Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nikos1935: “ ” Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone Δες και αυτό... ” Δεν ειναι Rooted το κινητό. Πως μπορω ; εχουμε κανα guide ;
Ναι είδα οτι βγήκε η 11.0.4 χτες αλλα μετα απο restart που εκανα δεν μου βγαζει πλεον το update. Εχει τυχει σε κανεναν ; μηπως το αποσυρανε ; Ακυρο μολις μου ηρθε
Πηρα SMS επιβεβαίωσης οτι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Και ακολούθησα και τις οδηγίες αλλα τίποτα. Έκανα το αίτημα μέσα απο την εφαρμογή MyVodafone. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67536/
Ενεργοποιησα χτες το Vodafone Wifi Calling και πηγα στις ρυθμίσεις και το εκανα enable αλλα δεν βλέπω να λειτουργεί... Εκανα και restart τη συσκευή αλλα τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67533/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67534/
@NasDriver Εχω μερικες αποριες πρωτα ! 1. Αν θυμαμαι καλα εχει ξεκλειδωτο bootloader(οχι με τον official τροπο) Επηρεαζει ; 2. Εχω επεξεργαστη Ryzen, δεν εχει προβλημα το miflash ;
Παιδια να ρωτησω επειδη εχω καιρο να ασχοληθω... Ο πατερας μου εχει ενα kenzo με κινεζικη rom. Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για να του βαλω την official rom ( η ακομα καλυτερα την xtrv ) ? Επισης εχω Ryzen επεξεργαστη, επηρεαζει καπου ; κατι ειχα διαβασει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι σε τι αναφεροταν ακριβως.