Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• Εγώ το είχα το θέμα και με China dev... Δεν ξέρω αρχίζει και γίνεται πολύ ενοχλητικό. Τώρα έχω global 7.2.5.0 cosmote στην sim 1.στην Πάτρα 8dl 1up :-/ και κάποιες φορές δεν βρίσκει καν... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το θέμα με το σήμα ξέρουμε αν είναι hardware η software? Εσείς με ελληνική rom το έχετε το θέμα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Screen On Time Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εμένα το σήμα στο 3g 4g είναι πολύ Δράμα... Το έχω στο sim 1... Καμία εμπειρία με nano στο sim 2? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Κάποια από τις δύο θέσεις sim είναι καλύτερη? Βλέπω μεγάλη διαφορά με το g2 μου σε ταχύτητα και έχω απογοητευτεί άπειρα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ lallasgr. Παρατηρώ ότι δεν πάει καθόλου γρήγορα με 3g 4g...φταιει το sim 1?εσεις το έχετε στο 2 με nano sim η μόνο εγώ έχω το θέμα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Συγνώμη για το repost απλά δεν βρήκα άκρη τελικά.. Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό! Τι οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να έχω την τελευταία έκδοση global stable και twrp? Θα ήθελα να είμαι root στην αρχή για να βγάλω ότι εφαρμογές δεν θέλω και μετά να το βγάλω το root. Είναι εφικτό? Επίσης σε πιο tray από τα δύο είναι καλύτερα να βάλω την sim? Ευχαριστώ. Έχω την miui 7 6.4.28 beta με 5.1.1 LMY47V Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό! Τι οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να έχω την τελευταία έκδοση global stable και twrp? Θα ήθελα να είμαι root στην αρχή για να βγάλω ότι εφαρμογές δεν θέλω και μετά να το βγάλω το root. Είναι εφικτό? Επίσης σε πιο tray από τα δύο είναι καλύτερα να βάλω την sim? Ευχαριστώ. Έχω χωρις play store την miui 7 6.3.24 beta με 5.1.1 LMY47V Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• Παιδιά ξέρουμε εάν το κινητό θα πάρει marshmallow? Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά Έχει κάποιο προνόμιο η ελληνική σε σχέση με την official? (εκτός της γλώσσας δεν με απασχολεί ). Γιατί περιμένω το κινητό και ψάχνομαι τι θα βάλω. Θέλω να είμαι root με twrp αλλά δεν ξέρω ποια rom από τις δύο να επιλέξω Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ Κώστας από Πάτρα, το πρώτο μου ποστ και περιμένω αυτές τις μέρες το Kenzo πως και πως. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη rom να περάσω. Να σημειώσω πως δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά απλά θέλω να είναι όσο πιο stable γίνεται. Γενικά το έχω παραγγείλει με την official rom. Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός για root / flash την rom που θα μου συστηθει από τους συμφορουμιτες θα το εκτιμούσα Sent from my LG-D802 using Tapatalk