Καλησπερα σε όλους..Χθες μετά από πολύ ταλαιπωρια..Πέρασα την ελληνική rom.. Ακολούθησα τον οδηγό σας ο οποίος είναι άψογος.. Βλέπω όμως πως περ;Σε την MIUI 8.6.6.30.. Αυτή είναι η πιο ανανεωμένη που μπορώ να έχω rom η έκανα καμία πατάτα;;;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27876/
Τα έκανα όλα..Κ πήγαν καλά νομίζω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27866/ Ναρωτησω κάτι; Screenshot με 3δαχτυλα δεν έχουμε τώρα σωστά; Έχετε κάποιο tipnγενικοτερα ή ρυθμίζω τη συσκευή κανονικά κ απολαμβάνω;;
σε ευχαριστω πολύ....ξεκινάω =============== Ιαν 17th 2017, 10:18pm =============== Failed to decrypt data. Unable to decryptwith default password. You may need to perform a Format Data updating partition details...done unable to mount storage full SELinux support is present. Failed to wipe dalvik Updating pratition details...done Unable to mount storage
Link απο το site που βρήκα πληροφορίες για να το ξεκολλήσω.. Το βασικό μου πρόβλημα ήταν με τους drivers...δεν μπορούσα να τους περάσω ούτε manual... Εκεί είχε ένα πρόγραμμα που τους πέρναγε...από αυτό κ μετά όλα ήταν εύκολα.. Τώρα εχω δηλαδή την τελευταία ελληνική έκδοση και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?
χίλια συγγνώμη για τα greeklish.. Αλλά είχα αγχωθεί πολύ.. Τελικά κατάφερα και το flasharisa το κινητό, παρόλο που ήταν σβηστό.. Αν μπορώ να βάλω το link ευχαρίστως να το κάνω... Τώρα θα ξαναπροσπαθήσω να βάλω την ελληνική rom.. Mετά από τόσο άγχος...ποια rom έχω φορτώσει?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27788/