παιδια τις τελευταιες μερες μου ηρθαν μηνυματα απο 5ψηφιο 54003 και 54578. πηρα τη vodafone, εκανε φραγη και σημερα μου ξεναρθε. ξαναπηρα τη vodafone και μου ειπαν οτι η φραγη απενεργοποιηθηκε γιατι ξαναγραφτηκα και οτι ισως εχει ιο το κινητο. τι προτεινετε?
Παιδιά έχω το miband 2. Έκανα τη διαδικασία 3 μια χαρά, αλλά, από όταν τελείωσε την εγκατάσταση το gadgetbridge, στο miband μου εμφανίζει μόνο την ώρα. Πατάω το κουμπάκι αλλά δεν βγάζει άλλες ενδείξεις. Ξέρετε τι έγινε? Ακυρο. το εφτιαξα. ευχαριστουμε πολυ για ολα.
Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε twrp και απλά κάνε install την ρομ και δεν χρειάζεται να στήσεις τίποτα.. Καλό είναι να το μάθεις και αυτό το τρόπο.. ” σε twrp πρεπει υποχρεωτικα να κανω Wipe ==> Advanced Wipe ==> Dalvik Cache + Cache? [b]ή μόνο Install τη νεα ρομ?[/b]
εχω την xtrv.7.3.30 Αξιζει να βαλω την 7.4.6? Τι διαφορες εχει? αν χρησιμοποιησω αυτή τη μεθοδο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) θα πρεπει να στησω τα παντα από την αρχη?
τελικα εκανε κατι updates και μετα καταφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader. μετα περασα το νέο twrp και φλασαρα την XTRV-7.3.30. σας ευχαριστω πολύ ολους για τη βοηθεια. ωστόσο, εχω ένα ακομα θεμα με το play store. κάθε φορα που θελω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή πρεπει πρωτα να απεγκαταστησω ενημερώσεις και να κανω εκκαθαριση και μετα να κανω install. αν ξερει καποιος τι να κανω, περιμενω οδηγιες.
Η ρομ που φοράω φαίνεται δύο σελίδες πριν σε screenshot. Προσπαθώ να περάσω developer απο το λινκ του chrisnik μέσω της εφαρμογης updater apk του κινητού για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader. Άδεια έχω από την mini αλλά όταν προσπάθησα μου κόλλησε στο 50% με την ειδοποίηση couldn't verify device
Παράθεση από markito: “Γενικα το βλέπει ο υπολογιστής? Στον ελεγχο bootloader μεσω adb εντολών το βλέπει? Αν οχι τοτε ειναι θέμα drivers. Και αυτο που λέει ο @chrisnik παιζει δυνατα ” το ειδε στο adb κανονικα. πρεπει να φλασαρω developer μαλλον το εβαλα να φορτισει γιατι ηθελε την μπαταρια πανω από 30%. ποσες ωρες να το αφήσω να φορτισει πρωτη φορα?
Παράθεση από markito: “Παράθεση από justindim: “Στο mi unlock tool μου βγαζει την ειδοποιηση couldn't verify device any ideas? ” Eχεις παρει εγκριση? ” ναι. ειχα στειλει την προηγουμενη εβδομαδα αιτηση και πηρα το μηνυμα της έγκρισης. Μηπως φταινε οι drivers και δεν το βλεπουν τα wιndows?