Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 384.
-
και σε μενα ηρθε ειχα ενα συνενχομενο bootloop οταν ενημερωνα το magisk στην τελευται εκδοση .. μεχρι που διεγραψα το Magisk module Extended Power Menu ( [MOD] Extended Power Menu [MIUI10] | Xiaomi Redmi Note 5 Pro) και ενα που αλαλζε το status bar και μπηκε μια χαρα .. Παράθεση από ipankas: “Ήρθε και στο δικό μου είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα υπήρχε η δυνατότητα κλήσης wifi αλλά τελικά όχι αναμένω στην επόμενη αναβάθμιση ” σε τι χρειαζεται αυτη η δυνατοτητα δεν εχω ακουσει κανενα παροχο να την δ…
-
για σας το miband 3 Μου μετα απο το τελευταιο firmware μετραει πιο αργα τα βηματα καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Έγχρωμη μπαταρία και ποσοστό μπαταρίας εκτός εικονιδίου (στα δεξιά) Εγκατάσταση με twrp ή αν είστε root χειροκίνητα με root explorer (ή παρόμοιο) και απλή τοποθέτηση του αρχείου com.android.systemui που υπάρχει στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition (\system\media\theme\default) και reboot. Για απεγκατάσταση απλά σβήστε το εν λόγω αρχείο και reboot. Το βρήκα εδώ Μπήκε στην λίστα (2η συνέχεια στο post #45) που …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “@angarato_surion Στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών έχει επιλογή για αυτόματη απόκρυψη...μήπως αυτό ψάχνεις?” Έχει μια επιλογή που λέγεται αυτόματη απενεργοποιηση και έχω σε όλες τις εφαρμογές να είναι στο ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από angarato_surion: “Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε το Google play store να μην μας τα πριζει για να απεγκαταστησουμε εφαρμογές; ” Απεγκατασταση ή εγκατάσταση; Σε προτρέπει να απεγκαταστησεις εφαρμογές;” Ναι και δεν θέλω να τις απεγκαταστησω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από angarato_surion: “Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε το Google play store να μην μας τα πριζει για να απεγκαταστησουμε εφαρμογές; Έχω απενεργοποιησει τον έλεγχο που κάνει το play protect Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ρυθμισεις τηλεφωνου > google > ασφαλεια > play protect α τωρα ειδα οτι το εκανες ηδη ... σορυ παντως σε εμενα δεν συμβαινει αυτο που λες” Αν το κάνω να μην εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις προτεραιότητας θα ειδοποιεί όταν θ…
-
Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε το Google play store να μην μας τα πριζει για να απεγκαταστησουμε εφαρμογές; Έχω απενεργοποιησει τον έλεγχο που κάνει το play protect Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τρόπος να αναγκάσουμε τα κουμπιά του κινητού αυτά στο screenshot να εμφανίζονται πάντα και να μην κρύβονται; δεν με αφήνει να αλλάξω την ρύθμιση στα settings 5bdb80f1da6fb59c33f88f108402ab4b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈνας πυρήνας που υποστηρίζει kcal showthread.php?t=3835939&share_tid=3835939&share_fid=3793&share_type=t Χρησιμοποίησε το kernel auditor και αφού αποθυκευσεις τις ρυθμίσεις σε profile πάτα Apply. Εγώ το χρησιμοποιώ μαζι με το Tasker γιανα αλλάζω ρυθμίσεις καθένας φορά που ανοίγει η οθόνη και ο Chrome
-
Ή πάμε και ψάχνουμε το theme με το όνομα cool black v10 από το theme store. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από ότι ξέρω ούτε με το Ai θα έπρεπε να έχει σχέση.. Επίσης η module που έδωσες για το Ai camera ανανεώνεται ποτε; OK το Ai δεν κάνει τίποτα όταν έχεις το hdr (ανοικτό ακόμα και σε αυτόματο) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Εε δεν ξέρω μήπως ο kernel αυτός είναι το θεμα” Ποιον έχεις εσύ; γιατί η υπερβολικά άσπρη και Φωτεινή οθόνη τής συσκευής μου την σπάει στα νεύρα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω τον inisignium kernel( showthread.php?t=3835939&share_tid=3835939&share_fid=3793&share_type=t) Την απεγκατεστισα εκείνη αν και ξανά επέστρεψα γιατί μου τα έκανε καρπούζια με τον κάδο ανακύκλωσης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Γιατί το λες αυτό? σου δίνω αποδείξεις αν θες να τραβήξω και βίντεο για το τι κάνει” Δεν σημειώνει τίποτα.. Επίσης το Tapatalk δεν ανεβάζει screenshots Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από angarato_surion: “Πιο βαζει την gcam; Το έχω στο κινητό μου και μάλλον δουλεύει.. Δεν έχω ιδέα τι υποτίθεται ότι θα πρέπει να κάνει η Ai camera Από ότι ξέρω έχει την stock κάτι 4κ κτλπ ενεργοποιεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λυπάμαι αλλα τελικα το δοκιμασα (δοκιμασα και τα 2 modules, το μεγαλυτερο σε mb και το μικροτερο) και εκανα το ιδιο ακριβως τεστ και δεν αναγνωριζει το αντικειμενο (το φυτο...του λείπει νοημοσύνη ) όπως κανε…
-
Πιο βαζει την gcam; Το έχω στο κινητό μου και μάλλον δουλεύει.. Δεν έχω ιδέα τι υποτίθεται ότι θα πρέπει να κάνει η Ai camera Από ότι ξέρω έχει την stock κάτι 4κ κτλπ ενεργοποιεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
showthread.php?t=3830475&share_tid=3830475&share_fid=3793&share_type=t Έχει καμία διαφορά η magisk module του από αυτήν εδώ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ρυθμισε τα μέσα στο fullscreen display.” Το έκανα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται μόνιμα τα κουμπιά που εμφανίζει το κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 78bc3553925ffc3bd74499c3d83849df.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_thess: “Swiftkey δαγκωτό με Login,κλειστή μπάρα με gif κλπ και invissible mode κατά την πληκτρολόγηση κωδικών και γλυτώνεις από πολύ πληκτρολόγηση!!!” Καλά για εισαγωγή κωδικών έχω το Lastpass Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk