Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 384.
-
Παράθεση από dedalos: “Παράθεση από angarato_surion: “Το έκανα. Αλλά δεν άλλαξε τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πιθανότατα να χρειάζεσαι αυτό το module. Γράφει ότι είναι για τον fingerprint και unverified custom roms.d2a0b5dbc5481729a164ad30d346d117.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μα η arrow είναι verified στο Play Store έτσι την βλέπει. Επίσης πιο fingerprint να βάλω; Edit : Τα έβαλα και δεν έκανε τίποτα. Το magisk hide props το ε…
-
Παράθεση από dedalos: “Παράθεση από angarato_surion: “Αν αφήσουμε απλά την λέξη manager θα ήμαστε εντάξει; Επίσης πότε η winbank πέταξε μήνυμα ότι έχεις rooted εφαρμογή; Σε εμένα μόνο το touchid δεν λέει να δουλέψει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πρώτα βάζετε τις εφαρμογές που θέλετε να γίνει αόρατο το magisk και μετα μέσα στις επιλογές στο κυκλάκι θα κάνετε μετονομασία την εφαρμογή σε ότι θέλετε εσείς και θα δουλέψουν και τα δακτυλικά αποτυπώματα.47b04d602cd94e0a5800…
-
Παράθεση από kos25k: “Τον 8.4 non oc έχω.Τοσο καιρό τον extended είχα,αλλα με τον V67 είδα δε μου παίζει ο ήχος στο Bluetooth.Και έτσι έμεινα στον Panda μία χαρά είναι και οικονομικός!” Εμένα πάλι με τον extended παίζει το Bluetooth κανονικά μουσική. Επίσης κατάφερε να κάνει κανεί το touch Id να δουλέψει στην winbank app; Έχω το magisk hide, ενεργό βαλμένη την winbank εκεί και τον πυρήνα σε enforcing Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “Έτσι.Τωρα τρέχω τον Panda,0 προβλήματα.” Λες να πάω πίσω στον panda; με τον extended kernel έχω. Επίσης έχεις βάλει τον απλό 8.3 eas ή 8.3 eas hack; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “@angarato_surion Gapps.Σημερα βγήκε καινούρια.” Το ανακάλυψα.. Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “@angarato_surion Ναι” Ποια έκδοση έβαλες; vanilla ή gapps; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “Την έβαλα.Οντως πάει μπάλα.Ισως ένα μικρό κλικ πιο πάνω απο την ήδη γρήγορη PixyOS.Μπαταρια στη συνεχόμενη χρήση δε βλέπω κάποια διαφορά με τις υπόλοιπες πάντως..Εχει και κάτι έξτρα ρυθμισούλες μία χαρά.” Τοποθεσία βρίσκει το Google maps σε εσένα σε κλειστό χώρο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk