Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 75.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβηκε κατεστραμμένη η ROM και δεν συμφωνεί το Md5Sum. Σβήσε και τα 2 αρχεία από την συσκευή σου (ROM και Md5) και ξανακατέβασέ την. ” ok boss...
-
Ενω εχω περασει το fix για της ΟΤΑ με επιτυχια... σημερα μου ηρθε ενημερωση. για update αλλα οταν παω να περάσω το νεο zip μου βγαζει αυτο...
-
Παράθεση από stelaras1: “Χρόνια Πολλά! Ξέρει κανείς γιατί η επιλογή priority line στο gearbest δεν εμφανίζεται πάντα; είναι θέμα ύψους τιμής αγοράς μήπως; ” Θελει να ειναι βαρους μεγαλυτερου των 2 κιλων.. Αλλα μην αγχωνεσαι... αυτο το διαστημα επιλεγεις REGISTERED μεθοδο αν δεν εχει EU Express και αν σου κατσει τελωνειι στο πληρωνει το gearbest
-
Προβλημα με VPN
ΜήνυμαΤην καλησπέρα μου σε ολους.. Μετα την εγκατάσταση της τελευταιας Arωma... παρατηρησα οτι δεν μπορει να συνδεθει σε καμια εφαρμογη VPN.. ενω μεχρι πριν συνδεοτανε κανονικα σε servers.. Θελει καλοια ρυθμιση παιρετερω??
-
Kαι πάλι δεν καταλαβαίνω την λογική του με την αίτηση... Άστο ανοιχτο και όποιος θέλει ας κατεβάζει με το id του το MiUnlock και να το ξεκλειδώνει αμέσως.. Και βάλε και σαν δικλείδα ασφαλείας έναν S/N που θα υπάρχει στο κουτί μέσα...ή κάτι τέτοιο.. που σε συνδυασμό με το ΙΜΕΙ θα διασφαλίζει πως το κινητό δεν είναι κλεμμένο ή ότιδήποτε άλλο.. Δεν ξέρω...απλά παραθέτω την γνώμη μου =============== Δεκ 12th 2017, 4:14pm =============== Και επειδη ειναι ευαισθητο το κινητο αυτο.... Αφου λοιπον ξεκλε…
-
@chief το έκανα και περιμενω να δω αν θα το ξανακανει για να ενημερώσω... Λοιπόν,,,, factory reset...flash την arΩma..και σας ευχαριστω για το καινουργιο μου κινητο... Μέχρι τώρα όλα μου φαίνονται άψογα... Μόνο την χρήση μπαταρίας να τσεκάρω και αν ειναι κ αυτη όπως πρέπει ΄τοτε θα είναι όλα τέλεια... Και πάλι ευχαριστώ για όλα... Θα τα πούμε σε κανα δυο μέρες σίγουρα που θα μπορώ να ξεκλειδώσω το 5χ... Μέχρι τότε αν μπορεί κάποιος συντονιστής ή admin να επικοινωνήσει μαζί μου για πολύ ιδιαίτερο…
-
Παιδιά έκανα factory reset έβαλα την aroma και παλι τα ιδια!!! πφφφφφ!!!! Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον... factory reset απο το τηλ ή απο το twrp??
-
Παράθεση από gkalen: “@mpalanteros Πες μας πρώτα τι έκανες ?? Ποια Ρομ φόραγες πριν , ποια έβαλες και πως ??? Ειχα την δικια "μας" - δικια σας 8.*.* stable... δεν θυμαμαι ακριβως ποια.. και περασα την τελευταια XTRV πρωτα αφου ηταν λαθος το link της aroma... και εκει ειχα τα ιδια crash...!!!μετα περασα την aroma και τις δυο της flash απο TWRP με wipe cache + delvik.. ”
-
και με την XTRV και την aroma στο mi max pro καθε φορα που ξεκλειδώνω το κινητό τα ιδια... ιορθωνετε καπως;
-
Ειστε Super... ευχαριστω για την άμεση διορθωση του link... lets flash it... Περασα την XTRV βέβαια... αλλα μου βγαζει πολλα σφαλματα... Crasharoun Bug report Ταπετσαριες MiKey και κανα δυο αλλα αλλα δεν τα σημειωσα..