Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 384.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για την ρομ δεν γνωρίζω...” Ούτε για την Ελληνική ξέρεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εδώ ----> GitHub - MiCode/Xiaomi_Kernel_OpenSource at whyred-o-oss” Γιατί την rom θελω μου είναι αδιάφορος ο πυρήνας Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα το διορθώσουν, αλλά όταν το αποφασίσουν :P” en.miui.com/thread-4866431-1-1.html Έκανα και bug report μόνο αλλά με έγραψαν μάλλον... Υπάρχει πουθενά ο κώδικας τους σειρά Java και όχι σειρά ότι στο καλό είναι η smali; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και στην XTRV 9.1.10 δεν μένει ανοικτό :/” Ούτε με το προεπιλεγμενο theme μένει ανοικτό Να πω την αλήθεια το περίμενα να έχει το ίδιο σφάλμα, μια και σιγά να μην κατεβάζουν το κώδικα της rom σε Java και να τον αλλάζουν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, βρήκες λύση ? Αν έχεις βάλει custom θέμα, δοκίμασε να γυρίσεις σε ένα default...” Δεν βρήκα λύση. Ούτε τι εγγραφή να αλλάξω στο settings.db Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από 1KOSTAS: “Γεια σας! Έχω Xiaomi Redmi Note 5 pro με την σταθερή έκδοση global 10.0.2.0, έχουμε στο τηλέφωνο μας φωνητική κλήση;;;; (να λέμε πχ το όνομα κ αυτό να παίρνει αυτόματα τηλέφωνο) αν ναι, πως μπορούμε να το κάνουμε;;;;;;;; κάποια βοήθεια;;; ” Υποστηρίζει το Android φωνητική κλήση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας υπάρχει τρόπος να μείνει ενεργή η δυνατότητα χρήσης με γάντια. Έχω την global; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk youtu.be/9j4VVjGFbqs
-
Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στο προηγούμενο κινητό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Παράθεση από angarato_surion: “Ακόμα και αν αυτές τις λέξεις τις έχει και κάποιος από τις επαφές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αν δηλαδή βάλεις αποκλεισμένη λέξη Κωτσόβολος και σου γράψει κάποιος φίλος σου σε sms πήρα κάτι από τον Κωτσόβολο τότε θα το αποκλείσει” Οκ τότε το βγάζω από εκεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Παράθεση από angarato_surion: “Δεν σε αφήνει να μπλοκάρεις SMS από wind κοταοβολο και τα λοιπά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν δεν τους έχεις στις επαφές τότε μπορείς να μπλοκάρεις SMS με λέξεις κλειδιά οπότε θα πρέπει να γράψεις πως σου έρχονται και μόλις βρει τις λέξεις θα τα μπλοκάρει” Νομίζω ότι το βρήκα πατάς στην επαφή στο στρογγυλό εικονίδιο (το μόνο μέρος που δεν πατάω ποτέ) και βγάζει αποκλεισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμο…
-
Ακόμα και αν αυτές τις λέξεις τις έχει και κάποιος από τις επαφές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν σε αφήνει να μπλοκάρεις SMS από wind κοταοβολο και τα λοιπά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει βρει κανείς τρόπο να προσθέσει SMS που έρχονται από αποδέκτες που δεν έχουν αριθμό στην λίστα με ενοχλητικούς αριθμούς; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk