Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 384.
-
Πόσο μειώνεται η μπαταρία με παιχνίδια όπως το azur lane, Pokémon go κτλπ ; ζεσταίνεται το κινητό ή όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί να δεχτεί sdxc. Η οποία είναι συμβατή με SDHC σαν παλαιότερη έκδοση. Secure Digital - Wikipedia Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ νομίζω ότι βρήκα μια την οποία το miui την αναγνωρίζει σαν SMS app. QKSMS (Messaging app) - QKSMS | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως επιτρέπουμε 3rd party εφαρμογές να παρακαμπτουν το Dnd Mode; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ένα απαρχαιωμένο πρόγραμμα της Xiaomi για επικοινωνία με τον υπολογιστή. Δεν λειτουργεί πια. Παλεύει για μια νέα έκδοση τον τελευταίο καιρό.” Θα κάνει κανένα desktop client για το MI cloud ; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΌχι εννοώ από άλλες εφαρμογές.. Πότε δεν είδα στις εφαρμογές της miui διαφημίσεις Παράθεση από EvangeliaK: “Να συμπληρώσω πως μπορείς να ελέγχεις και ανά εφαρμογή στο settings->data usage. Επίσης, αν αναφέρεσαι σε διαφημίσεις που εμφανίζονται στις εφαρμογές του miui, αυτές απενεργοποιούνται. [Tutorial] [MIUI] How to remove ads in Redmi Note 5/Pro(WHYRED) - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum” Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να καταργήσω τις διαφημίσεις από εφαρμογές μια και το adway δεν κάνει τίποτα. Είναι miui10 global με root magisk. Το xposed framework δεν δουλεύει. Επίσης διαπίστωσα ότι εφαρμογές που βάζουν VPN δεν δουλεύουν... Θα ήθελα να μπορώ να μετράω πόσα gb χρησιμοποιεί το κινητό όταν είναι σε 4g . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από XAndreas: “στο 1ο τι εννοείς; μα με άλλα κινητά δεν το κάνει αυτό...” Εφαρμογή κάμερας που δεν έχει φτιαχτεί από την xiaomi. Δες αν έχει τίποτα ρυθμίσεις.. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να βγάλεις φωτογραφιες με την εφαρμογή κάμερας του κινητού. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα το θεωρουσα περιεργο. 1) χηρησιμοποει καποια 3rdparty . 2) μαλλον την συμπιεζουν παραπανω γιανα μην ποιανει χωρο στους servers τους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι ναι. Με οποιαδήποτε χώρα εκτός Ε.Ε. :)” Έχει κανένα θέμα η xiaomi με την ΕΕ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Παράθεση από jpastos: “Καλημέρα! όταν κατεβάσεις ενα θέμα μέσα απο την εφαρμογή του τηλεφώνου (θέματα) ξέρουμε που το αποθηκεύει?? ” /MIUI/theme [στην εσωτερική ή εξωτερική κάρτα, αναλόγως τι έχεις επιλέξει]” Αφήνει να αλλάξεις την τοποθεσία που το αποθηκεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Τι εννοείς ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την περιοχή μετά κουμπιά του Bluetooth κλπ σε αρκετά themes έχουν screenshot να αλλάζουν χρώμα στο miui 10 μένουν άσπρα... fe361cd8dcaafc2fb7e2a51eeccbadbf.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk