Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 384.

• θα πρπει να κανω και wite (data+dalvick cache) μετα ;

• ναι η orangefox το βγαζει ετσι ... αλλα η καμερα ετσι βγαινει ... πρπει να κλανω wipe το persist_image partition πριν το κανω flash;

• Παράθεση από geoanto555: “Η κάμερα οπως σου είπαν πιο πανω έχει πρόβλημα από το persist partition. flash image θα κάνεις/ Το ότι το twrp ζητά κωδικό είναι θέμα του δημιουργού του και μόνο αυτός μπορει να σε βοηθήσει . ΔΟκιμασε να βάλεις κωδικο οθονης, μοτιβο ή ότι έχεις αν και δεν νομιζω να ισχύει στο redmi note 5 ” αν στην twrp αφου επιλεξω το persist.img δεν βγαζει στο μενου persist partition τι κανω ;

• η twrp ζητα κωδικο και οταν παταω να φλασαρω το persist.img αρχειο δεν βγαζει το persist partion. ενα ασχετο εχει σχεση ο πυρινας με το οτι η καμερα στο porttrait mode ειναι οτι να ναι ..

• Παράθεση από geoanto555: “Αν έχει επιλογή το orange μπορείς και με εκείνο. Ανέστη το note 5 περνάει persist από fastboot ??? ” στην orange να πατησεις σε Image ρωταει το partition Που θες να το φλασαρεις απλα το persist partiton το λεει persist_image με fastboot flash persist persist.img το κανεις ; αυτο βγαζει οταν παω να φλασαρω το persist

• Παράθεση από George Kaggelaris: “whyred_images_V10.3.5.0.PEICNXM_20190816.0000.00_9.0_cn_9291ea6dfa.tgz” Thanks. Να υποθέσω ότι το persist μπαίνει και με την orangefox recovery ή θα πρέπει να πάω πίσω στην twrp; Είχα δωκιμασει μάλλον λάθος persist image και δεν πέταξε σφάλμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω την rom που είναι βασισμένη η τελευταία σταθερή έκδοση από την Ελληνική rom. c2d404b9155eb35a5abe841ddce85697.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το persist αρχείο από που το περνώ από την κινεζική, αυτή που σου είναι νομίζω βασισμένη η XRTV ή την global που είχα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλα την τελευταία global και ξανά την xrtv και δεν έγινε τίποτα... Το persist πως το βάζεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ξεκλειδωμενο μυο τοπουλησαν.. μου πουλησαν την κινεζικη εκδοση του κινητου με official global rom , ενω εγω νομζια οτι ηταν το global.. που το βρησκω και αυτο γινεται να περαστει απο την orange fox recovery ή twrp ; το αρχείο persist.img το παιρνω απο την global ή την κινεζική ;

• Έκανα το cit test 634fa2b5e7e04207426329cc32efbc43.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σας χθες εγκατέστησα την τελευταία σταθερή έκδοση της xrtv και όταν πάω να χρησιμοποιήσω το portrait mode στην stock camera με την πίσω κάμερα βγαίνει κάπως έτσι η προεπισκοπηση 4231b2f402332f304c71c34ebf810820.jpga163cbb605433d3ba595ce421366a8d1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σας εδω και λιγο καιρο το Miband 3( FW er 2.4.20) πολελς φορες καταγραφει το χρονικο διαστημα πυο δεν το φορας σαν χρονικο διαστημα που κοιμωσουν , υπαρχει τροπος να το διορθωθει αυτο ;

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Το θέμα magisk είναι γενικό.και σε μένα το κάνει όποτε του καπνίσει.το θέμα σήματος επίσης πρέπει να είναι bug.δίνει δηλαδή λάθος προτεραιότητα στο wifi.Το έβγαλα τελείως.” Πως ενεργοποιείς το voice on wifi ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψάξε αν γίνεται να κάνεις factory reset από την εφαρμογή mi fit. MI band 3 Factory reset tutorial with mi fit apps - Tips and Tricks - Mi Community - Xiaomi Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.εχω το Mi band 4 και έχω ανοικτό τον βοηθό ύπνου. Σήμερα παρατήρησα ότι άλλη καταγραφή ύπνου κάνει το mi fit και άλλη το notify. Δεν θα έπρεπε υποτίθεται να γράφουν τα ίδια; Αν δείτε στις φώτο που έχω, ο βαθύς ύπνος έχει τεράστια απόκλιση μεταξύ μι φιτ και notify b8a0d502d0987ce75aae0844e24d07c0.jpg56e0521006b7d330d186b1d3042997ed.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Εμενα με το notify Μου την σπαει οτι αν ξεχαστεις και κοιμιθ…

• RE:

angarato_surion - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από mohito6: “Παράθεση από GGGSSS: “Έκανα εγκατάσταση το Mi fit του φόρουμ και επίσης εγκατάσταση του Greek firmware και res. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός του ότι δεν μου δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις. Δεν μου τις βγάζει στις ειδοποιήσεις. Και δεν υπάρχει στην εφαρμογή η ρύθμιση να δέχομαι ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Τηλέφωνο. Έχω επιλέξει όλες τις εφαρμογές που έχει το κινητό εκτός του Τηλεφώνου. Έχω το Mi band 3 και κινητό note Redmi 4x. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευ…

• Τώρα να βρω κάποια module να κάνει το navbar ποιο ευανάγνωστη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από spideman3: “Εγώ ψηφίζω της κοινότητας. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμάσεις αυτό που έχεις κατά νου να σε φύγει η περιέργεια. ” Καλό είναι αλλά δεν έχει πολλές δυνατότητες και λεπτομέρειες όπως το Notify, που και αυτό είναι στο άλλο άκρο, υπερβολικό.” Εγώ αυτό που μισώ στο miband είναι ότι δεν έχει για ποδήλατο γυμναστικής και το θεωρεί σαν περπάτημα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akkis: “Καλησπέρα! Έφτιαξα ένα 2ο theme (το πρώτο ήταν v46) που πατάει πάνω στο Light_Theme_N_v49_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip και το ονόμασα Super Light Theme μιας που χρησιμοποιεί ακόμη λιγότερα pixels. Βάζω εδώ τα συνημμένα, αλλά προφανώς θα τα μεταφέρουν οι moderators. ZIP file: Dropbox - Super_Light_Theme_v49_custom_greek_by_akkis_packed.res.zip - Simplify your life Photos: imgur.com/gallery/UbZdL20” Πως φτιάχνεις themes για το miband 3; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρ…