Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 384.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να το βάλεις για 10 λεπτά στην κατάψυξη και μετά για φόρτιση...αν δεν πάρει μπρος και έχει ακόμα εγγύηση μίλα με το κατάστημα που το πήρες :)” Στην κατάψυξη; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχει βρει κανενας να βαζει πως να ενεργοποιησει το ai mode στην καμερα sto miui10.3.1(android 9) ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από angarato_surion: “το αι γαιτιφαινεται... ” ποιο; Τι εννοείς;” Το Ai φαίνεται να μην δουλεύει σε κάθε magisk module χρησιμοποιώ. Επίσης τι διαφορά έχουν τα gcam modules; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Achilleas1956: “Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει το ξυπνητήρι όταν είναι το ΤΦ κλειστό μετά την τελευταία αναβάθμιση? (Με την προηγούμενη έκδοση δούλευε) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα νομίζω πως δεν δούλευε ποτέ Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από NasDriver: “@angarato_surion , στο 90% των περιπτώσεων θα έχεις παντού 4G, αν έχεις πρόβλημα θα είναι σε απομακρυσμένες περιοχές...προσωπικά έχω δει την διαφορά της B20 μόνο στην περιοχή του Γυθείου και αυτό πάνω στο χωριό... ” Πίστεψε με μόνο στις πόλεις θα έχει. Οπουδήποτε πάει σε παραλίες χωριά κτλπ δεν θα έχει τίποτα. ” Εδώ στον νόμο Σερρών σε ένα χωριό που δουλεύα είχε 4g ρε λες να είναι να έχει το b…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Παράθεση από NasDriver: “@angarato_surion , στο 90% των περιπτώσεων θα έχεις παντού 4G, αν έχεις πρόβλημα θα είναι σε απομακρυσμένες περιοχές...προσωπικά έχω δει την διαφορά της B20 μόνο στην περιοχή του Γυθείου και αυτό πάνω στο χωριό... :)” Πίστεψε με μόνο στις πόλεις θα έχει. Οπουδήποτε πάει σε παραλίες χωριά κτλπ δεν θα έχει τίποτα.” Εδώ στον νόμο Σερρών σε ένα χωριό που δουλεύα είχε 4g ρε λες να είναι να έχει το b20 και να αγχώνομαι τζάμπα; Δεν έχω πάει παραλία ακόμα Στά…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλό είναι να αγοράζουμε ΠΑΝΤΑ μία συσκευή που είναι 100% συμβατή με τα δικά μας δίκτυα, γιατί έτσι έχει και μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και πουλιέται και πιο εύκολα. ” δεν συνιθιζω να πουλαω ουτε να αογραζω μεαχειρισμενες συσκευες , επίσης στο μαγαζι που το αγορασα δεν ελεγε οτι τηαν η κινεζικη εκδοση παρα μονο οτι ηταν το redmi note 5 ai dual camera. Με λιγα λογια νομιζα οτι πειρα την εκδοση που ηταν για Ελλάδα/ΕΕ
-
Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από fanismarg: “Έκανα το update... Δε μου ζήτησε factory reset... Μέχρι τώρα καλά το βλέπω... Ούτε lag ούτε τίποτα... Θα δω κ την μπαταρία τις επόμενες μέρες... Dark theme ωραίο... Να βρω κ ένα θέμα καλό να ταιριάζει τώρα κ όλα καλά... Καμία πρόταση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το vowifi δουλεύει;Μόλις έκανα την αναβάθμιση και το vowifi δουλεύει ” Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από angarato_surion: “ενα ασχετο ; ποσο χρισιμη ιεναι β20…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μη το χρησιμοποιείτε το face unlock. Δεν είναι ασφαλές. Φτάνει μια φωτογραφία και ανοίγει το κινητό...” Αυτό το κόλπο είναι γνωστό από χρόνια Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οχι στου σιπιτιου , που ειναι με κωδικο , μενει συνδεδεμενο
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ανοικτά δίκτυα και γενικά τα αποφεύγω :?” Ναι απλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω άπειρο data plan Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπράβο σου. Άντε να το χαρείς πλέον το νέο σου απόκτημα γιατί είναι όντως πολύ ωραίο. Πλέον όταν βγαίνει νέο έκδοση Mi Fit θα την κατεβάζεις από την πρώτη σελίδα και θα την περνάς και θα τα κάνει όλα αυτόματα. Αναβαθμίσεις κλπ και δε θα μπλέκεις με το Notify! Αν και πλέον ξέρεις τα βήματα οπότε δε θα παιδεύεσαι! :)” Μα γιατί; το notify είναι καλύτερο από το mi fit... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν μενει συνδεδεμενο σε ανοικτα δικτυα που σε στελνουν σε web sites γιανα συνδεθεις .. το κανει και σε αλλους ;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63021/