Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 181.

• Εψαξα στο en.miui και διαβάζω ότι πάρα πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα σε συσκευές της Xiaomi (Note 2, Note 3G, Mi4, Mi3 Bluetooth issues with car stereo - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Redmi 2 cannot control the media player when connected to my car Bluetooth - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Bluetooth issues with car stereo - Page2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Bluetooth prev/next/pause isn't working on car stereo (AVRCP v1.3/v1.4 suppo…

• goldenshovel593.jpg Ξεθάβω το θέμα. Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε Redmi Note 3 Pro (Kenzo), μήπως βρήκες κάποια λύση; Πρόβλημα με Bluetooth αυτοκινήτου.

• Παράθεση από jiannis4: “Tα φωτα σας παιδια γιατι εκει που πανε ολα καλα εκει και στραβωνει το flash της global Ενω με την βοηθεια του jerry007 περασα τους drivers τωρα μου βγαζει στην δευτερη εντολη adb reboot edl αυτο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11856/ ??? Ευχαριστω. ” Μόλις συνδέσεις το κινητό και το βάλεις σε USB debugging mode θα σου πετάξει μια ειδοποίηση που ζητάει έγκριση για να τρέξει το adb. Κάνε το εξής. Σύνδεσε το κινητό σου με USB. Πήγαινε developer options και όσο εί…

• Λοιπόν. Το κίτρινο θαυμαστικό στην διαχείριση των συσκευών σημαίνει ότι ναι μεν "βλέπει" το κινητό σου που είναι σε debug mode. Δεν έχει όμως τους drivers να το διαβάσει. Μέχρι να περάσεις drivers δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα από το command του adb. Αφού πέρασες τα MiTools, κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε. Δοκίμασε ακόμα να κάνεις δεξί κλικ στο Adb interface και να πατήσεις στο "Ενημέρωση Προγράμματος Οδήγησης" της συσκευής, μπας και τους βρουν μόνα τους τα Windows. Έχω την εντύπω…

• RE:

jerry007 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από jiannis4: “Oχι. Mονο το: List of devices attached” Ωραία. Καταρχάς. Βεβαιώσου ότι το κινητό είναι όντως σε debugging Mode. Υποθετω έχεις ήδη ενεργοποιήσει developer settings και έχεις ανοίξει το USB debugging από τις επιλογές. Όταν συνδέσεις το κινητό με USB στο PC δες το κέντρο ειδοποιησεων στο πάνω μέρος της οθόνης. Υπάρχει περίπτωση να είναι σε media Mode για μεταφορά αρχείων και όχι σε USB debugging. Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• Για αρχή τους drivers μπορείς να τους πάρεις εγκαθιστώντας το MiPhone όπως λέει σε αυτό τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO Όταν δίνεις την εντολή adb devices, εμφανίζεται το κινητό;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jiannis4: “οταν εκτελω την δευτερη μου βγαζει error device not found ολα αυτα με USB Debugging on και Driver Signature Enforcement of καμια ιδεα?” Την δεύτερη εννοείς το Flash tool; Όταν βρίσκεται το κινητό σε USB debugging το βλέπεις στο device manager; Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις περάσει τους drivers. Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jiannis4: “καλημερα για να περασω την global ή αλλη rom με τον οδηγο αυτο:en.miui.com/thread-235865-1-1.html πρεπει να εχω το κινητο ανοιχτο ή κλειστο? Χαζη φαινομενικα ερωτηση αλλα αν μπορειτε απαντηστε Εχω την multi απο vickmall. Ευχαριστω.” Δεν υπάρχει χαζή ερώτηση Ανοιχτό το κινητό. Θα ενεργοποιήσεις το USB with debugging και μετά θα ακολουθήσεις την διαδικασία για να το βάλεις σε download Mode με το adl. Θα καταλάβεις ότι μπήκε μόλις άναψε το κόκκινο Led του κινητού. Από εκεί μ…

• Δοκίμασα σήμερα το πρωί να συνδέσω το κινητό στο Bluetooth του αυτοκινήτου. Παρατηρώ το εξής πρόβλημα. Γίνεται κανονικά pair το κινητό με το ηχοσυστημα και έχω ήχο και μικρόφωνο όταν κάνω κλήση. Εάν πάω μέσα από το ηχοσυστημα να κάνω μια νέα κλήση το κινητό δεν ανταποκρίνεται στο ηχοσυστημα. Δηλαδη: Το πλήκτρο που πατάς για να γίνει κλήση δεν κάνει τίποτα. Το πλήκτρο τερματισμού κλήσης πάλι δεν κάνει τίποτα. Κατά τα άλλα το ηχοσυστημα λαμβάνει κανονικά τον τηλεφωνικό κατάλογο από το κινητό. Το η…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Εχεις κανει κατι με τα SMS για να εχεις ελληνικους χαρακτηρες? Περα απο αυτο (και το αλφαβητικο index των ονοματων στον καταλογο μετα τηλ που δεν δουλευει) ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος.” Εννοείς σχετικά με τους 70/160 χαρακτήρες; Έστειλα ένα μικρό sms το πρωί και λειτουργούν τα πεζά γράμματα στην stock εφαρμογή σε αντίθεση με το Samsung note II που είχα και έστελνε τα SMS με κεφαλαία. Θα δοκιμάσω να δω τι παίζει με μεγαλύτερο sms. Για το index δεν έχω σκεφτεί κάτι, …

• Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύει άριστα και αποκινεζοποιει εντελώς τη συσκευή. Ένα root λείπει τώρα και θα είναι τζετ! Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “καλημερα . μου έβγαλε σήμερα για την global update σε 7.1.8 :D” Μόλις την πέρασα. Στο change log είχε μονάχα ένα backup fix Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RadicalGR: “Παράθεση από jerry007: “Καλημέρα! Έκανα επαναφορά των sms και του ιστορικού κλήσεων με το SMS Backup and Restore. Παρατηρώ στο messaging app ότι για κάθε επαφή δημιουργεί δύο threads. Ένα με τα μηνύματα που έστειλα στην επαφή και άλλο ένα με τα μηνύματα που έλαβα. Στο δεύτερο δεν εμφανίζεται το όνομα της επαφής αλλά μονάχα το τηλέφωνο με +30 μπροστά. Είχα διαβάσει σε ένα thread το πως λύνεται αυτό αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή alternative εφ…

• Καλημέρα! Έκανα επαναφορά των sms και του ιστορικού κλήσεων με το SMS Backup and Restore. Παρατηρώ στο messaging app ότι για κάθε επαφή δημιουργεί δύο threads. Ένα με τα μηνύματα που έστειλα στην επαφή και άλλο ένα με τα μηνύματα που έλαβα. Στο δεύτερο δεν εμφανίζεται το όνομα της επαφής αλλά μονάχα το τηλέφωνο με +30 μπροστά. Είχα διαβάσει σε ένα thread το πως λύνεται αυτό αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή alternative εφαρμογή για SMS σε miui; Sent from my Redmi Note 3…

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από jerry007: “Καλή ερώτηση. Διότι δεν το σκέφτηκα. Είχα την εντύπωση ότι υπάρχει η unofficial Multi και ότι η οι άλλες δυο είναι Official Αγγλο/Κινέζικες Stable και Dev, με μόνη διαφορά ότι η Dev επιτρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader. Με βλέπω να περνάω την Global μέχρι να μου το ξεκλειδώσουν. Αχ... Φτου και από την αρχή! ” Χαχαχαχα στο νεο τοπικ που εχω γραψει (και στα ποστ μου πιο πριν) , το αναφερω (ιδιαιτερα στο τελος που γραφω γιατι εβαλα και εγω Global)…

• Παράθεση από Project_P: “Λογικα αν κανεις backup στο MiCloud δεν θα εχεις θεμα (με αλλες official οπως εχουν πει δεν εχεις σιγουρα). Απλα καλο ειναι να το επιβεβαιωση και καποιο απο τα παιδια που εχουν περασει την ελληνικη ROM. Απο την αλλη αν δεν εχεις προβλημα με το να δουλευεις το κινητο στα αγγλικα γιατι δεν εβαλες Stable Global (που δεν εχει δειγμα κινεζου) και εχει και ετοιμα google apps και θα παιρνει και κανονικα updates? ” Καλή ερώτηση. Διότι δεν το σκέφτηκα. Είχα την εντύπωση ότι υπάρχ…

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από jerry007: “Ωραία, θα ακολουθήσω αυτό τον οδηγό. Το .zip που κατέβασα πριν με την ROM είναι το fastboot ή πρέπει να κατεβάσω άλλο αρχείο; ” Στο link εχει τα σωστα αρχεια που πρεπει να κατεβασεις ( .tgz) ” Ναι, τα βρήκα. Έλαβε το βάπτισμα του πυρός το κινητάκι, κατάφερα και την πέρασα την dev! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Αν και προτιμώ να λειτουργώ το κινητό στα Αγγλικά, θέλω να περάσω την Ελληνική ROM για να ξεφορτωθώ όσα λίγα κινέζικα έχουν μείνει (αναφέρθηκε…

• Σήμερα πήρα το πρώτο μου Xiaomi και μετά από μερικές ώρες στο φόρουμ το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί. Μου λύθηκαν πολλές απορίες με αυτό το post, thanks!

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από jerry007: “Όπως καταλαβαίνω θα πρέπει πρώτα να περάσω την Official Stable και μετά την Developer με δεδομένο ότι η Multi που φοράει τώρα είναι modded. ” Μην μπερδευεσαι. Η μεθοδος αυτη ειναι μονο αν εχεις ηδη κατι official. Επειδη ακριβως το κινητο σου εχει modded romπρεπει να κανεις το πρωτο φλασαρισμα οπως λεει αυτος ο οδηγος [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και μπορεις ν…

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από jerry007: “Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα Redmi Note 3 Pro με την Multilanguage MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) και θέλω να περάσω την China Developer (6.3.17). Πρέπει πρώτα να περάσω την China Stable για να μπορέσω να το κάνω αυτό; ” Καλως τα δεχτηκες. Μπορεις να βαλεις κατευθειαν Chinese Dev . Εδω εχει γενικες πληροφοριες και link για αναλυτκο οδηγο για πως να φλασαρεις την ROM απο multi. Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-languag…