Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 181.

• Τα κατάφερα! 1cfe4606ed9e3a37287f7c28d1b97b78.jpg Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• Από ότι κατάλαβα είναι πιο safe σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Βάζεις τα αρχεία εκεί και δουλεύεις

• Θα χρειαστεί να βάλω και κάρτα SD στο κινητό ώστε να περάσω την GTV;

• Μόλις έλαβα αυτό. Μπας και έχουμε changelog; Attachment (ID: 12715)

• @MIUI_ART 'Ήσουν κατατοπιστικότατος! Οπότε δεν χρειάζομαι το boot.img για να περάσω την GTV. Εφόσον έχω ξεκλείδωτο bootloader ακολουθώ τον οδηγό και είμαι κομπλέ!

• - minideal.net - minideal.net - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Grey - Παραγγελία Κυριακή 20/3/16 9μ.μ απο EU wareshouse - Ταχύτατη παράδοση με ΕΛΤΑ courrier! 10/10 - Παραλαβή σε μόλις 3 μέρες την Τετάρτη 23/3/16 - Δεν έχω χρειαστεί ακόμα after sales, η απόκριση τους σε ένα mail μου σχετικά με το tracking number ήταν εντός μερικών ωρών - Το κινητό ήταν άριστα συσκευασμένο και με σφραγισμένη συσκευασία. Ευχάριστα τα δύο δωράκια (tempred glass + tpu case) για να προστατεύουν το κινητό μέχρι να έρθουν οι θ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα ακόμη ένα κρυμμένο θησαυρό !!!

• Χαιρετώ την ομάδα! Έχουμε κανένα νέο σχετικά με αυτό; Παράθεση από jerry007: “Ξεκλείδωσα τον bootloader. Από ότι φαίνεται δεν μπορώ να περάσω twrp, ακόμα. Έχω την 7.2.2.0 stable global η οποία όπως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για download από το miui. [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Βάση αυτού του οδηγού χρειάζομαι το Boot.img για την ROM που φοράω, της οποία όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά για να φτιάξω το αρχείο ” Αν ακολουθήσ…

• Ξεκλείδωσα τον bootloader. Από ότι φαίνεται δεν μπορώ να περάσω twrp, ακόμα. Έχω την 7.2.2.0 stable global η οποία όπως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για download από το miui. [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Βάση αυτού του οδηγού χρειάζομαι το Boot.img για την ROM που φοράω, της οποία όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά για να φτιάξω το αρχείο

• Για ποιο λόγο κάνουμε προσωρινή και όχι μόνιμη εγκατάσταση του twrp;

• @lallasgr Σήμερα ήρθε το confirmation από Xiaomi και μπήκα στο τρυπάκι! Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• Έριξα λίγο διάβασμα σχετικά με twrp recovery. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θέλω να περάσω την ελληνική Gtv. Αλλά οι δυνατότητες που δίνει η twrp μου φαίνονται κάτι χρήσιμο ανεξαρτήτως rom. Και επειδή θέλω να κάνω root θα την περάσω. Έχω μερικές απορίες. Καταρχάς, με δεδομένο ότι δεν έχω encrypted data στο κινητό. Αν ξεκλειδωσω τον bootloader και περάσω twrp θα επηρεάσει τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στο κινητό (rom, εφαρμογές κτλ;) Την περνάω λοιπόν. Μπορώ να κάνω backup της ROM που φοράω τώρα όπ…

• e30d50f951a33d71628d3191fdd18643.jpg Καλά μας μπήκε η Δευτέρα Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• Δύο φορτισεις. Χθες το απόγευμα την πέρασα Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• Παρατηρώ μεγάλη πτώση της αυτονομίας με την 7.2.2.0 Global. Η αντίστοιχη χρήση που μου έβγαζε μιάμιση μέρα στην 7.1.8.0 εδώ μου βγάζει με το ζόρι μια μέρα και με λιγότερη χρήση οθόνης 2973291aa5f6bdef91d94610ee8178ba.jpg 1a0cabe7d35dcdd7eaa08f8df7396e00.jpg 12% κάτω από πλήρη φόρτιση με WiFi browsing σε 50% φωτεινότητα Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• RE:

jerry007 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@tkvkp Τα έκανα unpair. Καθάρισα την Cache. Έκανα ξανά pair. Πάλι τίποτα. Καμία άλλη ιδέα; Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• @tkvkp Εννοείς την Cache; Αυτό το κάνω μέσω του Security Center; Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@tkvkp Πέρα από την πλάκα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Για καμιά ώρα λειτουργούσε κανονικά και μετά απλά σταμάτησε. Δοκίμασα να κάνω ξανά pair το ηχοσυστημα στις συσκευές Bluetooth. Τζίφος. Xiaomi Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• Η Xiaomi παίζει με τον πόνο μου! Μου ήρθε η 7.2.2.0. Την πέρασα. Μπαίνω στο αμάξι. Συνδέω το Bluetooth. Επιλέγω επαφή από το ηχοσυστημα. Πατάω κλήση.... ..... Καλεί!!! Πετάω στα σύννεφα και ακούω Πεγκυ Ζηνα! Εδώ είμαστε λέω! Πίνω μεταλλικό νερό στην υγεία της Κινεζικης θεάς! Πήρα μεγάλη χαρά. Πάω για ένα καφεδάκι. Πίνω το καφεδάκι μου. Επιστρέφω στο τουτού. Συνδέομαι στο Bluetooth. Πάω να κάνω κλήση το κορίτσι... Τζίφος. Επιστροφή στην εποχή του λιθου. Καψονι η Xiaomi κανονικότατο... Να πέσουν δ…

• RE:

Μήνυμα

@mixaliscy Με μπέρδεψες όμως. Έχει αναφερθεί αυτό σε κάποιο οδηγο; Αν όχι θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο αναλυτικότερα σε ξεχωριστό θέμα In other news. Μόλις μου ήρθε update για 7.2.2.0 LHOMIDA. Φοράω την τελευταία Global stable. 7a7d8e3d30466d6a0aec5eaa796475b0.jpg Edit Fixed το μακρυναρι Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk