Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 38.

• Xiaomi Aqara

auteur - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ! Το σύνδεσα δοκιμαστικά αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το συμμαζεψω, δείχνει πολύ άσχημα όπως είναι τώρα. Θα κανω και αυτό που μου είπες με την σιλικόνη.

• RE:

Μήνυμα

=============== Ιουλ 29th 2017, 11:28pm =============== Παράθεση από kukukali: “Τα ανεβαζω και εδω για οποιον ενδιαφερεται Φις για το καλωδιο του air condition aliexpress.com/item/AC-250V-10…s-Qsazs/32227212737.html? Αντικατασταση υπαρχουσας πριζας εσωτερικου χωρου aliexpress.com/item/japan-86mm…-socket/32672819085.html? και εξωτερικου χωρου με πιστοποιηση IP55 aliexpress.com/item/IP55-Repor…10-250V/32763205945.html? Ολα ειναι αγορασμενα και δουλευουν. Στην ελληνικα αγορα υπαρχουν τα απλα ταξιδι…

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

auteur - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

@billfot Έχω το xiaomi mi tv box και επιθυμώ στο εξοχικό μου να αναπαράγω ταινίες που έχω κατεβάσει μέσα από το netflix app του smartphone μου. Το cast από το smartphone στο xiaomi box γίνεται μέσω router. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να μην κουβαλάω και ενα router? Με hot spot στο κινητό το xiaomi box μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του cast στο smartphone Στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από την χρήση router, από που θα μπορούσα να …

• Xiaomi mi tv box

auteur - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Έχω το xiaomi mi tv box και επιθυμώ στο εξοχικό μου να αναπαράγω ταινίες που έχω κατεβάσει μέσα από το netflix app του smartphone μου. Το cast από το smartphone στο xiaomi box γίνεται μέσω router. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να μην κουβαλάω και ενα router? Με hit spot στο κινητό το xiaomi box μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του cast στο smartphone Στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από την χρήση router, από που θα μπορούσα να προμηθευτ…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

ηρθε και το δικό μου XIAOMI air conditioner controller (το aqara ηταν σε έλλειψη οποτε πήρα το νέο στρόγγυλο xiaomi) αλλα δεν μπαίνει και αυτό στο triporade πολύπριζο της LDNIO οποτε πρέπει να παραγγείλω αυτα που αναφέρεται λιγα ποστ πιο πίσω, εντωμεταξύ μέχρι να έρθουν για να το συνδέσω, θα έχει τελειώσει και το καλοκαίρι..

• Philips connected bulbs και Xiaomi Mi Home

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

@psybill και εγω την κουζίνα την έχω με αισθητήρες αλλα δεν έχω βρει κάποιο που να με βολεύει. εσυ τι σενάριο έχεις κάνει; την ειχα να ανάβει με που αισθάνεται κινηση και να σβήνει μετά απο 10 λεπτά χωρίς κινηση αλλα όταν κάθεσαι ή μαγειρεύεις πρεπει να κουνάς τα χέρια μπροστά στον αισθητήτρα για να ξανα ανάψει η λάμπα..

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να επιλέξεις ως Region την mainland china. ” mainland China το εχω ήδη.

• καλησπέρα! εχω ενα xiaomi gateway, με διαφορες συσκευες (aqara window sensor, yeelight, body sensor κτλ) μολις παρέλαβα 2 xiaomi window sensor και ακόμα ενα xiaomi body sensor αλλα δεν τα εμφανίζει στο add devices > manual add > scan τα έκανα reset πολλές φορές αλλα δεν βρισκει καμία απο τις 3 συσκευες. μάλλον υπάρχει καποιο κόλλημα στο gateway. τί μπορώ να κάνω; καμιά ιδέα; ευχαριστώ!

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

Είναι το aqara και όχι το απλό xiaomi

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από Ikariapower: “Εξαρτάται από το smartphone σου, αν είναι android έχεις λίγο θέμα αν είναι iPhone τα περισσότερα είναι αγγλικά !!! Από που το πήρες και με τι τρόπο ;;; Εμένα από Gearbest με 2€ έξτρα σε 20 μέρες ήταν στα χέρια μου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” απο Gearbest με Eu Express, δεν ειναι οτι αργεί, απλα δεν το έχουν ακομα για να το στείλουν.. εισαι τυχερός που δεν πέρασε τελωνειο αν επέλεξες courier.

• RE: Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από Ikariapower: “Πότε δημοσιεύθηκε το βίντεο ;;; By the way στα 36,42€ σήμερα η νέα πρίζα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Θα πέσει και άλλο λογικά μόλις κυκλοφορήσει. Το θέμα είναι αν το xiaomi θα έχει όλα τα μενού στα αγγλικά. Το aqara από όσο γνωρίζω δεν είναι. σωστά; Εντωμεταξύ εμένα το δικό μου xiaomi aqara air condition companion ακόμα δεν το έστειλαν, ενω έχουν περάσει 10 μέρες από την πληρωμή.

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Τι κάνει αυτό το domoticz?

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

+1 αυτο θα ηθελα να το μάθω και εγω. αλλα λογικά το ανοιξε κλεισε σε μικρα χρονικα διαστήματα δεν ειναι καλό..

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Ίσως στο νέο xiaomi (σχεδόν διπλάσιας αξίας από το aqara) να μην υπάρχει αυτό το bug,

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Για αρχή δεν με νοιάζει ο μετρητής ρεύματος, πάρα μόνο ο απομακρυσμενος χειρισμός του κλιματιστικου, οπότε θα αφήσω το κλιματιστικό στο ρεύμα όπως είναι τωρα και θα συνδέσω το aqara πάνω σε πολύμπριζο. Χάνω κάποια άλλη του λειτουργία που δεν θα είναι συνδεμένο το κλιματιστικό πάνω στο aqara?

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

youtu.be/7165o8qvlvE Έχει κανείς το ldnio πολύπριζο να δοκιμάσει αν ταιριάζει το xiaomi aqara air condition companion ή το xiaomi power power strip? Έχετε την έκδοση του aqara που είναι και hub κσι λειτουργεί κανονικά με τους xiaomi sensors, led lamps κτλ;

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Οπότε είμαστε οκ!

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

@psybill μηπως ειναι εύκολο να δεις αν έχει το DAIKIN ATXN35NV1B9 στην database; ευχαριστώ

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

μηπως γνωρίζει κάποιος, αν στην Xiaomi Yeelight Smart Light Strip, μπορουμε να βάλουμε, δική μας ταινία led; δηλαδή να κρατήσουμε τον χειρισμό μέσω του mi home και να κόψουμε ή να επεκτείνουμε την λεντοταινια με κάποια του εμπορίου.. θα έχει ενδιαφέρον καθως κατι IR remote ειναι της πλάκας και πρέπει να στοχευεις με το χειριστήριο ακριβώς στο "ματακι" του ΙR sensor, ενω κάτι άλλα wifi controller που υπάρχουν εχουν κακογραμμένα app =============== Ιουν 24th 2017, 12:24pm =============== έχει βγου…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

εχω μπερδευτεί... τελικά αν πάρουμε ΜΟΝΟ το Aqara air conditioner companion (χωρις πρίζες, φις κτλ) θα μπορουμε να το συνδέσουμε με εναν απλό αντάπτορα (και ποιον;) σε μια οποιαδήποτε πριζα του σπιτιού μας και θα μπορουμε να χειριστουμε το κλιματιστικό και εκτός του LAN μας, απο το smartphone μας μεσω του Mi Home app; η πρίζα οπου θα τοποθετηθεί το Aqara, μήπως θα πρεπει να "βλέπει" προς το κλιματιστικό; αν ειναι να μπλέξουμε με παραγγελίες απο aliexpress, φις, πρίζες που τοποθετούνται δύσκολα κ…