Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.

• Παιδια καλησπερα, να ρωτησω το note 6 pro μπορει να γινει root?

• Ναι. Αυτο εγινε απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω τις XTRV ROM. Με την global stable της xiaomi δεν ειχα θεμα.

• Δεν κανει τιποτα αυτο. Calibration fail λεει

• Οκ την εβαλα τη ROM ολα καλα !. Ενα θεματακι μονο που ειχα και πριν απλα δεν ειχα ασχοληθει να το φτιαξω. Εχω θεμα με τον proximity sensor πολλες φορες αν με παρουν τηλεφωνο η παρω εγω σβηνει η οθονη και δεν αναβει ξανα μετα εκτος αν κλεισει ο αλλος την κληση... μονο με ρεσταρτ του κινητου λυνεται προσωρινα. Τι μπορω να κανω ;

• Παιδια φοραω τωρα τη ROM XTRV Stable 9.5.3.0. Για να βαλω αυτη τη ROM αρκει μονο factory reset ; Αν οχι τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; [Stable] MIUI V10.Χ.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 20/01/2019

• Παιδια καλημερα, να ρωτησω επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχω την XTRV αρωμα 9.5.3.0. Υπαρχει πιο καινουρια stable rom που μπορω να βαλω ;

• Update xtrv rom

nikos1935 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Λοιπον παιδια ολα καλα την εβαλα χωρις κανεναν προβλημα αψωγη η arΩma. Εχω μια τελευταια ερωτηση αν ειναι ευκολο καποιος να μου απαντησει αλλιως ανοιγω νεο thread. Επειδη εχω γενικα κατι θεματακια με τον proximity sensor και πολλες φορες οταν με παιρνουν η παιρνω τηλ μενει σβηστη η οθονη και δεν μπορω να το κλεισω... Μου ειχαν πει παλιοτερα αν θυμαμαι καλα να περασω μεσα ενα αρχειο persist.img ; δε θυμαμαι ακριβως και δε βρισκω το thread για καποιο λογο. Μπορει να με διαφωτησει καποιος ;

• Update xtrv rom

Μήνυμα

Παιδια κατι τελευταιο. Οταν παιρνουμε backup ειναι υποχρεωτικο να παρω και το data partition ; Δεν με ενδιαφερουν αυτα που εχω εγκατεστημενα.

• Update xtrv rom

Μήνυμα

Ωραια ευχαριστω παιδια Παιρνω backup και τη περναω.

• Update xtrv rom

Μήνυμα

Δεν πειραζει ομως που παω απο xtrv σε αρωμα ;

• Update xtrv rom

Μήνυμα

Οποτε με ποια σειρα πρεπει να γινουν ; Πρωτα factory reset και μετα wipe cache, dalvic cache μέσω twrp ;

• Update xtrv rom

Μήνυμα

Δεν αλλαζει κατι που θα παω απο xtrv σε arΩma ; Απλα θελω κιολας να σβησω τα παντα απτο κινητο. Τι πρεπει να επιλεξω ;

• Update xtrv rom

Μήνυμα

Τωρα εχω αυτη τη rom και θελω να κανω update απο 9.5.1.0 χtrv σε 9.5.3.0 arΩma. Ουσιαστικα πρεπει να κανω καθαρη εγκασταση της ROM υποθετω. Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57290/

• ok ! ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις ;; xD απλα ειδα οτι το greenify εχει ενα ωραιο feature που κανει auto hibernate τα apps που θα ορισεις. Δεν αξιζει ;

• Λοιπον το εβαλα ολα καλα ! απλα το στον οδηγο που μου δωσατε το λινκ για το .apk αρχειο δεν υπαρχει πια. Κατεβασα την τελευταια εκδοση απο το xda developers. Εβαλα και ενα module δουλευει μια χαρα. Εχετε να μου προτεινετε κανενα που να αξιζει ; επισης ψαχνω καποιο app για power saving. Εβαλα το Greenify βεβαια δε ξερω ποια features πρεπει να κανω enable.. υπαρχει καποιο αλλο η αυτο ειναι μια χαρα ;

• Ναι πηρα full backup. Τικαρα ολες τις επιλογες που μου εδινε οχι μονο boot,system,data. Καλα δεν εκανα ;

• Α ευχαριστω πολυ. Δεν το ειχα προσεξει αυτο το guide... γενικα αν παει κατι στραβα με αυτο διορθωνεται ευκολα μετα ; θα παρω και ενα φουλ backup σιγουρα.

• Ναι για αυτο λεω και το εχω κανει root το κινητο. Xiaomi Redmi Note 3 Kenzo forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49261/

• Καλημέρα παιδια, ειναι κατι που ψαχνω καιρο αλλα δεν εχω βρει πολλα... Το κινητο γενικα το εχω στα αγγλικα αλλα το θεμα ειναι οτι το gps που χρησιμοποιω δεν δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις τη γλωσσα, σου βάζει μονο οτι γλώσσα έχεις στο σύστημα... Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαζεις το locale language ανα εφαρμογή ; ειχα διαβασει κατι για το xposed framework και στο play store εχει μια εφαρμογη γιαυτο αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες πως το βαζεις. Εχει να μου προτεινει κατι καποιος ; εχω το kenzo με…