Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 384.

• Τι πρόβλημα έχει το auto Brightness από περιέργεια δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

angarato_surion - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.12 Δεν υπάρχουν νέα firmware για τη σειρά Mi Band 3. Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά Updates ! ! ! Από την ομάδα διαχείρισης ” Τι διαφορά έχει από την προηγούμενη έκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως αποσυμπιέζεις το αρχείο με την κατάληξή apk; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι μια χαρά προς το παρόν πετάει μέχρι να ανοίξεις τον Chrome μερικές φορές lagαρει λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω gcam στο note 5 χωρίς να χρειαστεί να κανω root? Το λέω επειδή δεν θέλω να χασω τα ota updates. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Τι σχέση έχει το ων root με τα Ota updates; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

angarato_surion - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από skiabox: “Παράθεση από angarato_surion: “Πως απενεργοποιουμε της miui optimizations αν δεν υπάρχει εκείνο το setting; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θέλει πρώτα να ενγοποιήσεις το developer mode. Νομίζω ότι πάει πιο καλά το κινητό τώρα που έδωσα το memory management στο android. Ετσι κι αλλιώς είναι γνωστό το πόσο τραγικοί προγραμματιστές είναι οι κινέζοι.” Το "επιλογές για προγραμματιστές" δε λες;Ναι,ενεργό είναι,αλλά δεν υπά…

• Mi band 2? 3? 4?

Μήνυμα

Παράθεση από horrendous: “Αν αναφέρεσαι για την ανθεκτικότητα της οθόνης του 4, μπορώ να πω ότι σε ελαφρά χτυπήματα σε μεταλλικές λείες επιφάνειες ή στην πορσελάνη της μπανιέρας είναι άψογο. Με μετρήσεις δεν έχω θέμα εγώ. ” μιαα γενικη ερωτηση .. πως καταλαβαινεις αν η μετρισεις πουκανουν ειναι σωστες ή λαθος ; και καλοφορετο

• Πως απενεργοποιουμε της miui optimizations αν δεν υπάρχει εκείνο το setting; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από skiabox: “Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και απενεργοποίησα το miui ram management : reddit.com/r/Xiaomi/comments/7…ggressive_ram_management/” Εμένα πολύ καιρό τώρα το disable miui optimisation λείπει απο το developer settings.Παλιά το έβρισκα.Καμία ιδέα; (Redmi Note 5 dev rom)” Και μένα στην Xrtv stable Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Και το 4 καλό είναι, δεν το συζητάμε, αλλά αφού ήδη έχουμε το 3 που κάνει επίσης καλή δουλειά...η επόμενη αλλαγή είναι σε 5 για εμάς :)” Πέρα από την εχρομη οθόνη δεν φαίνεται να έχει τίποτα διαφορετικό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από angarato_surion: “Αν κάποιος είχε πάρει το 3 τον Απρίλιο αξίζει να πάρει το 4; ” Προσωπικά θα περίμενα για το 5 :P” Και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Δεν υπήρχε το 4 τότε και ήθελα να μετράω βήματα χωρίς να έχω το κινητό μου στην τσέπη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Χωρίς δεύτερη σκέψη το 4, πολύ καλύτερο από τα 2 & 3 :)” Αν κάποιος είχε πάρει το 3 τον Απρίλιο αξίζει να πάρει το 4; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ίδιο πράγμα που έκανες για να βάλεις Ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από maikmaik: “Πέρασα και custom kernel χωρίς να κρασάρουν οι κάμερες. Πρώτα πέρασα και δοκίμασα τον AGNi_MiUi_Pie_whyred_v6.3 μετά πέρασα και δοκιμάσαμε τον IceColdR6PreRelease2. Και τώρα τον KangarooX-whyred-r5.3-nonOC Η διαδικασία που κάνω είναι η εξής: 1.από twrp κρατήστε ένα αντίγραφο του stock kernel. (Το οποίο θα περνάτε πριν το πέρασμα άλου custom kernel) 2. Μετά περάστε το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip που έδωσε ο Kostas_kanal. Κατεβάσετε από εδώ: StackPath 3.Μετά φλασάρετ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Δηλαδή στο κινητό σου το AI δουλεύει χωρίς το mobule από το magisk;” Εμένα δεν βγαίνει καν το Ai κουμπάκι ούτε στην Global ούτε στην Ελληνική όταν απενεργοποιώ την Module . Αν κάνει τίποτα είναι άλλο θέμα Για την stable μηλαω πάντα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Το μόνο camera patch που έχω είναι το [SDM660]_Camera_All-in-One-bower_pank(20190924) που είναι για την στοκ καμερα δεν ξέρω αν χρήσιμο για την gcam. Ενεργοποιεί το AI της miui camera Αυτή τη στιγμή έχω γυρίσει στη havoc OS λόγω του vowifi” Το camera all in one δεν κάνει τίποτα στην gcam Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από glykeria_kk: “Παράθεση από angarato_surion: “Από twrp. Αυτόν έχω showthread.php?t=3883127&share_tid=3883127&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλά το κάνεις flash; Κι εγώ αυτόν θέλω να εγκαταστήσω. Το έχω δοκιμάσει και κάθε φορά μετά δεν λειτουργεί η καμερα για κάποιο λόγο” Και εγώ στις τελευταίες rom όποιον kernel και να φλασάρω μέσω twrp μου κρασάρουν οι κάμερες και η miui και η gcam. Από…

• Από twrp. Αυτόν έχω showthread.php?t=3883127&share_tid=3883127&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η Ελληνική rom είναι βασισμένη στην κινεζική έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gkoutrou68: “H gcam δουλεύει χωρίς ροοτ στην τελευταία XTRV Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μόνο στο build.prop θέλει κάτι αλλαγές Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk