Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 384.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos A.: “Η εφαρμογή της winbank και της alpha δεν λειτουργουν, κλείνουν αμέσως. Εχω τελευταία εκδοση magisk και ενεργοποιησα το magisk hide αλλα πάλι τίποτα. Διάβασα κάτι για safetynet, έχει κάπια σχέση αυτό? Εχω microG services και όχι google play services” Άλλαξε τον πυρήνα σε enforcing Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “Πολλοί είναι.Επίσης πολλοί παινεύουν τον Extended.” Ο panda μερικές φορές lagαρει Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimis6997: “Μετα απο λίγες μέρες που την δουλεύω καλή είναι αλλά έχει καποια θεματα, π.χ κρασαρουν τα θέματα, περιμένω και την 11 και βλέπουμε. hellas” Συγγνώμη αλλά δεν ξανά πάω πίσω στην η @###### που είναι η miui για να μείνω στο Android 9 για πάντα Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι. Από όσο είσαι είναι ακόμα στο 10.” Τον άλλο μήνα ακούω θα βγει η έκδοση της Havocos με Android 11 για κάποιες συσκευές. Άγνωστο ποιες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δύο διαφορετικές custom roms...” Δεν είναι και η δύο βασισμένες στην lineageos; επίσης η AICP είναι android 11; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!Τρέχει κάνεις AICP;” Καλά Χριστούγεννα. Τι διαφορά έχει η AICP από την HavocOS; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “Μου έρχονται σκέψεις για MIUI.Μου έλειψε λίγο..Αλλα μόνο με customiuizer μόνο.Τι φάση οι τελευταία xtrv dev;Επισης με το xposed λαγκάρει ακόμα το κινητό;” Εμένα πάλι καθόλου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AvZoDj: “Καλησπέρα, Τους περισσότερους ελληνικούς χαρακτήρες δυστυχώς δεν τους εμφανίζει.Ελπίζω με επόμενο update να διορθωθεί το η έλλειψη αυτή.” Εμένα πάλι μια χάρα τους βγάζει. Από περιέργεια ποίους δεν βγάζει; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Την AICP 11 τη δοκίμασε κανείς;” Μπα μέχρι να βγει σταθερή a11 που να δουλεύει η WINBANK δεν νομίζω ότι θα φύγω από την evolution-x Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “releases Εγκατέστησα αυτή την εφαρμογή που επιλέγεις τι θες να κάνεις enforcing ή permissive αλλά μετά από κάθε επανεκκίνηση πρέπει να κάνεις ξανά αλλαγή. Έχω havoc 3.11 android 10 ηπαρχει καμιά μόνιμη λύση;” SmartPack-Kernel-Manager details?id=com.smartpack.kernelmanager.release Εγκατέστησε αυτή την εφαργη Και ένα άσχετο στο script manager Βάλε το Source Code (2 lines) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις την εφαρμογή Tasker; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δεν έχει extentions οπτε τι να τον κάνω προτιμώ τον Firefox Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kos25k: “@ipankas έχεις δίκιο,το μυστήριο λύθηκε! Η AICP που έχω,έχει switch να διαλέγεις permissive/enforcing.Κατεβασα την εφαρμογή για να σας βοηθήσω και όντως όταν το έχω στο permissive η winbank απλά κλείνει και μόλις το βάζω στο enforcing με συνεχίζει κανονικά!” Η aicp είναι android 10; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk