Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 181.
-
Χαιρετώ την παρέα! Ζαχάρωνε καιρό ο πατέρας το RN3P μου και είπα να του το κάνω δώρο για τα Χριστούγεννα. Προσπαθώ να περάσω την τελευταία XTRV. Για αρχή θέλω να ξεκλειδωσω τον bootloader. Το κινητό φοράει 8.0.1.0 Global stable και έχει κλειδωμένο bootloader (Snapdragon). Έκανα μια επανάληψη στους οδηγούς και ξεκίνησα να περάσω την China Developer. Είχα στον υπολογιστή την 6.3.17 China Developer (αρχείο fastboot) και πήγα να την φλασάρω με το Mi Flash. Έκανα flash all και στα πέντε δευτερόλεπτα …
-
Οι ήδη έχοντες Thunder ROM απλά την περνάμε από πάνω και κάνουμε Wipe Dalvik & Cache; Μετά με Nandroid backup είναι εύκολο να γυρίσουμε πίσω;
-
Παρατήρησα σήμερα το εξής προβληματάκι. Η ROM είναι ακόμα φρέσκια και έχω αρκετές εφαρμογές που δεν τις έχω ανοίξει ακόμα από όταν τις πέρασα. Μόλις τις ανοίγω μου εμφανίζει τα αναδυόμενα παραθυράκια για τα δικαιώματα που επιθυμώ να δώσω στην εφαρμογή. Καλά ως εδώ. Σήμερα το απόγευμα σε 2-3 εφαρμογές εμφανιζόταν το παράθυρο και όταν πατούσα Allow δεν συνέβαινε τίποτα. Έμενε παγωμένη εκεί. Περίμενα, περίμενα... Τις άνοιξα τις έκλεισα, πατούσα το Allow επανειλημμένως και μετά από καμιά 30ρια μπατσ…
-
@gkalen Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση, μόλις πέρασα με επιτυχία την ROM!
-
Πέρασα την 6.9.29 με update, λύθηκε το πρόβλημα. Το κινητό φαίνεται να λειτουργεί κανονικότατα και είναι πολύ smooth η ROM
-
Καλησπέρα κύριοι! Τρώγομαι καιρό να πάω σε MIUI 8 MM και επιτέλους βρήκα χρόνο να ασχοληθώ! Θέλω να περάσω την 6.9.29 σου Gkalen! Τώρα στο Kenzo έχω την 6.5.26 GTV. Είμαι φουλ έξτρα. Έχω κάνει τα Backup μου (Nandroid και μέσα από MIUI). Έχω φορτίσει το καβουρδιστήρι και έχω και μια εικόνα του Mitu εδώ δίπλα για παν ενδεχόμενο, κύριος! Τα βήματα αυτού το οδηγού με καλύπτουν για να περάσω την ROM; Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Καλημέρα @demakhs, Η Cache είναι άδεια σε όλες τις εφαρμογές. Χθες δοκιμάσαμε και αφαιρεσαμε τα updates από τα Google Play services και τα γυρίσαμε σε factory version. Κάναμε και αυτό με το Account Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, Ένα παράξενο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε Mi4 φίλου. Συνεχώς crashάρουν τα Google Play Services. Δοκιμάσαμε Wipe Dalvik και Cache, διαγραφή των αρχείων της εφαρμογής, αφαίρεση του λογαριασμού google και ξαναπέρασμα. Διαγραφή μιας αράδας εφαρμογών και έλεγχο στα permissions. Τζίφος. Έχετε να προτείνετε κάτι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20246/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20247/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20248/
-
Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα στην αναπαραγωγή βίντεο μέσω Youtube. Μου αρέσει να συνδέω το κινητό σε ένα ηχειάκι bluetooth και να παίζω μουσική όσο δουλεύω. Όποτε προσπαθώ να το κάνω αυτό με το Youtube είναι σκέτος εφιάλτης! Ακόμα και σε βίντεο τα οποία έχουν στατικές εικόνες και μόνο ήχο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο ήχος διακόπτεται είτε για μια στιγμή, είτε για κάμποσα δευτερόλεπτα, είτε σταματάει εντελώς αν του καπνίσει! Είναι γελοίο καθώς μπορεί να κολλήσει, να παί…
-
Πάνω που το πρωί έβλεπα reviews το Redmi Pro x20 τώρα βλέπω αυτό! Μου αρέσει πολύ το μεταλλικό design, η Xiaomi δείχνει τον καλύτερο της εαυτό στην Entry level Note σειρά της. Το μόνο παράπονο που έχω από το Redmi 3 Pro είναι η κάμερα του που θα μπορούσε να είναι πιο δουλεμένη από μεριάς software. Δεν θα είχαν τότε όμως τι να πουλήσουν στην Premium σειρά Ας ελπίσουμε ότι στο 4αρι θα δώσουν κάτι παραπάνω Σε αυτή την τιμή να φύγει σαν ζεστό ψωμί!
-
Fast Forward Μερικές ώρες παιδέματος μετά! Unbrick του κινητού με φλασάρισμα Official China Dev με τον οδηγό του @lallasgr (thanks man! ) Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Ξεκλείδωμα του bootloader (που τον κλείδωσα απο ανοησία μου) Ξεκλείδωμα του Bootloader. Και τέλος εγκατάσταση της Ελληνικής Stable GTV Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) Δεν αστειεύονται όσοι τα λένε αθάνατα τα Xiaomi, τέλος καλό, όλα καλά! Ευχαριστώ για την…
-
Πως θα τον ξεκλειδώσω από την στιγμή που δεν μπορώ να βάλω το κινητό σε fastboot; Όπως καταλαβαίνω την μπρίκαρα την συσκευή
-
Μου έκανε παράπονα (πάλι) η αδερφή για battery drain στο Redmi 3 Pro της που φορούσε Stable 7.5.1.0 GTV με ξεκλείδωτο bootloader χωρίς root. Αποφάσισα να του κάνω downgrade και να περάσω την 7.2.7.0 GTV. Έκανα Nandroid backup για καλό και για κακό, factory reset, πέρασα στην συσκευή την 7.2.7.0 GTv Stable Ido και την φλάσαρα. Ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα κανονικά, είπα όχι στην TWRP ότι δεν θέλω να περάσει το SuperSU και μετά έκανα reboot. Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα. Καταρχάς η συσκευή δεν άνοιξ…
-
Redmi 3 Pro με 7.5.1.0 GTV, το έχει η αδερφή μου κοντά ένα μήνα και της το σέταρα από την πρώτη στιγμή με GTV ROM Έχουμε τα εξής προβλήματα: -Το κινητό έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ battery drain από Android & Android System Apps. Βγαίνει από την πρίζα 100% και εντός μερικών ωρών χωρίς χρήση η μπαταρία αδειάζει. Είναι η δεύτερη GTV που του καθίζω (και με την προηγούμενη έκδοση είχε το ίδιο πρόβλημα) και έχω κάνει 2-3 φορές Wipe Dalvik & Cache. Για μερικές μέρες το σταμάτησε μόνο του και μετά ξανάρχισε πάλι. Είν…
-
Παράθεση από jerry007: “Ήρθε τις προάλλες το Redmi 3 της αδερφής. Μετά από ξεκλείδωμα bootloader πέρασα την τελευταία 7.3 GTV. Το κινητό έχει από τα χειρότερα battery drain που έχω δει. Το CPU total του Android app είναι ίσο με το Battery time του κινητού, επομένως ο επεξεργαστής καίει συνεχώς ακόμα και με κλειδωμένη την συσκευή. Έκανα Wipe Dalvik και Cache και συνεχίζει ακάθεκτο. Ξέρουμε τι το προκαλεί η πάω κατευθείαν για αλλαγή ROM; ” Στο διάστημα της εβδομάδας που πέρασε το κινητό την μια λε…