Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 384.
-
Mi Band 5
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα αξίζει μόλις γίνει διαθέσιμη και η Global nfc version και ρίξουν τις τιμές τα Γνωστά μαγαζιά ” Ενα ασχετο η παρακολουθηση υπνου γινεται και με το mi band3.Γνωστα εννοεις κωτσοβολο κτλπ ή gearbst κτλπ;; επισης το nfc σε τι χρησιμευει;
-
Mi Band 5
ΜήνυμαΝαι και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρει κάποιος Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 5
ΜήνυμαΚαλό ακούγεται.. Το θέμα είναι αν αξίζει να αφήσει κάποιος το mi band 3 (το έχω περίπου 1 χρόνο) για να πάρει το 5 ειδικά από το εξωτερικό που θα πρέπει να το στείλει πίσω αν χαλάσει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ψάξε αλλού ή περίμενε κάποιον άλλον που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά...” Αγοράσα την τελευταία Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δες μήπως βρεις nilkin...για τα 3 που έβαλες δεν ξέρω να σου πω :/” Στο μαγαζί δεν βγάζει αυτή την εταιρεία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η eas ή η κανονική έκδοση είναι καλύτερη; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Βγήκε 5.7 σήμερα. Εγώ κάνω καθαρισμό cache μετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την dalvik; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα για κάποιον λόγο όχι. Δούλεψε όταν πήγα στην 5.6.3 και όταν έβαλα χθες την 5.6.1 δεν κατέβηκε το ποσοστό τουλάχιστον Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από gkoutrou68: “Για τον Panda kernel κατεβαζείς την έκδοση eas και τρέχεις το zip από twrp. Εκεί επιλέγεις τα old camera και αν θέλεις oc Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το oc ξοδεύει πόλη μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν ξέρω. Εγώ δεν τα έχω επιλέξει, ούτε το oc ούτε την τάση του επεξεργαστή. Τα έχω default. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
Γειά σας έχει χρησιμοποιησει κάνεις το kali nethunter με το whyred ; Ειδικά με τον πυρήνα panda; Δούλεψε; Αν ναι τι δούλεψε και τι όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Για τον Panda kernel κατεβαζείς την έκδοση eas και τρέχεις το zip από twrp. Εκεί επιλέγεις τα old camera και αν θέλεις oc Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το oc ξοδεύει πόλη μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε τον panda, τα πάει αρκετά καλά ” Αυτός είναι για την παλιά κάμερα ή νέα; Αν είναι με την νέα δεν δουλεύει η camera μετά ενα ασχετο αν διαλεξω oc ή stock ; @NasDriver Επίσης από που μπορώ να βρω πληροφορίες για τον πυρήνα panda; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω δοκιμάσει 1 icecold, 2Agni, 3kangaroox 4 PureCaf 5 inisigniux 6 mystic Και να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι balanced ή όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας έχω την XRTV MIUI 11 και θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιος πυρήνας έχει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και αυτονομίας Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όπως σου έγραψα και πιο πάνω δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με VPN, δες τις ρυθμίσεις σου και την εφαρμογή VPN τι επιλογές εξαιρέσεων σου δίνει...αν υπάρχουν φυσικά...” Το έλυσα με την εφαρμογή Tasker και το autoinput add on Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > πάνω-πάνω αναζήτηση με την φράση Συγχρονισμός" δες ποιες εφαρμογές είναι και εάν μπορείς να της βάλεις στην VPN σύνδεση σαν εξαίρεση, δεν δουλεύω συχνά με VPN και δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες :/” Βγάζει αυτά στις ρυθμίσεις 7bcd00879c1b30f5c1021241730547af.jpgf6de07e9c097c6cb2448a1fcf1a072c0.jpgb43f8c4316741e5a072e1e9e3d47eb45.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk