Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 181.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jerry007: “Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσω την 7.6.25 για Kenzo; Θέλω να την περάσω ώστε να μεταβώ σε MIUI 9 χωρίς factory reset αλλά δεν είναι στα downloads του forum ούτε στο androidfilehost ” Ξαναρίξε μία ματιά, πρέπει να είναι οκ τώρα.... ” Εμφανίστηκαν οι φάκελοι αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ROM για Kenzo στις 7.6.22,25,29...
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσω την 7.6.25 για Kenzo; Θέλω να την περάσω ώστε να μεταβώ σε MIUI 9 χωρίς factory reset αλλά δεν είναι στα downloads του forum ούτε στο androidfilehost Loading site please wait...
-
Το κινητό λειτουργεί πάλι κανονικά! Η παλιά πλακέτα είχε σκουριάσει για τα καλά και ένα από τα ποδαράκια της οξείδωσε ένα σημείο επαφής της πλακέτας με το κινητό. Είχα μια ανησυχία ότι μπορεί να μην κάνει πλέον επαφή, το καθάρισα με οινόπνευμα, κούμπωσα την καινούργια και μετά από μια γρήγορη φόρτιση αναστήθηκε ο Κένζος! Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα λένε αθάνατα αυτά τα ρυζάκια thumbsup.png forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41552/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41553/ forums.xi…
-
Άνοιξα να ρίξω μια ματιά. Το κινητό δεν έχει κάνει μπάνιο ποτέ παρόλαυτα αυτό που βλέπω στη USB μοιάζει με οξείδωση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41179/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41177/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41178/
-
Προς το παρόν το κινητό είναι ένα τουβλάκι. Το έκλεισα και το έβαλα στην φόρτιση, μπας και έτσι φορτίσει πιο γρήγορα, και ξεκίνησε να αναβοσβήνει κόκκινο το notification led για κάποια λεπτά. Το κινητό δεν ανοίγει καθόλου πλέον.
-
Μετά από 2 πτώσεις τις τελευταίες ημέρες η συσκευή μου κάνει νερά. Αρνείται κατηγορηματικά να φορτίσει με 4 διαφορετικά καλώδια που έχω δοκιμάσει. Τα ίδια καλώδια λειτουργούν κανονικά με άλλη συσκευή. Οι φορτιστές είναι ένας QC2.0 και ένα επώνυμο τουβλάκι στα 2Α. Βρήκα ένα καλώδιο με το οποίο το κινητό φορτίζει, μονάχα όμως αν δεν το κουνήσω καθόλου καθώς κάνει σε συγκεκριμένο σημείο επαφή. Ακόμα και έτσι όμως φορτίζει βασανιστικά αργά, της τάξεως του 10% σε διάστημα 1.30 ώρας. Πέρα από αυτά ξεκ…
-
Εδώ είναι τα stats του Wakelock: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29657/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29658/
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jerry007: “@BanditGR Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Τι μπορεί να οφείλεται για αυτό; ” Πολλά μπορεί να φταίνε. Καταρχήν έχεις messenger και facebook γνωστές "ατομικές βόμβες" για την μπαταρία. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το gallery σου τρώει από μόνο του 21.5% της μπαταρίας. Αυτό είναι 100% μη φυσιολογικό. Μήπως προσπαθεί να κάνει κάποιο συγχρονισμό και αποτυγχάνει ? Τι να πω. Για διάγνωση θα ξεκινούσα με rooting της συσκευής και εγκατάστασ…
-
@BanditGR Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Τι μπορεί να οφείλεται για αυτό;
-
@Stavrostsik Μακάρι και εμένα να ήταν έτσι τα στατιστικά της μπαταρίας μου. Η ROM περάστηκε με factory reset πάνω από Gkalen Thunder και έχω καθαρίσει ήδη μια φορά τις Cache forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29613/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29615/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29614/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29616/
-
Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα. Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P?
-
Ευχαριστώ κύριοι, περάστηκε κανονικά η ROM μετά το factory reset!
-
@pechr Thanks! Έκανα Factory Reset και ξαναπερνάω την ROM, για να δούμε
-
Αντιμετωπίζω πρόβλημα περάσματος της ROM σε Kenzo με Gkalen Thunder ROM. Φόρτισα το κινητό, έκανα Wipe Cache και Dalvik, πέρασα την ROM. Το κινητό άνοιξε και πετάει συνέχεια ότι ένα Process Android σταμάτησε να λειτουργεί. Δεν φορτώνει θέμα και γενικά λείπουν πράγματα από το λειτουργικό (μαύρο background, άκυρα εικονίδια, λείπει το notification bar). Μπήκα στο TWRP και μου λέει unable το mount storage. Τι παίζει;
-
+1 Done! Ψήφισα ως jerry007i
-
@Thracia Είσαι πολύ ωραίος Την δέχτηκε την ROM το updater και το κινητό είναι ξεκλείδωτο πλέον Από 6.8.18 Global MIUI8 σε XTRV Stable χρειάζεται κάποιο ειδικό χειρισμό; Ή απλά περνάω TWRP, κάνω Factory Reset, εγκαθιστώ την τελευταία XTRV stable, κάνω Wipe Cache & Dalvik και τέλος; Με κάλυψε ο οδηγός Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jerry007: “Πετάει σφάλμα ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή. ” Προχώρα τότε κατευθείαν στο Unlock του Bootloader. ” Χαχα θαρρείς πως δεν το δοκίμασα; Κολλάει στο 50% το ρημάδι! @Thracia Την κατεβάζω τώρα
-
@NasDriver Και εμένα μου κάνει εντύπωση, τι εναλλακτικές έχω τώρα για να ξεκλειδώσω bootloader; Τι να φταίει στο fastboot και δεν με αφήνει να φλασάρω china dev; Πετάει σφάλμα ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή.
-
@NasDriver Για δες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26107/
-
@NasDriver Ο updater πετάει σφάλμα "Couldn't Verify Update Package". Κατέβασα αυτό το αρχείο: miui_HMNote3Pro_6.8.18_42aa456138_5.1