Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• redmi note 2 προβλημα

lampros66 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ευχαριστω, ολα καλα, ξαναζωντανεψε παλι!!!

• redmi note 2 προβλημα

Μήνυμα

Ευαχαριστω ξεκιναω τωρα!

• redmi note 2 προβλημα

Μήνυμα

δυστυχως οχι! τι κανουμε τωρα?

• redmi note 2 προβλημα

Μήνυμα

Καλημερα εχω windows10 , ειχα αν δεν κανω λαθος την 6.1.29 και πηγα να βαλω την τελευταια 6.2.25 νομιζω ,την εβαλα στην sd εκανα τα παντα wipe χωρις backup ετρεξα απο την sd το update καποια στιγμη σταματησε και κολησε λεγοντας οτι κατι εγινε με το extract μετα του εβγαλα την μπαταρια και τωρα ανοιγει μονο το σημα (MI)και μενει εκει!

• redmi note 2 προβλημα

Μήνυμα

Καλημερα σε ολους!Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια,πηγα να περασω την τελευταια rom χωρις backup κατι πηγε στραβα με την microsd τα εσβησα ολα για καθαρη εγκατασταση και τωρα οταν το ανοιγω μου βγαζει μονο το MI στην οθονη και παραμενει εκει! ευχαριστω!

• Εχω την εντυπωση οτι εχει καει το πλακετακι της φορτισης!! προχθες που ειχε πολυ αστατο καιρο πρεπει να εγινε καποια υπερταση στην δεη και το ειχα και φορτιζε!Δεν εξηγειτε αλλιως ετσι στα καλα καθουμενα να μην φορτιζει!Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την προσπαθεια σου να με βοηθησεις!!

• Eχω δοκιμασει κι αλλη μπαταρια ειναι καθαρα τα pin!![του τηλ]. Tελικα φτανει μεχρι το 24% κλειστο μονο!

• To βλεπει σαν external storage!!

• Eκανα wipe cache και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα! Το μονο που παρατηρω ειναι οτι κλειστο το τηλ φορτιζει παρα πολυ αργα! και μαλλον εχει καει το ολοκληρωμενο της γρηγορης φορτισης!!! [μηπως πρεπει να κανω full wipe]; Ευχαριστω για το χρονο σου!

• Δοκιμασα τα παντα εκανα επανεκιννηση δοκιμασα και φορτιστη φιλου απο νοτε2 εβαλα την τελευταια ελληνικη ρομ αλλα τιποτα ετσι ξαφνικα εχθες πριν το βαλω να φορτισει ετρεξα το τελευταιο antutu 6.0.1 ισως κατι εγινε απο εκει! Ευχαριστω!

• Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα προβλημα το οποιο μου παρουσιαστηκε χθες που το εβαλα να φορτισει το πρωι το βρηκα στο 67% και απο εκεινη τη στιγμη ενω δειχνει να φορτιζει δεν φορτιζει!!! Ευχαριστω!!

• redmi note 2 προβλημα

Μήνυμα

καλημερα στο φορουμ, βοηθεια σε ενα προβλημα που εχω με τους drivers στον υπολογιστη βλεπει την συσκευη σαν [marshal london device] σε windows 10 και δεν μπορω να περασω twrp!!!

• Ευχαριστω πολυ!!!