Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

Ναι πλέον δουλεύουν κανονικά αν και για κάποιο λόγο δεν δείχνουν την θερμοκρασία στην παρακάτω οθόνη Αν μπεις στο μενού του θερμόμετρου τα δείχνει κανονικά. 135322afa322023a2532b21195a6aea9.jpg4e7fe4a2b23158ea046b7a113ff90d15.jpg

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

σε ευχαριστω πολύ! έχω ήδη το gateway και το air purifier, το οποιο ομως για κάποιο λόγο δεν μου αναγνωρίζει το location και βγαζει -- αλλα θα δοκιμάσω και τον Singapore server.. μπορεί να ωφείλεται οτι έχω το mi home από το play store και όχι το εξελληνισμένο που έχει στο φορουμ εδω. αλήθεια ειναι ευκολη η εγκατάσταση του ή θα πρέπει να κάνω root την συσκευή μου;

• Philips connected bulbs και Xiaomi Mi Home

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

@psybill σου ήρθε τελικά η Philips Connected Bulb; με ενδιαφέρει αν συνεργάζεται με το xiaomi getaway και τις yeelight και να μπορείς να κάνεις τα ίδια σενάρια με τους door και human body sensor.. ενδιαφέρομαι και για τις 3 Philips που έχει στο GB Original Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2 Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp Xiaomi yeelight 4000k εχει ρυθμιζόμενο Color temperature: 3000 - 5700k lumens: 450Lm ενω η αντίστοιχη Xiaomi yeelight 4000k εχει σταθερό Color temperature στα 4000k (αρκετά…

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

@psybill γιατί το Singapore Server δεν είναι για όλα τα smart προιόντα της xiaomi αφού ειναι για το mi home app; εσεις ποιό server χρησιμοποιείτε; τωρα εχω Mainland China αλλα θα δοκιμάσω και τον Singapore, ελπίζω να κρατάει τις ρυθμίσεις και να μην χρειάζεται σετάρισμα από την αρχή.

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

@psybill σε home cinema οποτε ο human body sensor, ισως πιανει καμια κίνηση απο την οθονη ή απο το φως που θα εκπέμπει στο δωματιο απο τον προβολέα. εχω εναν human body sensor και θα το δοκιμασω, αλλα γενικα, νομιζω οτι οι door sensor θα ειναι πιο αξιοπιστοι, με τους human body sensor καποιες φορες (σε απολυτο σκοτάδι) πρεπει να παω μπροστα στο sensor και να κουναω τα χερια μου μπροστά του για να αναψει και μερικες φορες δεν αναβει καθολου, οτι και αν κάνω. οποτε την αναβω παραδοσιακα με τον δια…

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Είναι οκ για υπνοδωμάτιο. Όχι για σαλόνι, κουζίνα.. ” εχω μια yeelight RGB led σε κουζινα 15-20τμ και δεν νιωθω οτι θα ήθελα παραπάνω φως.

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

@Alex_MLT αν εννοεις το xiaomi gateway το έχω ηδη αλλα θελω να πάρω τα xiaomi door sensor και να τα προγραμματίσω να αναβουν και να σβηνουν τα φωτα. Θελω να αναβει το φως οταν ανοιγει η πόρτα. να σβήνει το φως οταν κλείνει η πόρτα. και να σβήνει το φως αν εχει μείνει ανοιχτεί η πόρτα για x λεπτά.. (πχ 20 λεπτα)

• Xiaomi yeelight

auteur - - Yeelight

Μήνυμα

γνωριζεται αν το με τους Xiaomi door sensors μπορώ να κάνω τις λάμπες yeelight (Ceiling, RGB LED, και την λευκη LED καθως και τις νέες Xiaomi Philips) να αναβουν και να σβήνουν, αν πχ μια πορτα ανοιγει η κλείνει; με τα xiaomi aqara door sensor (λειτουργουν μονο με ios και οχι με android) δεν βρηκα καποια τετοια επιλογη.. επισης εχω κατεβασει το mi home απο το play store (android) αλλα διαβασα οτι υπαρχει και μια μεταφρασμένη εκδοση του mi home app αυτη πως την εγκαταστώ και που την βρίσκω; ευχαρ…

• Xiaomi Aqara

auteur - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από kukukali: “ Πως θα το συνδεσεις μονο στο τηλεκοντρολ χωρις την παροχη ρευματος; Θα το ανοιξεις; Για μενα αν το βαλεις "μονιμα" βαλτο ομορφα με τους διακοπτες και τα φις Για τα watt παρτε εναν μετρητη (15 ευρω) ” ποιους διακόπτες και φις εννοείς; αυτους που αναφέρονται λιγα ποστ πίσω; αφου θα μπει "μονιμα" με τους διακοπτες και τα φις θα μετραει και τα watt οποτε δεν χρειαζεται μετρητης watt. αν καταλαβα σωστα.. Παράθεση από Ikariapower: “@Ustramator η συγκεκριμένη δεν λειτουργεί όπω…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “και ενώ ακόμα περιμένω το δικό μου να έρθει για να το δοκιμάσω(λογικά σήμερα θα είναι εδώ), μόλις είδα ότι βγήκε νέο a/c companion 20170531104329_79842.jpg ” ειναι ακόμα νωρίς οποτε η τιμή του ειναι ανεβασμένη. 2 διαφορες ειναι Original Xiaomi Aqara Air Conditioning Companion ΕΧΕΙ Temperature Humidity Sensor Power (W): 3500W Xiaomi Mi Home Air Conditioner Companion ΔΕΝ εχει Temperature Humidity Sensor Power (W): 4000W -------------------------------------------------------…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από Ustramator: “Αν και δεν τη ζήτησε κανείς , εμένα η γνώμη μου είναι ότι μια τέτοια διάταξη on/off της τροφοδοσίας του κλιματιστικού είναι επικίνδυνη για την υγεία του κλιματιστικού. Το on/off του τηλεκοντρόλ δεν έχει καμία σχέση με το on/off της τροφοδοσίας. Και καλά να βάλεις ένα noname κλιματιστικό, αλλά άμα έχεις δώσει ένα μισθό για την αγορά του, ρισκάρεις. Επιπλέον, πρέπει να ελέγξεις τη συμπεριφορά του κλιματιστικού όταν του κόψεις το ρεύμα και το επαναφέρεις, διότι ορισμένα δε…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από Ikariapower: “Πάρε το φις και την πρίζα εξωτερικού χώρου (αυτά παράγγειλα και εγώ) μιας και η εσωτερικού δεν μπαίνει στις υποδοχές που μπαίνουν οι δικές μας λόγω σχήματος !!! Όσο για την καινούργια συσκευή καθώς φαίνεται είναι καινούργια μόνο στην σχεδίαση και δεν κάνει κάτι έξτρα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” ειναι δύσκολο να μπει η εσωτερικού πρίζα, που ειναι τετράγωνη, σε ενα ντουί ρεύματος που είναι στρόγγυλο; (ετσι ειναι συνδεμένο στο ρευμα το air condition που θ…

• @newsformobiles ευχαριστώ το εγκατέστησα, η αρχική οθονη που σου ζηταει να κανεις account ειναι στα αγγλικά αλλα βαζωντας το νουμερο του κινητου μου και Greece, ειτε 0030 69.... ειτε +30 69.... δεν στέλνει με sms το Auth code που σου ζηταει να βάλεις μεσα σε 60" για την δημιουργία account.

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Original Xiaomi Aqara Air Conditioning Companion Voltage (V): AC 250V Power (W): 3500W Current (mA): 1600 Xiaomi Mi Home Air Conditioner Companion Specification: Technical specifications: 4000W 16A maximum, 250V maximum CMIIT: ID2017DP1005 Executive standard: Q / QLML010 - 2016 Operating temperature: -10 - 60 Deg.C Operating humidity: 0 - 95 percent RH, no condensation Wireless connection: WiFi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz, ZigBee σε αυτά μπορεί να συνδεθεί θερμοσίφωνας 4000W; το νεο xiaomi αναφ…

• τελικα ειναι θεμα λειτουργικου Android και οχι ασυμβατοτητας Aqara Temperature Humidity Sensor & Xiaomi Gateway.. δυστυχως δοκιμασα στο δικο μου κινητο με android 6.1 και σε φιλου κινητο με android 7.0.1 και δεν λειτουργει.. μεγαλη ηττα απο το ενα πολύ παλιο iPhone 4S με iOS 8.4 στο οποιο τα εμφανισε κανονικα! οποτε προσοχή, αν γνωρίζει κάποιος τι μπορουμε να κανουμε για να λειτουργήσει σε Android ας ενημερώσει. ευχαριστω το αναφέρει ενας σε review στο Gearbest. Xiaomi Aqara Temperature Humidity…

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

το εχεις σεταρει κανονικα με το Mi Home και μπορεις να το αυτοματοποιησεις με τους xiaomi temprature & humidity sensors καθως και με τους Xiaomi Door sensors? θελω να ανοιγει το κλιματιστικό αυτοματα οταν πχ στο χώρο εχει 26 βαθμους και να κλείνει οταν πέσει στους 23 βαθμους, οταν δεν ειμαι σπίτι ή οταν κοιμάμαι. γινεται;

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

χρειαζόμαστε και τα 3 ή ενα από τα 3; youtu.be/LoP18mpTtpU?t=41s στο 40" αναφέρει οτι θα κυκλοφορήσουν και original xiaomi air conditioner companion. γνωριζει κανεις κάτι;

• καλησπέρα! εχω αγοράσει το Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway και ενω το Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor λένε οτι εχουν συνδεθεί δεν υπάρχουν στο μενου του Mi Home απο android (καπου εχω διαβάσει οτι υπάρχουν καποια προβλήματα με το Mi Home και το android αλλα δεν νομίζω να ειναι αυτο το προβλημα) υποτίθεται οτι ειναι συμβατά μεταξύ τους. μηπως κάνω κάτι λάθος; ef9fc75c4045b8be816eb19a54416554.jpg17442ad5d9ce00668d63c94a33dd62d5.jpgfdae76b19241eb1a8c18…