξηγώ. Ακόμη και απενεργοποιημένο να έχω το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teotok: “Καλησπερα σε ολους, επειδη δεν εχω τον χρονο αλλα και την διαθεση να ''διαβασω'' παραπανω για το πως μπορω να σεταρω καλυτερα το κινητο, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πουλησω.Αν υπαρχει καποιος ενδιαφερομενος παρακαλω ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου. Ευχαριστω!” τι εννοείς? τι rom έχει? τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το κινητό? κρίμα είναι να πας σε αυτήν την οδό φίλε μου ακόμα δεν το έχεις χρησιμοποιησει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Γι αυτους που έχουν θέμα με το 4g να μην πιάνει καθόλου, κάτι που παρατήρησα. Θεση sim 1: με επιλογή 4g δεν πιάνει κάποιες φορές καθόλου σήμα και είναι τρομερά αργό σχεδόν unusable. Με επιλογή 3g only ανταποκρινεται κανονικά. Θεση sim 2: Ανταποκρινεται κανονικά στο 4g δεν χάνει το σήμα όπως γίνεται στην sim 1 και πάει 18dl 14up. Σύντομα θα κάνω τεστ με 2 κινητά στο ίδιο σημείο. Τουλάχιστον αυτά συμβαίνουν στο δικό μου με cosmote Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παρατήρησα ότι με το 3g only ανταποκρινεται λίγο καλύτερα όχι με μεγάλες ταχύτητες όμως. Υπάρχει πιθανότητα να πρέπει να αναβαθμίσω την σιμ μου? Έχω να το κάνω δύο χρόνια και με το g2 δεν είχα θέμα... Παίζει το xiaomi να θέλει κάποιον νέο τύπο sim? (δεν εννοώ sizes)... Απλά ιδέα Ρίχνω μην με παρεξηγησετε πιθανό να λέω και βλακειες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@komatoza και λοιποι ενδιαφερομενοι ~Ο οδηγος ειναι απο XDA Με τη διαφορα οτι στο 2ο βημα "2. enable diag mode by entering *#*#717717#*#*..." ο κωδικος δεν λειτουργει. Ετσι, το κανουμε με αυτον τον τροπο. Αφου κατανοηθει η παραπανω διαδικασια, τοτε ριξτε και μια ματια στα συνημμενα screens για εχτρα βοηθεια.” Δηλαδή αυτή η διαδικασία λύνει το πρόβλημα με το αργό data? Και Γτ κάποιοι δεν έχουν καθόλου το πρόβλημα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk