Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.
-
Mi4i μετά από μία μέρα όλα καλά! Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.
-
Παράθεση από gkalen: “@kyrtoner2 Ή ρομ του Mi4i είναι based στη Global αλλά θα έπρεπε να γράφει XTRV ... Anyway , είναι ή πρώτη XTRV για το Ferrari , οπότε θα τα δούμε όλα στο επόμενο update.. EDIT Αν δεις κάτι άλλο ενημέρωσε πάλι .. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, θα την περάσω πάντως άλλη μία από πάνω μήπως φτιάξει.
-
Πέρασα την XTRV-6.11.24 στο Mi4i πάνω από την GTV-6.11.24 χωρίς wipe cache/dalvik. 1)Παρατήρησα ότι στην έκδοση έχω "MIUI8 Global 6.11.24 | Beta". Δεν θα έπρεπε να βλέπω κάτι σε GTV-XTRV??? 2)Μου άλλαξε την περιοχή σε Κίνα (όχι τη γλώσσα) και το επανέφερα σε Ελλάδα μόνος μου. Με έχει γυρίσει σε Global Beta?
-
Όλα καλά στο Mi4i, διορθώθηκε και ένα πρόβλημα που είχα αναφέρει στην 6.10.27 σχετικά με FC στο automated tasks.
-
Στο Μι4ι συνεχίζει να μην δουλεύει το automated tasks ακόμα και με factory reset. Νομίζω είναι θέμα της GTV γιατί στο en.miui.com δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την Global 6.10.20.
-
Στο Mi4i αυτό το καινούργιο με τα automated tasks δεν δουλεύει. Η αναβάθμιση έγινε από 6.9.29. Πατάω "+" για να προσθέσω task και πετάει το κλασικό περί αναφοράς σφάλματος. Επισυνάπτω την περίληψη της αναφοράς. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21259/
-
Η αναβάθμιση που βλέπουμε στο μενού αναβαθμιση του κινητού είναι η GTV και εγκαθιστουμε και από εκεί αν θέλουμε ή μόνο μέσω TWRP; Ευχαριστώ
-
Μπήκε στο Mi4i όλα καλά. Δικές μου παρατηρήσεις: Έχουν βελτιώσει την μπαταρία σε θέμα standby νομίζω, καλύτερα transitions στο UI, αλλά ram σταθερά κάτω από 1GB. Λιγότερη θέρμανση όταν ζορίζεται, κάμερα ίδια. Η GTV κανένα κόλλημα ξανά μπράβο στο team.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ως βάση έχει την Global, με δικό μας compile, με ενσωματωμένες τις δικές μας μεταφράσεις, και ότι tweaks έχουν οι κανονικές GTV Rom. Το xiaomi.eu δεν βγάζει πλέον Dev Rom για το mi-4i. ” Ευχαριστώ για την απάντηση! Περίμενα Ελληνική version μόνο για την Stable 16 Αυγούστου με όσα έχουν γίνει με το Mi4i από τους Κινέζους, αλλά αυτή είναι η καλύτερη έκπληξη! Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Swedish_Chef.jpg Είναι έτοιμη μετά από πολύ καιρό η νέα MIUI V8 GTV-6.7.21 ROM για το Mi-4i (Ferrari). Είναι rooted με την χρήση Super USer Περιλαμβάνει το MMS 160char by @dnomikos Περιέχει και το TWRP Recovery by @michael O σύνδεσμος για το Download βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Να ευχαριστήσω για τις προσπάθειες να μείνει ζωντανό το Mi4i όλο το team!!! H ROM αυτή τελικά τι είναι αν επιτρέπεται; Υβρίδιο en.miui και xiaomi.eu ή είναι πορτάρι…
-
miui8 για Mi4i
ΜήνυμαΕνημερωτικό: Βγήκε MIUI8 Global beta για το Mi4i έχω πάθει σοκ! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif en.miui.com/thread-312851-1-1.html Και μάλιστα θα την αναβαθμίζουν σε εβδομαδιαία βάση όπως κάνουν και για China ROM! Προσωπικά θα περιμένω μέχρι 16 Αυγούστου για την Stable, αλλά αν τη βάλει κανένας τολμηρός και θέλει ας μας πει εντυπώσεις!
-
Παράθεση από angmarakos: “Παράθεση από kyrtoner2: “ Το έβγαλε και σε εμένα αλλά προχώρησε η εγκατάσταση (περίμενα τουλάχιστον 5 λεπτά με αυτή την ένδειξη στην οθόνη). Σε εσένα διακόπηκε;” Όχι και σ εμένα προχώρησε, περίμενα κι εγώ αρκετή ώρα, 3-4 λεπτά για να γίνει το flash και καμιά 10αρια ακόμα για να εγκατασταθεί η ρομ και ν ανοίξει το κινητό.” Με βάση αυτή τη συζήτηση: TWRP 2.8.4.1-2.8.6.0 on Bacon doesn't decrypt /data · Issue #333 · TeamWin/Team-Win-Recovery-Project · GitHub Νομίζω πως αυτ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Grigol: “Ακριβώς! Ή δόνηση υπάρχει πάντα ακόμα και στο αθόρυβο, με τα κουμπιά για δονηση όταν κουδουνιζει στο "off" στις ρυθμίσεις ήχου. Νομίζω δεν φεύγει με τίποτα..” Αν είναι έτσι μιλάμε για κάποιο bug της ρομ που φοράς, που όμως δεν υπάρχει στις συσκευές που έχω εγώ... Άλλος με Mi-4i έχει το ίδιο πρόβλημα?” Το πρόβλημα υπάρχει και στο δικό μου με 5.9.10
-
1)Αντί για το MiRecovery_ferrari.img κατέβασε το twrp mi4i.img :: pCloud Download Link και βάλτο μέσα στον φάκελο C:\adb 2)Μετά αντί για fastboot boot MiREcovery_ferrari.img θα δώσεις fastboot boot twrp mi4i.img και θα πρέπει να κάνει reboot και να δεις αυτό που λέω στο βίντεο στο 6:27 Αυτό που αναφέρεις με το 99% είναι αφού κάνεις install το Update.zip.
-
Αν έχεις ακολουθήσει τον οδηγό της πρώτης σελίδας θα πρέπει να είσαι σε πριβάλλον TWRP να βλέπεις δηλαδή ότι βλέπει ο κύριος στο κάτωθι βίντεο στο 6:27 youtube.com/watch?v=fHULkfePcTg Αν ναι τότε κάνεις WIPE-->FACTORY RESET και στη συνέχεια πάλι από το αρχικό μενού INSTALL και βρίσκεις το update.zip αρχειο στο κινητό. Αν όχι δοκίμασε με το twrp.img που πόσταρα αντί για το MiFactory_img αλλά ακολουθώντας τις υπόλοιπες οδηγίες της πρώτης σελίδας .