Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Συγνώμη για το repost απλά δεν βρήκα άκρη τελικά.. Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό! Τι οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να έχω την τελευταία έκδοση global stable και twrp? Θα ήθελα να είμαι root στην αρχή για να βγάλω ότι εφαρμογές δεν θέλω και μετά να το βγάλω το root. Είναι εφικτό? Επίσης σε πιο tray από τα δύο είναι καλύτερα να βάλω την sim? Ευχαριστώ. Έχω την miui 7 6.4.28 beta με 5.1.1 LMY47V Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό! Τι οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να έχω την τελευταία έκδοση global stable και twrp? Θα ήθελα να είμαι root στην αρχή για να βγάλω ότι εφαρμογές δεν θέλω και μετά να το βγάλω το root. Είναι εφικτό? Επίσης σε πιο tray από τα δύο είναι καλύτερα να βάλω την sim? Ευχαριστώ. Έχω χωρις play store την miui 7 6.3.24 beta με 5.1.1 LMY47V Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ Κώστας από Πάτρα, το πρώτο μου ποστ και περιμένω αυτές τις μέρες το Kenzo πως και πως. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη rom να περάσω. Να σημειώσω πως δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά απλά θέλω να είναι όσο πιο stable γίνεται. Γενικά το έχω παραγγείλει με την official rom. Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός για root / flash την rom που θα μου συστηθει από τους συμφορουμιτες θα το εκτιμούσα Sent from my LG-D802 using Tapatalk