Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Κατέβασα για το ΜiMax Pro τη ROM AROMA που έχετε αλλά δεν την περασε λέγονταας πως αυτή που κατέβασα είναι για το Hydrogen/?? Έκανα εγώ κατι λάθος ή είναι λάθος το link που εχετε βαλει?
-
Παιδεις πήρα την αίτηση..μπήκα στο MiUnlock...αναγνώρισε το κινητό σε fastboot αλλά δεν το ξεκλειδώνει και γράφει "Current account is not bound to this device. Addn your account and device in MIUI's Settings=>Developer options=>Mi Unlock Status.. Πήγα εκεί πάτησα να κάνει add την συσκευή και τον λογαριασμό και μου βγάζει ένα μήνυμα με κινέζικα...(Κ έλεγα να πάω να μάθω κινέζικα γαμώτο!!) Μπάινω πάλι στο Mi Unlock και πάλι τα ίδια..δεν έχει αλλάξει τπτ...
-
Παράθεση από roditis: “ενδιαφέρομαι να πάρω το xiaomi speaker 2, δυστυχώς απο bangood, gearbest δεν έχει επιλογή με priority, ωστόσο απο ebay το βρίσκω κάτω απο 20 ευρώ με μεταφορικά, τι προτείνετε ως έμπειροι; να το αγοράσω η θα πληρώσω αλλο τόσο τελωνείο; ευχαριστώ ” Αν δεν κάνω λάθος τα δέματα κάτω των 22€ δεν περνάνε τελωνείο..Στη χειρότερη να πληρώσεις ένα τέλος των ΕΛΤΑ που είναι 3€.. Αν κάποιος ΄γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει
-
Τελευταία αναβάθμιση??
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους.. Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας... Έχω περασμένη Rom Stable 8.2.3.0... Ποια είναι η τελευταία που μπορώ να βάλω και χρειάζεται ιδιαίτερη διαδικασία ή όπως κάθε φορά??Download και flasharisma..
-
, σουπερ δωρο....
-
Rooted device
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την απάντηση..
-
Rooted device
ΜήνυμαΜετα το φλασαρισμα της ελληνικής rom η συσκευή είναι rooted.. Υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας; Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι μόνο γνωστής προέλευσης κ τις χρησιμοποιώ χρονια