Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 384.
-
Αυτά τα patches δουλεύουν στην τελευταία σταθερή έκδοση της XRTV ή είναι για την global; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Για να μη χαθεί έπρεπε να περάσεις κατευθείαν και το magisk το magisk. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ή να έχεις την orange fox recovery η οποία ξανά εγκαθιστάτε μόνη της Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thanfun: “δεν ειναι και κατι φοβερο αλλα απλα κανει αυτο που λεει ο τιτλος το βρηκα εδω index.php?showtopic=959351&st=40#entry87943778 και μαλλον κανει και για αλλα μοντελα xiaomi μεταφραση με google Οδηγίες: πηγαίνετε κατά μήκος της διαδρομής αποθήκευσης (στην εσωτερική μνήμη) /DCIM/Camera και δημιουργήστε ένα κενό αρχείο που ονομάζεται "lab_options_visible" (οχι φακελο αλλα αρχειο και δίχως καταληξη δηλαδη), επανεκκινήστε (καθαριστε και τις προσφατες εφαρμογες) την κάμερα και είστ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από amavroudis: “Όχι, αλλά δεν θα αναγνωρίσουν ούτε κάποιο άλλο service. Για αυτό σε ρώτησα αν ψάξεις το ποσό κοστίζει σε αυτούς. ” Μάλλον μπερδευτήκαμε με αυτούς και με τους άλλους! Στο iRepair μου ζήτησαν 70€ να το φτιάξουν αυτοί και χάνεται η εγγύηση ενώ το ίδιο ποσό θέλει και ο Γερμανός ή η Vodafone για να το στείλουν να επισκευαστεί στην infoquest και θα συνεχίσει η εγγύηση Θα το στείλω αύριο τελικά. Πώς πρέπει να το δώσω; Να το κάνω μία επαναφορά και να το…
-
απο το κινητο απο την οθονη της εφαρμογης που ελεχγει τον πυρήνα ..
-
Γειαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64271/ς ειναι φυσιολογικο το κινητο να τραβαει πιο πολλα ampere απο θυρα usb φορτηστη που δινει τα κανονικα ampere της θυρας usb απο οτι αυτη που ειναι quick charge 3 ; to kalodio metaferei 2100mh οταν το δοκιμαζω σε απλη usb
-
το αστειο ειναι οτι νομιζα οτι η global ήταν και αυτη βασισμενη στην china rom P
-
Μα την σταθερή έκδοση της xrtv κατέβασα.... Αυτην λέει ότι έχω στις πληροφορίες συσκευής Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συλλογή στην Xrtv 10.3.5 δεν είναι πλήρως μεταφρασμένη 1cb37644d25d3d271b1cd3430556ef77.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα ενεργοποιήσει το default όταν επανεκκίνηθει η συσκευή; έτσι γινόταν με την global rom Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μαυρο/dark theme για την XRTV -ROM που να κανει τα πάντα μαυρα και να μην εχει κουλα οπως ασπρό background μαυρα γραμματα ή μαυρο background μαυρα γραμματα σε μενου στις stock εφαρμογες ξερει κανεις ;
-
Είναι η ιδέα μου ή μερικά μενού σε μερικές εφαρμογές είναι στα αγγλικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thanks Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έφτιαξα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64211/με την fastboot rom xrtv : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64212/
-
Αντι να ξανά προσθέσω τους λογαριασμούς του Gmail. Υπάρχει τρόπος να προστεθούν μόνοι τους από Backup; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα το κάνω τα μεσάνυχτα.. Θα πρέπει να αφήσω την fast rom να κάνει boot πριν βάλω την xrtv ή όχι; Υπάρχει τρόπος να κάνεις κάποιος επαναφορά των λογαριασμών Gmail στο miui είναι σπάσιμο νεύρων η επαναφορά τους Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μετά ξανά βάζω την xrtv; δεν νομίζω αν βάλω την κινεζική (που είναι βασισμένη η XRTV) να κλειδώσει τον bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανε flash στο persist_image και όταν άνοιξα την κάμερα και πήγα στο portrait mode αυτό έβγαλε 0b0e87251445313e246ea84c5ad07874.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αν δεν δουλεψει παω τεχνικο ; ( ειναι η κινεζικη εκδοση .. το skroutzο μαγαζω το πούλησε σαν να ηταν η global (ή δεν ανεφερε ποια εκδοση ηταν - μονο το ai dual camera απλα ξελεκιδωσε τον bootloader και περασε την global rom)