Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 384.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotos542: “Εγώ χρησιμοποιώ το ShiftKey, βολικό πληκτρολόγιο, μπορώ να αλλάξω θέμα, ή να το διαρθρωσω όπως θέλω συν αυτά που έχει το πληκτρολόγιο τo Gboard” Νομίζω μπορείς να κάνεις δικό σου θέμα... Να του δώσεις ότι μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που παρέχει, ο πως και στο της Google δεν γίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν κλείσεις το Bluetooth θα λειτουργήσει, αλλά δεν θα έχεις ειδοποιήσεις. Δεν ξέρω για το άλλο πρόγραμμα που αναφέρεις.” Σβηγμους καρδιάς θα καταγραφεί ή θέλει να είναι συνδεδεμένο με το κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι. Πρέπει να το συνδέσεις για να πάρει την ώρα. Μια φορά τουλάχιστον.” Μετά αν κλείσω το ασύρματο από το κινητό θα δουλεύει κανονικά; Επίσης δουλεύει με το endomondo ή μόνο με το MI fit ; Η δυνατότητα "reminder to move" απενεργοποιείτε ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Προσωπική προτίμηση, δεν με ενδιαφέρουν οι παροχές του login και προτιμώ να μην αποθηκεύει εκεί κάτι δικό μου.” Έχω θα ήθελα να έχει μεγαλύτερο μέγεθος κουμπιών σε one handed mode.. Τουλαχυστον από αυτό που παρέχει ήδη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σβήστε την δημοσίευση
-
Νομίζω το έκανα να το αγνοεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Security, security scan, settings πάνω δεξιά και βγάζεις το root. Για τα άλλα δεν ξέρω...” Το αλλάζω από «ενεργό » σε «ανενεργό»; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τρόπος να κάνεις το αντιβιοτικό που βάζουν στην rom να αγνοεί το root, της «επιλογές για προγραμματιστες» και το «usb debug mode»; δεν βρήκα κάτι στο official forum της global Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “[MIUI 9 Review Series #5] Introducing App Vault Feature - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum” Να υποθέσω ότι δουλεύει μόνο με τον launcher της xiaomi; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yarisakis: “Παράθεση από amavroudis: “Στην official global δεν γίνεται. Θέλει custom rom με cn/eu source. ” ...ευχαριστώ” Τι είναι το app vault μια και μιλάτε για αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οκ πθηγα να δω το logcat παο το androdi studio και εβγαλε αυτο .. " 01-20 21:44:48.759 2350-3986/? E/ActivityTrigger: activityResumeTrigger: not whiteListedgr.winbank.mobilenext/gr.winbank.mobilenext.view.activities.SecuritySettingsActivity/38" οταν φευγω απο τις ρυθμισεις ασφαλειας ενεργοποιησει το onetouch ..