Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Οκ την εβαλα τη ROM ολα καλα !. Ενα θεματακι μονο που ειχα και πριν απλα δεν ειχα ασχοληθει να το φτιαξω. Εχω θεμα με τον proximity sensor πολλες φορες αν με παρουν τηλεφωνο η παρω εγω σβηνει η οθονη και δεν αναβει ξανα μετα εκτος αν κλεισει ο αλλος την κληση... μονο με ρεσταρτ του κινητου λυνεται προσωρινα. Τι μπορω να κανω ;
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΛοιπον παιδια ολα καλα την εβαλα χωρις κανεναν προβλημα αψωγη η arΩma. Εχω μια τελευταια ερωτηση αν ειναι ευκολο καποιος να μου απαντησει αλλιως ανοιγω νεο thread. Επειδη εχω γενικα κατι θεματακια με τον proximity sensor και πολλες φορες οταν με παιρνουν η παιρνω τηλ μενει σβηστη η οθονη και δεν μπορω να το κλεισω... Μου ειχαν πει παλιοτερα αν θυμαμαι καλα να περασω μεσα ενα αρχειο persist.img ; δε θυμαμαι ακριβως και δε βρισκω το thread για καποιο λογο. Μπορει να με διαφωτησει καποιος ;
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΠαιδια κατι τελευταιο. Οταν παιρνουμε backup ειναι υποχρεωτικο να παρω και το data partition ; Δεν με ενδιαφερουν αυτα που εχω εγκατεστημενα.
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΩραια ευχαριστω παιδια Παιρνω backup και τη περναω.
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΔεν πειραζει ομως που παω απο xtrv σε αρωμα ;
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΟποτε με ποια σειρα πρεπει να γινουν ; Πρωτα factory reset και μετα wipe cache, dalvic cache μέσω twrp ;
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΔεν αλλαζει κατι που θα παω απο xtrv σε arΩma ; Απλα θελω κιολας να σβησω τα παντα απτο κινητο. Τι πρεπει να επιλεξω ;
-
Update xtrv rom
ΜήνυμαΤωρα εχω αυτη τη rom και θελω να κανω update απο 9.5.1.0 χtrv σε 9.5.3.0 arΩma. Ουσιαστικα πρεπει να κανω καθαρη εγκασταση της ROM υποθετω. Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57290/
-
Καλη επιτυχια σε ολους
-
Λοιπον το εβαλα ολα καλα ! απλα το στον οδηγο που μου δωσατε το λινκ για το .apk αρχειο δεν υπαρχει πια. Κατεβασα την τελευταια εκδοση απο το xda developers. Εβαλα και ενα module δουλευει μια χαρα. Εχετε να μου προτεινετε κανενα που να αξιζει ; επισης ψαχνω καποιο app για power saving. Εβαλα το Greenify βεβαια δε ξερω ποια features πρεπει να κανω enable.. υπαρχει καποιο αλλο η αυτο ειναι μια χαρα ;
-
Καλημέρα παιδια, ειναι κατι που ψαχνω καιρο αλλα δεν εχω βρει πολλα... Το κινητο γενικα το εχω στα αγγλικα αλλα το θεμα ειναι οτι το gps που χρησιμοποιω δεν δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις τη γλωσσα, σου βάζει μονο οτι γλώσσα έχεις στο σύστημα... Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαζεις το locale language ανα εφαρμογή ; ειχα διαβασει κατι για το xposed framework και στο play store εχει μια εφαρμογη γιαυτο αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες πως το βαζεις. Εχει να μου προτεινει κατι καποιος ; εχω το kenzo με…