@ipankas το πρόβλημα είναι ότι για εμάς που χρησιμοποιούμε την winbank δεν υπάρχει προς το παρόν λόγος να πάμε από την evox 4.7 και οτιδήποτε είναι android 10 σε Android 11 ή είναι η ιδέα μου ς Το face unlock το θεωρούσα πάντα την πιο τρύπια Lockscreen ever. Δοκίμασες αν το μη άνοιγμα της οθόνης σε κλήση είναι λόγο πυρήνα; Καλά στο telegram chat rooms είμαι συνηθισμένος στο γράψιμο τουλαχυστον από τον προγραμματιστη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ipankas τι δυσλειτοτργιες είχες με την evolution-x; Εμενα η xiaomi parts κρασαρε αλλά έφτιαξε όταν άλλαξα μπαταρία και οθόνη. Τώρα η οθόνη με εκνευρίζει... Είναι πολύ φωτεινή Επίσης ειναι σιγουρο το οτι η winbank ουλευει σε androdi 11 γενικα ; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από teobitoulas: “Παράθεση από angarato_surion: “Τελικά η winbank δουλεύει στην evolution r 51 ή όχι; Επίσης όταν λες ότι το χρησιμοποιείς όταν το φορτίζει ρι εννοείς; τι πυρήνα έχεις; δωκιμασες άλλον; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Winbank δεν έχω για να ξέρω αν δουλεύει. Μην φανταστείς τίποτα τρελό στο twitch χάζευα. Kernel έχω τον παρακάτω.7787007804499b4a780b6ba723da70a3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε και τον panda μήπω…
Τελικά η winbank δουλεύει στην evolution r 51 ή όχι; Επίσης όταν λες ότι το χρησιμοποιείς όταν το φορτίζει ρι εννοείς; τι πυρήνα έχεις; δωκιμασες άλλον; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συντομος οδηγος για το πως να κανεις τον πυρηνα σε enforcing 1. Rootαρε την συσκευή 2. Εγκατέστησε την εφαρμογή details?id=com.termux&hl=en_US&gl=US 3. τρεξε το παρακατω script Για να το κανεις enforcing Source Code (2 lines) για να το κανεις permisive Source Code (2 lines)
Παράθεση από kos25k: “Παράθεση από angarato_surion: “Το να βάλεις custom kernel είναι δύσκολο; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οχι, απλά τον φλασαρεις,wipe caches και reboot ” Την διαδικασία την ξέρω. Την κάνω εδώ και χρόνια Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από lefesta: “Δεν πιστεύω ότι φταίει το magisk είναι νομίζω πρόβλημα με την ρομ πατάω την εφαρμογή ανοίγει και στα δύο δευτερόλεπτα κλείνει” Εμένα αυτό έφτιαχνε και στην evolution x 4.7 Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από CodeFox: “Παράθεση από ipankas: “Το winbank και με Android 10 και 11 όταν έχω magisk δεν ανοίγει με τίποτα. Αν κάποιος έχει custom rom 10 και πάνω και δουλεύει το app με magisk ας μου πει για να δοκιμάσω ” Δοκίμασες το MagiskHide props config ?” Ναι αυτό το έχω μόνιμα. Το έφτιαξα όταν έβαλα τον πυρήνα σε enforcing επιλογή. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Φυσικά το safety net το περνά είτε με permissive πυρήνα είτε enforcing Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα κρασαρει η winbank και έχω την 4.7 δες αν ο πυρήνας είναι enforcing. Αν όχι τότε κάνε τον. Τρέξε σε τερματικό. Source Code (2 lines) Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk