Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Το κοιταγα σημερα το mi A1 και ενω εχει ραδιο δεν εχει εφαρμογη εγκαταστημενη απο την μανα του για να το υποστηριζει,δεν ξερω αν θα βγαλει σε καποιο update,ή αν θα δουλεψει με καποια που θα κατεβασουμε απο play store.Το mi 5x εχει ραδιο απο την μανα του;

• Εχεις κανει το τελευταιο update της MIUI 8.5.3.0?Αν οχι καντο και δοκιμασε μετα.

• Και εγω εχω αλλαξει την sim αλλα το εκανε παλι,εχω τωρα 4 μερες που το δουλευω gsm only και δουλευει μια χαρα,οταν θελω να ανοιξω δεδομενα το γυρναω σε LTE,σερφαρω και το ξαναγυρναω σε 2g.

• Φιλε spkprs πως μπορω να την βαλω αυτην την ρυθμιση και να αποθηκευτει;Την βαζω και με το που βγαινω με παταει στην αμεσως μια πιο πανω επιλογη. =============== Σεπ 20th 2017, 5:46pm =============== Παιδιά με την 8.5.3.0 δείχνει να δουλεύει μια χαρά, σε 1,5μερα δεν έχει χάσει το σήμα καθόλου, μακάρι να εγιανε. =============== Σεπ 28th 2017, 6:41pm =============== Δυστυχως δεν εφταξε με την αναβαθμιση,σημερα εχασε το σημα δυο φορες,καμια ιδεα παιδια ειμαι σε απογνωση.

• Την nougat δεν θα την δωσει;

• Και σε μενα μια απο τα ιδια παιδια,εχω το ελληνικο αγορασμενο απο κωτσοβολο της info-quest,το πηγα στο service δεν τους το εκανε στα 45 λεπτα που εμεινα εκει, και μου ειπαν να το αφησω καποιες μερες για να το τσεκαρουν.Λογω δουλειας δεν το αφησα,και μου ειναι δυσκολο να το αποχωριστω για τοσες μερες,λετε να στρωσει οταν βγει το update σε nougat;Ποτε θα ερθει το update ξερουμε;Με την info-guest που μιλησα δεν ειχαν καποια ενημερωση.