Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 181.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jerry007: “Μπερδεύτηκα. Μπορώ να flashαρω αυτή την ROM σε CN Mi8 χωρίς κίνδυνο επικείμενου brick της συσκευής; Αυτό με δεδομένο ότι είναι βασισμένη σε Global Source η ROM. ” Αν έχεις ξεκλείδωτο Bootloader από εσένα τον ίδιο με το δικό σου Account δεν έχεις πρόβλημα. ;)” Σε εκείνη την περίπτωση άμα κλειδώσει απλά ξεκλειδώνουμε και flashαρουμε την fastboot China dev; Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
jerry007 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από TheoV: “Παράθεση από jerry007: “Καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα Mi 8 China με Global ROM και ξεκλείδωτο bootloader από το Banggood και ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό. Του flashαρα την fastboot China DEV με επιτυχία και μετά πέρασα Google Play και setαρα την συσκευή. Μετά ήθελα να κλειδώσω τον bootloader ώστε να τον ξεκλειδώσω με το δικό μου account. Έδωσα την εντολή fastboot oem lock, το κινητό έκτοτε έκανε restart και γύρισε πάλι στα κινέζικα πετώντας αυτό το μήνυμα: forums.xiaomi-miu…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
jerry007 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα Mi 8 China με Global ROM και ξεκλείδωτο bootloader από το Banggood και ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό. Του flashαρα την fastboot China DEV με επιτυχία και μετά πέρασα Google Play και setαρα την συσκευή. Μετά ήθελα να κλειδώσω τον bootloader ώστε να τον ξεκλειδώσω με το δικό μου account. Έδωσα την εντολή fastboot oem lock, το κινητό έκτοτε έκανε restart και γύρισε πάλι στα κινέζικα πετώντας αυτό το μήνυμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57877/ forums.xiaom…
-
Χαιρετώ την ομάδα. Το Mi Air μου παρουσιάζει το εξής κουλό, γίνεται πολύ μεγάλη απώλεια φόρτισης της μπαταρίας όταν είναι σβηστό. Δηλαδή: Κάνω shutdown το laptop (όχι sleep ή hibernate) και το συνδέω στον φορτιστή. Η ένδειξη φόρτισης ανάβει πορτοκαλί (φορτίζει) και μετά από μερικές ώρες πράσινη που σημαίνει ότι είναι έτοιμο. Βγάζω τον φορτιστή. Μετά από 2 μέρες ανοίγω το laptop και έχει 33% μπαταρία. Παρατηρώ ότι γίνεται συνεχώς αυτό. Το φορτίζω και το laptop έχει απώλεια ενέργειας όσο είναι απε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ναι δεν έχει πρόβλημα η ROM, τελικά ήταν θέμα hardware
-
Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα χαμηλής έντασης του ακουστικού με αυτή τη ROM;
-
Τις τελευταίες δύο μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό του Kenzo μου. Η ένταση κατά την διάρκεια μιας κλήσης είναι μειωμένη στο 1/3 της κανονικής και ακούω με δυσκολία το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής. Η ένταση του ακουστικού είναι στο μέγιστο. Το κινητό φοράει την 8.2.1 arωma rom και δεν έχει προηγηθεί καμία βουτιά στο νερό.
-
Άμα έχεις κανένα ακόμα αρχείο να δοκιμάσω πέταξε το τώρα που είμαι ζεστός, έχω και έναν κουβά καφέ να τελειώσω
-
Αυτή είναι δοκιμή με το ido_test2.img, το bootαρα μόνο όπως είπες κατέληξε πάλι στο ίδιο. Μήπως μου διαφεύγει κάτι; Κάνω Wipe Data, Cache & Dalvik και μετά install την Arωμα. Δοκίμασα και σε μια από τις προηγούμενες προσπάθειες να διαγράψω και το System και μπήκε σε bootloop η συσκευή, τότε πέρασα την 8.1.25. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50629/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50630/
-
Πιο γρήγοροι και από τη σκιά σας! Θα την βρούμε την άκρη, είναι ξεροκέφαλο αυτό το ρυζάκι... Έκανα μια μικρή πρόοδο, πέρασα την XTRV 8.1.25 Dev. Εξακολουθώ να μην μπορώ να περάσω την Arωμα. @geoanto555 Χρησιμοποίησα το αρχείο που ανεβάσες από πάνω και έκανα προσαρμοσμένη εγκατάσταση την τελευταία Arωma αλλά γίνεται το ίδιο πράγμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50628/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50627/
-
@amavroudis Το ένα πρόβλημα είναι ότι δεν κρατάει το TWRP μετά την εγκατάσταση της ROM, το άλλο είναι ότι altogether δεν περνάει την Arωμα @makis1024 Θα το δοκιμάσω @MIUI_ART Οι μέχρι τώρα προσπάθειες έγιναν με προσαρμοσμένη εγκατάσταση. Παρατηρώ ότι μετά το "Εγκατάσταση Τώρα" η διαδικασία τελειώνει αμέσως. Το log γράφει: RunProgramFn took 00s/ This package is for ido devices, this is a "" Το κινητό είναι ido. Το γράφει και στις πληροφορίες της Arωμα
-
Έχω το εξής πρόβλημα σε Redmi 3 Ido Το κινητό φορούσε την τελευταία XTRV Stable 8.5.2.0, μετά απο Factory Reset στο TWRP πέρασα την τελευταία Aroma 8.2.1, έτρεξε το Aroma script κανονικά και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα. Tο θέμα είναι ότι μόλις κάνει reboot το κινητό με καλωσορίζει με μια ωραιότατη εγκατάσταση της 8.5.2.0 Stable. Έχω κάνει δύο φορές τη διαδικασία χωρίς επιτυχία και πέρα από αυτό φαίνεται το κινητό να αρνείται να κρατήσει την TWRP. Την πέρασα μέσω fastboot όπως πρότε…
-
@gkalen Ευχαριστώ για το tip. Την πέρασα κατευθείαν και μέχρι τώρα όλα καλά. Αισθητή η διαφορά στην ταχύτητα του κινητού από MIUI 8 -> 9, σαν να πήρα καινούργια συσκευή και χωρίς factory reset
-
Το κινητό της μάνας έκανε νερά και κολλούσε οπότε είπα να περάσω την τελευταία stable XTRV 8.5.2.0. Μετά το update το κινητό εξακολουθούσε να είναι μπουκωμένο οπότε έκανα ένα ωραίο backup μέσα απο MIUI και προχώρησα σε Factory reset μέσα απο MIUI. Έγινε το reset, εμφανίστηκε το Mi logo με την λευκή μπάρα από κάτω και μετά το κινητό bootαρε κανονικά ακριβώς όπως ήταν πριν και χωρίς να έχει διαγραφεί τίποτα. Πέρα από αυτό το κινητό πλέον δεν μπαίνει στο TWRP, είτε με το recovery shortcut της XTRV …