Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
+1 και φτάσαμε 6147 περίπατο κάνουμε δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Η Μακεδονία είναι Ελληνική... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thermaikos: “Εχω φτασει τα 64 likes api.en.miui.com/hd/en/award2017/mine?userId=2227994948 Οποιος θελει ενα like παρακαλω :))” Και τώρα 77 Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thermaikos: “Ακομα μια απο εμενα για το fan site μας (3428) εφτασα τις 35 ψηφους. Παρακαλώ ψηφίστε με MIUI FANS OF THE YEAR 2017 Σας ευχαριστω!” Έναν ψήφο από εμένα, να το υπενθυμίζεις συνέχεια να το βλέπουμε, καλή επιτυχία... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 ακόμα και από εμένα... Πάμε δυνατά παιδιά... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thermaikos: “Οποιος θελει ας δωσει κ μια ψηφο σε μενα MIUI FANS OF THE YEAR 2017 Σας ευχαριστω! :thumbsup:” Καλή επιτυχία 1 από εμενα Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αρκετοί απο εσάς ρωτάτε αν υπάρχει και κάποιος άλλος που μπορείτε να ψηφίσετε εκτός βεβαια απο την κοινότητα. Μια καλή επιλογή (αυτή είναι πρσωπική γνώμη) είναι και ο @mitch002 . Πολλοί ίσως δεν τον γνωρίζεται αλλά είναι moderator στο en.miui.com, πολύ ενεργός και ένας πολύ ενεργός reviewer για την κοινότητα μας. Μπορείτε να τον βοηθήσετε με την ψήφο σας εδω -> MIUI FANS OF THE YEAR 2017” 1 από εμένα Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμη μία ψήφο από εμένα όσοι ψηφίσατε το πρωί μπορείτε πάλι τώρα... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “δεν κατάλαβα πάντως πόσες φορές μπορείς να ψηφίσεις” 1 ψήφος την ημέρα την Ελλάδα βγάζει πρώτη και τους άλλους κάνει πέρα Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyian: “το username στο miui .com αλλαζει ?” Καλησπέρα, Όχι δεν αλλάζει Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
916 με την δικιά μου ψήφο πάμε δυνατά καλή επιτυχία...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά ξέρει κανείς καμιά καλή γραμματοσειρά που να υποστιριζει κι ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ. Don't mess with Max 2” Moby Donut! Σύνδεσμος: Moby Donut-小米主题商店 Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά ξέρει κανείς καμιά καλή γραμματοσειρά που να υποστιριζει κι ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ. Don't mess with Max 2” Καλησπερα αυτή έχω εγώ Moby donut. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και συγχαρητήριά για την καλή δουλειά. Πέρασα την XTRV ARΩMA 7.11.16 στο MI MIX 2, το face unlock δουλεύει μια χαρά, η κάμερα google κρασσάρει και ο καιρος δεν δουλευει, επίσης δεν βλεπω πουθενά το ραδιώφονο. Αυτά παιδιά καλή συνέχεια.