Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Couldn't Unlock
Splanis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνε αποσύνδεση από το κινητό του mi account...επανεκκίνηση...ξανά πέρνα το και ξεκίνα από την αρχή ” το κανα κ αυτο
-
Couldn't Unlock
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το id του mi account που είναι στο κινητό, είναι ίδιο με το id του mi account που βάζεις στο unlock tool ? ” ναι
-
Couldn't Unlock
Μήνυμαναι Παράθεση από geoanto555: “Σου λέει τι να κάνεις. Το κανεις; ”
-
Couldn't Unlock
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τώρα είσαι οκ. Εγω συνήθως ξεκλειδώνω με έκδοση 2,2 γιατί οι νέες πολλές φορές κάνουν κόλπα. ” δεν ψηνεται να γινει το unlock 7+Png9AEBpCNEAivX29mYWi4VZr9eE6R4f2+3WrNdrs1gszNvb2+B1AAAlIkQDKNr7+7tZrVZmPp+bl5cX9GA+n5vVasUZaAAIIEQDAAAASoRoAAAAQIkQDQAAACgRogEAAAAlQjQAAACgRIgGAAAAlAjRAAAAgBIhGgAAAFAiRAMAAABKhGgAAABAiRANAAAAKBGiAQAAACVCNAAAAKBEiAYAAACUCNEAAACAEiEaAAAAUCJEAwAAAEqEaAAAAECJEA0AAAAoEaIBAAAAJUI0AAAAoESIBgAAAJQI0QAAAIASIRoAAABQIkQDAAAASv8D1UzQqKM5seEAAAAASUVORK5CYI…
-
Couldn't Unlock
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε και πιο παλιο. ” Τώρα μ βγαλε αυτό. Επίσης όταν συνδέω το κινητό στο pc σε fastboot, μετα από λίγο ακούγεται ο ήχος σαν να αποσυνδέθηκε (και δεν εμφανίζεται στο cmd - fastbootdevices) , νομιζω γι αυτο εβγαζε το ερρορ πριν
-
Couldn't Unlock
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποιο miflash unlock? Δοκιμασες αλλο? ” 3.5.910.35 οχι
-
Couldn't Unlock
ΜήνυμαΞερει κανεις τι σημανει αυτο;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Splanis: “Καθώς έχω παραγγείλει το pocophone και θέλω να το δώσω, θέλω να σώσω τις photo μου. Παλαιοτέρα το είχα συνδέσει κανονικά το κινητό στο pc, αλλά τελευταία είχα κάνει φορμάτ. Τώρα το συνδέω με usb, φαίνεται να φορτίζει αλλά δεν μου δείχνει επιλογή, μεταφορά φωτογραφιών κλπ. Πράγματα που δοκίμασα: 1) δεν μου το εμφανίζει στο device manager για να κανω update drivers 2) κατι drivers απο ενα ποστ στο φορουμ που βρηκα δεν εκαναν δουλεια 3) debugging on τι…
-
Καθώς έχω παραγγείλει το pocophone και θέλω να το δώσω, θέλω να σώσω τις photo μου. Παλαιοτέρα το είχα συνδέσει κανονικά το κινητό στο pc, αλλά τελευταία είχα κάνει φορμάτ. Τώρα το συνδέω με usb, φαίνεται να φορτίζει αλλά δεν μου δείχνει επιλογή, μεταφορά φωτογραφιών κλπ. Πράγματα που δοκίμασα: 1) δεν μου το εμφανίζει στο device manager για να κανω update drivers 2) κατι drivers απο ενα ποστ στο φορουμ που βρηκα δεν εκαναν δουλεια 3) debugging on τι μου ξεφευγει;
-
Καλησπέρα έχει η κόπελα μου το συγκεκριμένο κινητό Xiaomi Redmi Pro - Full phone specifications και το πρόβλημα της είναι το battery drain (cell standby 80+%), απ ότι είδα έχει την κινέζικη ρομ και σκέφτηκα να την αλλάξω, φλάσαρα το twrp αλλά μόλις πήγα να κάνω install δεν μπορούσα να βρω το zip αρχείο και μου έλεγε internal storage 0mb, καμιά λύση;