Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 181.
-
@pechr έχεις δίκιο, δεν το έθεσα σωστά. Μου παραπονέθηκε ότι το κινητό ήταν ζεστό ενώ ήταν ώρα κλειδωμένο (όχι στη φόρτιση). Η κατανάλωση του Android είναι λογική; 8 ώρες; Στο RΝ3 Pro μου όλη μέρα δεν έχει κάψει πάνω από 12% - 30 λεπτά.
-
Ήρθε τις προάλλες το Redmi 3 της αδερφής. Μετά από ξεκλείδωμα bootloader πέρασα την τελευταία 7.3 GTV. Το κινητό έχει από τα χειρότερα battery drain που έχω δει. Το CPU total του Android app είναι ίσο με το Battery time του κινητού, επομένως ο επεξεργαστής καίει συνεχώς ακόμα και με κλειδωμένη την συσκευή. Έκανα Wipe Dalvik και Cache και συνεχίζει ακάθεκτο. Ξέρουμε τι το προκαλεί η πάω κατευθείαν για αλλαγή ROM;
-
@NasDriver Η δικιά μου έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα (7.2.5.0 Stable). Κατέβασα την τελευταία Developer από εδώ και δεν μπορώ να την περάσω. Δοκίμασα από το updater του κινητού και μου λέει "Can't Verify Update". Όταν πάω να μπω σε Recovery Mode με Pwr + Vol Up μου εμφανίζει μια εικόνα να συνδέσω το κινητό σε USB.
-
Σήμερα ήρθε το κινητό. Δεν με αφήνει να το ξεκλειδώσω. Έκανα sign out τον λογαριασμό από το κινητό μου και τον σύνδεσα στο Redmi 3. Βάζω fastboot, sign in στο Unlock tool και στο 50% πετάει σφάλμα "Couldn't Verify Device, Account is different freom the account info on the phone" Edit: Βλέπω το κινητό φοράει την τελευταία China Stable. Περνάω την Developer και ξαναδοκιμάζω!
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
jerry007 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚατατοπιστικότατος όπως πάντα! Είδες τι γίνεται τώρα που μας καλομάθατε με τα Weekly updates και εγκατάσταση μπαμ μπαμ με TWRP; Ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε! Ευχαριστώ πολύ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Βάζεις απευθείας την Ελληνική FastBoot ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ και είσαι έτοιμος. Μετά απλά από τον Updater της MIUI μπορείς να αναβαθμίσεις σε όποια ROM θέλεις ... Δεν μπορείς να περάσεις από τον Updater την ROM γιατί έχει Mi-Recovery και δεν περνάει. ” Οπότε την στέλνω με την κλασσική διαδικασία μέσω MiFlash όπως υποδεικνύει αυτός ο οδηγός Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Μου έφεραν ένα Μi4 με 6.4.14 Beta 6.0.1 και θέλουμε να περάσουμε την 6.5.26 GTV. Έχω μπερδευτεί από αυτή την διαδικασία. Κατέβασα την 5.12.17 και δοκίμασα να την περάσω από το MIUI Updater χωρίς επιτυχία. Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω βρε παιδιά;
-
Καλημέρα παιδιά, Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες. Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services. Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτόματη φωτεινότητα στα 3/…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Είναι ιδέα μου η υπάρχει μεγάλη μείωση αυτονομίας του κινητού στις δύο τελευταίες GTV Dev; Από εκεί που μου έβγαζε μιάμιση μέσα με άνεση τώρα κανω browsing στο κινητό με WiFi και βλέπω ανά τακτά διαστήματα να πέφτει η μπαταρία. Στην χρήση δεν φαίνεται κάποια εφαρμογή να καταναλώνει πολλούς πόρους και να κάνει drain. Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
-
Έχω βολευτεί με τα καλούδια του Miui και δεν μου κάθεται καλά να πάω σε άλλη Rom. Αυτό που λένε πάντως ότι διορθώθηκε στις τελευταίες dev δεν το βλέπω. Είναι όμως πολύ πιθανό να μιλάμε για ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο ηχοσυστημα που έχω και όχι για γενικό πρόβλημα. Δεν βρίσκω το λόγο μιας και είναι μηχάνημα ούτε 3 χρόνων αλλά αντε να βρεις λογική... Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
-
Ωραία παρουσίαση! Μπορεί να γίνει ταυτόχρονη χρήση περισσότερων από μιας λάμπας μέσω της εφαρμογής του κινητού; Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk