Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
όχι και ξαναγύρισα στην προηγούμενη miui global 9.1 σταθερή 9.1.1.0 (NDEMIEI)
-
παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση έβαλα την τελευταία xtrv ARΩMA ΣΤΟ ΜΙ ΜΙΧ 2 άλλα όταν έκανε reboot για να την εγκαταστήσει έχει κολλήσει εδώ και 10 λεπτά τώρα στην οθόνη που γράφει XTRV ARΩMA από κάτω όμως που έχει τις τελίτσες φαίνεται ότι πρσπαθεί να την τρέξει. Αυτη είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ την προηγούμενη περίμενα πάνω από 30ωρω. Επίσης ανά διαστήματα χτυπάει η δόνηση.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από jpastos: “@MIUI_ART το patch_ota_xtrv.zip που έλαβα δεν μπορεί να εγκατασταθεί forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44998/ ” Το ίδιο βγάζει και σε μένα mi4 aroma.zip
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευχαριστώ παιδιά για την νέα αναβάθμιση και καλή συνέχεια. Μι4 cancro η xtvr εγκαταστάθηκε και δουλεύει μια χαρά μέχρι ώρας. Η aroma δεν ξεκινάει καθόλου σε μένα. Αυτό που κάνει είναι επανεκκίνηση.
-
Λοιπον... καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες, την πέρασα με twrp 3.1.0-0 geoado 555 και όλα καλά . Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι με την κάμερα google μου βγάζει σφάλμα, ενώ η φωτογραφική δουλεύει μια χαρα. Θα περάσω την twrp miui hellas που μου δώσατε μόλις βρω ευκαιρία και θα σας πω.
-
Ευχαριστω έχω περάσει το TWRP Recovery από την πρώτη rom Aroma. Θα δοκιμάσω και θα σας πω.
-
Καλημέρα θα μπορούσατε να μου την τείλετε και σε εμένα;
-
ευχαριστω παιδιά για τις απαντήσεις... Όχι δεν πήγα πίσω σε Ρομ. Έκανα όμως factory reset και όλα οk.....
-
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα αλλά τίποτα το ξανά βγάζει..
-
όπως και στην προηγούμενη ενημέρωση έτσι και σε αυτή μου βγάζει αυτό το μνμ για mi4. Το βγάζει μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση χωρίς να παρατηρήσω κάποια άλλη δυσλειτουργία. android.database.sqlite.SQLiteException: Δεν είναι δυνατή η υποβάθμιση της βάσης δεδομένων από την έκδοση 4-3 σε android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.onDowngrade (SQLiteOpenHelper.java) σε android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getDatabaseLocked (SQLiteOpenHelper.java) σε android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getWritabl…
-
Μπράβο παιδιά καλή επιτυχία.
-
- bnastoul Τιναξαμε την μπάνκα στον αέρα...
-
- bnastoul η τέταρτη ψήφος μου
-
Και συνέχεια ψήφος και από εμένα ως bnastoul... Πάμε δυνατά είμαστε πρώτοι. Και καλή μας χρονιά
-
Καλή επιτυχία ψήφος και από εμένα ως bnastoul...