Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 384.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “συχνώτητες GNSS - Αναζήτηση Google” Και τι μετρήσεις κάνει; παίζει ρόλο αν είναι ενεργό ή όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Από ότι θυμάμαι σε περίπτωση που αλλάξεις κάποιες από τις παραμέτρους που έχει στα μενού των προγραμματιστών και είναι επικίνδυνες για την συσκευή σου, θα σου ζητήσει μέσω ενός παραθύρου διαλόγου που θα εμφανιστεί, να επιβεβαιώσεις τις ρυθμίσεις που επέλεξες πριν τις ενετγποιήσει. Αυτό το κάνει για να σε προστατέψει από ενδεχόμενα προβλήματα στην συσκευή σου. ;)” Τα ηλιθια miui optimizations πως τα απενεργοποιουμε. Στην Global είχε μια τέτοια επιλογή Στάλθηκε από το Redmi…
-
Γειά σας είμαι στην τελευταία σταθερή έκδοση της XRTV Άρωμα που είναι βασισμένη στο miui11. Και στις ρυθμίσεις για προγραμματιστες έχει την κυκλομενη επιλογή. Ξέρει κανείς τι κάνει; 65afc064a131ef88229336c31da69f41.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “(για εμένα τουλάχιστον) Πρακτικά όχι...είναι ένα ακόμα μέτρο σύγκρισης όταν θες να αγοράσεις νέα συσκευή :)” Για μένα είναι η ram, Camera, αριθμός πυρήνων και να μην είναι η cpu της mediatek Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “Με το τελευταίο antutu εμένα μου έδειξε 170.000” Οι αριθμοί του antutu έχουν καμία αξία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “η αν είχες πάρει Backup το boot (default kernel) από το twrp το επαναφέρεις κάνεις επανεκκίνηση στο σύστημα και μετά πάλι με το twrp περνάς τον custom kernel που θέλεις και πάντα μετά καθαρισμό dalvik-cache και cache. Μετά περνάς το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip για να σου δουλεύουν οι κάμερες. ξανά dalvik-cache και cache και επανεκκίνηση στο σύστημα. Από magisk περνάς αυτό που είπε ο Kostas_kanal [MAGISK]MiuiColorDisabler-srfarias.zip και αν έχετε πρόβλημα με την fr…
-
Παράθεση από maikmaik: “"Για όσους δεν δουλεύουν οι κάμερες" περάστε από twrp το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip θα το βρείτε εδώ: StackPath Επίσης όσοι θέλουν καλό Custom kernel εκτός του purecaf μπορούν να δοκιμάσουν τον Mystic-Whyred_r9.3-OC.zip ή Mystic-Whyred_r9.3-.zip Εγώ χρησιμοποιώ τον OC και οι δύο είναι πολύ καλή και στην διαχείριση μπαταρίας. Θα τον κατεβάσετε από εδώ: Mystic-Kernel - Browse /Whyred/R9.3 at SourceForge.net Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Editor: “Για να φλασαρουμε τον κερνελ πρέπει να είμαστε με τον μαμά ή μπορούμε κατευθείαν πάνω από τον custom που έχουμε?” Αν ήσουν σε custom kernel κάνε dirty flash την rom που έχεις και μετά βάλε τον custom kernel Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από angarato_surion: “Εμένα το Dolby έκδοση 6 μπήκε μια χαρά με το magisk 20.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Φλάσαρες το 6.5 ή το 6.8 ? Η 6.8 πολύ πιθανόν να είναι συμβατή με το νέο Magisk. Φλάσαρες και SELinux changer όμως ?” Εγώ μόνο το 6.5 έβαλα και τα audio patches.. Εμένα από custom kernel είναι σε permissive έτι και αλλιώς Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Λοιπόν, μετά από τέστ 5 ωρών, ιδού όλη η αλήθεια για το Dolby Digital, το Magisk και τις νέες ROM. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά facts (γεγονότα). Αν έχετε περάσει στη συσκευή σας την έκδοση 20.2 του Magisk και το Dolby (που είχατε εγκατεστημένο από πριν ως Magisk module) σας κρασάρει, δεν θα μπορέσετε (τουλάχιστον την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) να το ξαναπεράσετε με επιτυχία. Το module θα δείχνει ότι εγκαταστάθηκε και είναι ενεργό αλλά δεν θα είναι ενεργό στο σύστη…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Καλησπέρα σε όλους.Λογω του οτι το xposed framework έχει ακόμα κάποια θεματάκια.. Σκέφτηκα οτι θα ήταν καλύτερο (αν γίνεται φυσικά) κάποιος dev να μετατρέψει αυτό το απίστευτο xposed module παραμετροποίησης των miui roms σε flashable μέσω twrp.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. [MOD][XPOSED][2.0.9] CustoMIUIzer - Customize your MIUI ROM | Android Development and Hacking” Το xposed framework μια χαρά δουλεύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sacs: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από ipankas: “Επιστροφή στην προηγούμενη το vowifi και το volte απαράδεκτο ” εγώ μια χαρά τα βλέπω στην 9.12.19 ” Mε global και vodafone, πάντως wifi calling δεν δουλεύει” Μια ερώτηση... Το WiFi calling (σε cosmote, Vodafone, wind κτλπ ) τι το θέλετε ; τι το καλύτερο δίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk