Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
Θόρυβος στο μικρόφωνο
ΜήνυμαΚαινούρια συσκευή 4/64 Global από Banggood. Ήρθε με official global stable miui 8 και πήρε κατευθείαν OTA αναβάθμιση σε global stable miui 9.0.5.0 Τώρα, το πρόβλημα είναι ότι το μικρόφωνο έχει ένα μικρό παράσιτο, σαν ηλεκτρονικό θόρυβο. Το δοκίμασα σε διάφορους χώρους για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι από κάποια συσκευή και υπάρχει διαρκώς. Δεν είναι υπερβολικά δυνατό, αλλά ακούγεται σαν κλήση viber μέτριας ποιότητας ας πούμε. Συγκριτικά από την ίδια θέση ένα Note 3 Pro ακούγεται κρυστάλλινα πεντα…
-
Προσπαθώ να συγχρονίσω το ιστορικό μηνυμάτων του Viber από τη συσκευή με τη desktop εφαρμογή του Viber. Έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς επιτυχία. Η συσκευή τρέχει την τελευταία επίσημη Global Stable. Έκανα καθαρισμό δεδομένων, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Viber στο τηλέφωνο. Έλεγξα ότι έχει όλα τα απαραίτητα βασικά δικαιώματα. Στο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά. Επίσης μπορεί και παίρνει backup στο τηλέφωνο κανονικά. Μπορεί και κάνει και restore το backup που πήρε αν ζητηθεί. Οπότε επικοινωνεί…
-
Smart θήκη
ΜήνυμαΓνωρίζει κανείς αν το κινητό έχει τη δυνατότητα να απαντήσει αυτόματα σε εισερχόμενες κλήσεις ανοίγοντας το καπάκι μιας smart θήκης; Όπως αυτή της Nillkin για παράδειγμα. Ξέρω ότι έχει τη δυνατότητα να ανοίγει και να κλείνει την οθόνη με αυτόν τον τρόπο, αλλά θα ήταν ιδιαίτερα βολικό αν απαντούσε και σε κλήσεις ώστε να προσεγγίσει όσο γίνεται clamshell λειτουργία.
-
αργη φορτιση
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stejo: “Δε βάζω συγκεκριμένο link ” Βάλε φώτο από τον φορτιστή τουλάχιστον να ξέρει περίπου τι ψάχνει ” Έχει πολλά διαφορετικά μοντέλα σε παρεμφερείς τιμές. Να βάλω μια ενδεικτική φωτογραφία από ένα μοντέλο που έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι δουλεύει σωστά, αλλά δε σημαίνει και ότι είναι το καλύτερο ή το φτηνότερο. s-l1600.jpg
-
αργη φορτιση
ΜήνυμαΕπειδή το έχω ψάξει αρκετά το ζήτημα με φορτιστές και φορτίσεις, θα σου πω που κατέληξα για όποιον ενδιαφέρεται. Κατ'αρχάς, όσο πιο γρήγορα φορτίσεις μια μπαταρία, τόσο πιο γρήγορα θα αποφορτιστεί. Γενικά οι πολύ γρήγορες φορτίσεις (2Α+) ακόμα και αν υποστηρίζονται από τη συσκευή, δεν είναι ιδανικές ούτε για την αυτονομία αλλά ούτε και για τη μακροπρόθεσμη υγεία της μπαταρίας. Επίσης, για να φορτίσεις σε οτιδήποτε πάνω από 0.5A θα πρέπει να το υποστηρίζουν και η συσκευή σου, και ο φορτιστής και …
-
Τώρα που η official global dev έχει android 6 και ελληνικά, αποφάσισα να το γυρισώ ώστε να έχω και OTA. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως. Έψαξα όσο μπορούσα τους διάφορους οδηγούς αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Αυτός ο οδηγός είναι ότι πλησιέστερο βρήκα, αλλά νομίζω αφορά την ελληνική dev. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει για επαναφορά σε official. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει; Έχω ξεκλείδωτο bootloader και twrp.
-
Screen MIrrorring
ΜήνυμαΘα πρέπει να την κάνεις smart τότε. Είτε με κάποιο miracast usb dongle είτε με Chromecast.
-
Παράθεση από kosmasdel: “Καλημέρα! Επειδή το περιμένω το κινητό, θέλω να ρωτήσω αν έχει την επιλογή μέσα από το μενού να διαλέγεις σε ποια sim θέλεις να έχεις το 4G όπως στο Redmi Note 2; ” Έχει επιλογή να διαλέξεις ποια κάρτα προτιμάς για χρήση internet. Και φυσικά μπορείς να ορίσεις προτιμώμενο τύπο δικτύου LTE για την κάρτα που διαλέγεις, οπότε ναι. Φαντάζομαι αυτό εννοείς.
-
Υπάρχει το γνωστό κόλπο που κολάς τη sim πάνω στην sd για κινητά με hybrid slots, το οποίο δουλεύει μια χαρά όπου αλλού το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται ότι το tray του note 3 είναι εξαιρετικά στενό. Η sim κολλημένη πάνω στην sd δεν πρέπει να δίνει πάνω από 0.2mm πάχος. Κι όμως σκαλώνει! Το προσπάθησα λιγάκι με μια παλιά sd και sim που δε με πείραζε κι αν χαλάσουν, λιμάρισα και την sd για δοκιμή μέχρι που φάνηκαν τα κυκλώματα από μέσα, και πάλι τίποτα. Εννοείται πως τη sim την είχα βγάλει από το …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Stejo: “Οκ, θα ακουστεί λίγο χαζό ίσως, ” Λιγάκι τα θελες και τα παθες να σου πω.. Κακώς κλείδωσες το κινητό σου...Έπρεπε απλά να βάλεις μία official ρομ με flash all και αν δεν κλείδωνε συνέχιζες κανονικά... ” Καλά γεγονός ότι προκαλώ περισσότερα προβλήματα απ όσα λύνω κατά μέσο όρο, αλλά τέλος καλό όλα καλά εν προκειμένω. Ημί-brickάρισε η συσκευή κανά δυο φορές στη διαδικασία βέβαια, αλλά σκυλιά ρε παιδί μου αυτά τα xiaomi. Πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Μο…
-
Παράθεση από lallasgr: “Κάτι θα παίχτηκε με το Account. Κάνε νέα αίτηση και εκ νέου unlock σε 2-3 μερες ” Οκ, θα ακουστεί λίγο χαζό ίσως, αλλά αδυνατώ να βρω που να κάνω την καινούρια αίτηση για Unlock. Η en.miui.com/unlock μου δίνει μόνο να κατεβάσω το tool, δεν υπάρχει καμία επιλογή για αίτηση. Έκανα logout, μπήκα από άλλο browser, τίποτα. Νοιώθω ότι έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα και κοιτάω σε λάθος μέρος, άλλα έχει κοντά μια ώρα που ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πουθενά επιλογή για αίτηση. Καμια …
-
Οκ, η πλάκα συνεχίζεται. Ακολούθησα τη συμβουλή αυτού του thread How To Check Boot loader Lock Status & Relock - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και έκανα lock τον bootloader βάζοντας την εντολή fastboot oem lock. Την πήρε, όλα καλά, ο bootloader κλειδωμένος. Πάω μετά λοιπόν να τον ξεκλειδώσω με το επισήμο εργαλείο, αν και υποψιάζομαι ότι τελικά τζάμπα κόπος και ήταν ήδη όντως officially unlocked. Εν πάσει περιπτώσει, αμ δε! Your device isn't supported by Mi Unlock λέει και με στέλν…
-
Α, ερώτηση. Βλέπω στα bat αρχεία που έχουν οι διάφορες rom μέσα, ότι υπάρχει ξεχωριστό flash_all.bat και flash_all_lock.bat και μόνο το δεύτερο έχει στο τέλος την εντολή fastboot oem lock που κάνει το κλείδωμα απ ότι αντιλαμβάνομαι. Όταν το Miflash κάνει flash all, ποιο απ τα δύο τρέχει; Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν κλειδώνει και πρέπει να προσθέσω την εντολή με το χέρι..;
-
Παράθεση από lallasgr: “Στη θέση σου θα φλασαρα μόνος μου με miflash σε fastboot mode την global dev rom και αν έμενε ξεκλειδωτο τότε θα σήμαινε ότι έχει ξεκλειδώθει με official τρόπο. Από την άλλη θα με ανησυχούσε λίγο μπας και ηταν "μεταχειρισμένο" από επιστροφή αλλά δε νομίζω να εμπλεκα να το επιστρέψω Κινα κλπ. Έτσι και αλλιώς ένα χρόνο έχει εγγύηση αν κάτι γίνει έχεις χρόνο. ” Κάτι τέτοιο κάνω αυτή τη στιγμή. Περιήγηση σε όλες τις rom βασικά να δω αν θα αξιωθεί να κλειδώσει σε κάποια. Τώρα …
-
Παράθεση από NasDriver: “Στη θέση σου θα μίλαγα με το κατάστημα που το πήρα πρώτα. ” Καλά τα λες αδερφέ, τους έστειλα ήδη ένα mail, αλλά η πρότερη εμπειρία λέει ότι δεν έχω μεγάλες ελπίδες να βγάλω άκρη με τους κινέζους. Δεν έχω και πολύ χρόνο αναμονής γιατί η συσκευή δεν είναι για μένα και πρέπει να τη ρυθμίσω και να την αφήσω στη μητέρα μου που μένει σε άλλη πόλη και... μπάχαλο. Δεν καταλαβαίνω τι διάολο κάνουν αυτοί οι κινέζοι. Υποτίθεται αυτό το τηλέφωνο θα είχε multilanguage unofficial rom …
-
Είναι δυνατόν αυτό; Συμβαίνει γενικά; Δεν έτυχε να ξαναδώ άλλο τηλέφωνο να έρχεται με επίσημο ξεκλείδωμα αλλά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με το άθλημα είναι αλήθεια. Επιπλέον, αν κάνω το άλμα πίστης ότι είναι επίσημα ξεκλειδωμένο και brickάρει στο flash, υπάρχει πρόβλεψη για ανάσταση; Ποια η πιθανότητα οριστικού θανάτου της συσκευής;
-
Παιδιά βοήθεια. Καινούριο Kenzo από geekbuying, ήρθε με global stable 7.2.κάτι και ξεκλείδωτο bootloader. Πήρε OTA αναβάθμιση σε 8 και ο bootloader παρέμεινε ξεκλείδωτος. Του πέρασα China Dev ακολουθώντας κατά γράμμα τον οδηγό με MiFlash, την πήρε μιά χαρά, με το που έκανε boot πήρε και OTA στην τελευταία weekly, αλλά ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος. Τι κάνω; Τολμάω να περάσω ελληνική rom; Δε θα πρεπε να είχε κλειδώσει αν ήταν unofficial to ξεκλείδωμα;