Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Παράθεση από geoanto555: “γίνεται ακόμη πιο εύκολο στην επαναφορά.. Αστο από την στιγμή που το πήγες όμως. Παράθεση από giorgos.alan: “αλλά είναι τη ηλικίας ” όσο μεγλώνεις έχεις περισσότερη εμπειρία... ” όχι ρε συ, δε το πήγα.. Με έπαιξαν μπαλάκι από το ΠΛαισιο στη XIAOMI και μετά πάλι στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου ζήτησε και 28 ευρω! και δε με παίρνει να μη το χω για τρεις εβδομάδες. any help appreciated
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Φϊλε μου δεν έχεις το Redmi 6 pro, αλλά το Redmi note 6 pro που είναι εντελώς άλλο μοντέλο. ” Σοβαρά? Είναι σαν τον Γεωργιάδη του Σάββα και τον Γεωργιάδη του Χαραλάμπους? (σόρρυ, κρύο αστείο αλλά είναι τη ηλικίας και επίσης επειδή απηύδησα, πήγα Πλάισιο να το δώσω και μου είπαν ότι θέλουν 15 εργάσιμες για να μου το επιστρέψουν!) Τι αλλάζω επειδή είναι note?
-
Παράθεση από amavroudis: “Τρέξε πρώτα εγκατάσταση οδηγών. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Κανε επανεκκίνηση σε υπολογιστή... ” το έκανα. πέρασα τους drivers κανονικά και έκανα restart τον pc. Πατάω volume up + power και διαλέγω connect with MIAssistant ανοιγω το MiFlashPro, συνδέω usb και κολλάω στα ίδια με πριν. Ενω μου βγάζει το IMEI και αναγνωρίζει ότι είναι redmi6 pro (στο παράθυρο που σας επισυνάπτω), δεν κάνει τίποτα άλλο. Προσπαθώ να κατε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Σου βάλαμε 2 οδηγούς. Αν ακολουθήσεις εναν από τους 2 μάλλον θα το καταφέρεις. Τι περιμένεις μέσα σε recovery mode να το κάνει μονο του? ” εκτιμώ πολύ το χρόνο και τη βοηθεία σας. Προφανώς και δε περιμένω να κάνει κάτι μόνο του (αν και δεν είναι απίθανο να τρέξει κάτι απο μονο του όταν το συνδέσεις με το pc) αλλά έχω κολλήσει, όπως και το κινητό μου. συγκεκριμένα, δεν αναγνωρίζει τη συσκευή, άρα δε μπορώ να κάνω κάποιο επόμενο βήμα βάσει των οδηγών. Συγχωρέστε την αμάθε…
-
Παράθεση από geoanto555: “επιλεγεις connect with MIAssistant. ” το έκανα. έχει κολλήσει μία ωρα σε μία οθόνη που είναι μια εικόνα του κινητου, ένα καλώδιο (που φαίνεται κουμπωμένο πάνω στο κινητό) και απο κατω γραφει pcsuite.mi.com. ΄ Εννοείται ότι έχω εγκαταστήσει το pc suite το οποίο ομως δε κάνει connect με τη συσκευη. Και είναι κολλημένο έτσι καμια ώρα
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να μπεις σε recovery mode με τα κουμπιά volume up & power ? Αν ναι δες αυτόν τον οδηγό, την επιλογή για recovery ώστε να περάσεις εκ νέου την ρομ ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom ” Πατώντας volume up και power, μου ανοίγει τρεις επιλογες, reboot, wipe all και connect with MIAssistant. Απο εκεί και πέρα, ότι και να πατήσω κάνει λούπα και κολλάει πάντα στην οθόνη με το logo
-
Καλημέρα σας, ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν υπάρχει κάπου αυτό το θέμα, αλλά από όσα έψαξα δε λειτούργησε τίποτα. Έχω ένα redmi 6 pro, το οποιο δε το χω πειράξει καθόλου. Όλα τα apps είναι από το store και γενικά δε του έχω αλλάξει τίποτα. Μετά το τελευταίο update, όποτε άνοιγα το chrome κολλούσε λίγο ή πολύ και κάποιες φορές έκανε επανεκίννηση. Προχτές το βράδυ κόλλησε στην οθόνη με το Logo. Έκανα ένα wipe all αλλά δε ξεκολλάει. όλοι οι οδηγοί που έχω διαβάσει (κυρίως από ινδους) δεν έχουν επι…