Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από crossmo: “Τσέκαρε το στο site των ΕΛΤΑ, και εμένα 2 αποστολές στο ίδιο status σήμερα στην εφαρμογή tracking, αλλά στο site των ΕΛΤΑ έχει προχωρήσει σε εκφόρτωση σε μεταφορικό μέσο Λογικά σε 2-3 μέρες εργάσιμες θα είναι στην Μ.Δ της περιοχής σου Επίσης άλλες 4 αποστολές στην εφαρμογή tracking μου τις βγάζει ακόμη το Κ.Δ αλλά στο site των ΕΛΤΑ τις δείχνει ήδη φορτωμένες στο μεταφορικό μέσο ” * * * * * * * * * * * * * * * ” =============== Ιαν 6th 2018, 5:16pm =…
-
Παράθεση από Antretng: “Αριθμός: RU*** Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-12-30 03:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης: Ολλανδία 2018-01-06 11:18 The item has been processed in the country of destination 2018-01-05 12:37 The item has arrived in the country of destination 2018-01-05 12:37 The consignment has arrived in the country of destination 2017-12-30 09:17 The item is on transport to the country of destination 2017-12-30 03:18 The item is at the PostNL so…
-
Παράθεση από miltosdelis: “@crossmo Εγώ έχω λουράκια χωρίς χρέωση έρχονται αύριο και τα στέλνω πίσω χωρίς να τα παραλάβω γιατί δεν ξέρω πόσο θα με βγει και αν τα περνώ πίσω τα λεφτά της αποστολής από τον Κινέζο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχα το γέλιο είναι ότι τα λουράκια τα πέρασα παραγγελία μετά το Mi Band και έχουν έρθει εδώ και 1μιση μήνα!!! Ε ώσπου αγανάκτησα και πήγα και πήρα το Huawei Band 2 που το είχαν βγάλει προσφορά στο Βλαξ Friday στα 19,90 κα…
-
Παράθεση από miltosdelis: “Καλησπέρα ομάδα μετά από 97 ημερολογιακές ημέρες από την αγορά έγινα κάτοχος XiaoMi Mi Band 2 ήταν από τις πρώτες παραγγελίες μου και κλασικά με τις παπαρίτσες που γίνονται στην Ελλάδα ήρθε 2 από το τέλος η παραγγελία αυτή ... ” Είναι η κατάρα του Mi Band!!! και εγώ παραγγελία από 2 Σεπτέμβρη, ο Κινέζος την έστειλε 3 Οκτώβρη και ενώ έχει πατήσει πατρίδα από 17 Οκτώβρη ακόμη την περιμένω. Ο κινέζος προχθές που επικοινώνησα μου έστειλε δεύτερη άνευ χρέωσης!
-
Παράθεση από billfot: “Δε συγκρινεται με το banggood φυσικα, αλλα αν εξαιρεσεις τις καθυστερησεις 3-5 ημερων στις παραγγελιες και στη συνολικη διυθετηση προβληματων στα τικετ, προσωπικα το gearbest δε μου εχει φερθει σκαρτα. Ισως βρηκα τον τροπο επαφης αφου ελυσα τα αρχικα προβληματα με τη βοηθεια του"giannis ling" και τωρα κυλισε το νερο στ αυλακι. Απλα το αναφερω γιατι εχουν φαει κραξιμο κι απο εμενα και σ αυτη τη φαση δε θελω να ειμαι αδικος. ” Να συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου, στις 4/12…
-
Καλησπέρα, Βασικά θεωρώ πως το ενδιαφέρον κομμάτι του Mi smart home είναι η δημιουργία σεναρίων και όχι το κατά πόσο υπάρχει καινοτομία στις παρελκόμενες συσκευές, που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Δυστυχώς δεν βρήκα τον χρόνο να ανατρέξω από την αρχή και στις 131 σελίδες του συγκεκριμένου thread οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιά σενάρια έχουν υλοποιηθεί και με ποιές ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες, κάτι που μάλλον θα γίνει μόλις ξεκινήσω την εγκατάταση γιατί σίγουρα θα αντιμετωπίσω θέματα! …
-
Καλησπέρα και από εμένα, είμαι σε αναμονή αρκετών modules για το Μi Home μεταξύ των οποίων, εκτός του gateway, motion/temperature/door+windows sensors, yeelights color, smart wireless switches, zigbe smart wifi sockets (όλα αυτά από δυο κομμάτια το κάθε ένα) μια κάμερα mijia 1080p και επίσης το universal ir remote controler για έλεγχο AC/ TV κ.λ.π Δεν ξέρω αν κανείς τα έχει δοκιμάσει όλα μαζί ή κάποια από αυτά, σκοπεύω να τα δουλέψω μαζί με το WIFI router 3 της Xiaomi Θα κάνω ένα αναλυτικό revie…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμα@drdedus Όσο αφορά το ddns χρησιμοποιώ και τον NOIP.COM δωρεάν για ένα hostname και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος αλλά μου δίνει και το Qnap ddns του τύπου username.myqnapcloud.com Θεωρώ ότι με την χρήση του ΝΟΙP θα είσαι ΟΚ @derveni δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το αναφέρω μη τυχόν θεωρηθεί διαφήμιση, θα στο στείλω με pm
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα, νεότατο μέλος στην κοινότητα αυτή Χρόνια πολλά σε όλους σας μέρα που είναι! Το router το παρέλαβα χθές, αγορά από Ελλάδα όμως με Αγγλική γλώσσα στο μενού (όχι κινεζική) Το αγόρασα από εδώ γιατί η διαφορά στην τιμή ήταν μόνο 8 ευρώ σε σχέση με το Gearbest, οπότε γλυτώνεις και την αναμονή και τα πιθανά τέλη που μπορεί να προκύψουν από κάποιον έλεγχο καθώς έχουν ενταθεί τελευταία Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το στήσιμο του έξυπνου σπιτιού που σχεδιάζω καθώς περιμένω αρκε…