Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.

• Factory reset σε Redmi Note 3

nikos1935 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

α οκ δεν το ηξερα αυτο για το tag ευχαριστω Δεν με ενδιαφερει τοσο να σβησω τωρα την SD αυτο γινεται πολυ απλα με ενα φορματ απο μεσα.. Το θεμα μου ειναι οτι θελω να κανω αυτο που ειπες να επαναφερω το κινητο οπως ηταν γιατι προσφατα αλλαξα email στη συσκευη και δημιουργηθηκε θεμα με το playstore δεν μου εμφανιζει πια updates καθολου ( ενω εχουν βγει ) και νταξει το εχω ψιλογεμισει... Απλα αν μπορουσε να με βοηθησει καποιος πως να το κανω αυτο...Μεσω TWRP πρεπει να γινει δηλαδη ; ( TWRP v3.1.0-3…

Μήνυμα

Το διαβασα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να μου πεις.. Τελικα για να κανω factory reset πρεπει να φλασαρω ξανα τη rom με miflash οπως ειπαν πιο πανω ;

Μήνυμα

@Makis τι εννοεις custom twrp ; Απλα εχω μια απορια. Αυτο ισχυει για το MIUI η τη συγκεκριμενη rom που εχω ; η ετσι ειναι σε ολα τα android πλεον ;

Μήνυμα

Αυτο ακριβως εκανα... Δε λειτουργει.. Την XTRV εχω την ελληνικη τελευταια εκδοση..

Μήνυμα

Επειδη το κινητο το εχω ψιλογεμισει θελω να κανω ενα factory reset να σβηστουν τα παντα internal storage / SD card. Πηγα απτις ρυθμισεις του MIUI στο Factory reset, το κινητο εκανε ρεσταρτ αλλα δεν εγινε απολυτως τιποτα. Μου ξεφευγει κατι ;

• Θελω να πω τι σχεση εχει το firmware που χρειαζεται για το nougat με την ελληνικη rom ;

• εχεις βαλει συγκεκριμενα το lineageOS χωρις το firmware ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29498/

• Εχω το Xiaomi Redmi note 3 Pro Kenzo ( Snap ). Εχω ξεκλειδωσει τον bootloader με τον official τροπο και εχω περασμενη την custom ελληνικη rom που βρηκα σε guide εδω. Θελω να δοκιμασω αυτη τη rom εδω αλλα θελω να μου λυσετε μια απορια πρωτα αν ειναι ευκολο. [ROM][OFFICIAL][7.1.1][kenzo] LineageOS 14.1 | Xiaomi Redmi Note 3 Επειδη η συγκεκριμενη rom θελει να εγκαταστησω κιολας ενα firmware που ηθελε και το cyanogen αν αποφασισω μετα να ξαναflasharo την ελληνικη rom αυτο το firmware παει στο defaul…